Adakah anda mempunyai kaki yang luas?

Adakah anda mempunyai kaki yang luas?

Orang kaki lebar sering boleh mempunyai perjuangan yang tulen yang mencari gaya yang kelihatan baik dan memberikan keselesaan. Jika anda pernah alami di sisi kaki, jari kaki anda pinkie dan jari besar kaki anda mencederakan Bilakah wearing Kasut, kaki anda mungkin pelbagai. Mempunyai kaki yang diukur oleh jurujual Menggilap anda boleh membantu anda membuat keputusan jika kaki anda adalah luas. Jika mereka, anda perlu cuba untuk membeli kasut yang lebih luas. Beberapa laman web menjual pelbagai Kasut, Shoebuy.com dan Zappos.com.

Membeli kasut dari kedai-kedai istimewa

Kebanyakan Jabatan dan kedai-kedai diskaun mempunyai pilihan terhad Kasut untuk kaki yang luas. Peluang terbaik anda ialah untuk membeli dari sebuah kedai Kasut, kerana pelbagai pilihan lebih baik yang ditawarkan. Terdapat beberapa talian kedai kasut disediakan yang membawa Kasut hanya untuk kaki yang luas.

Mempertimbangkan kasut lelaki

Wanita dengan kaki yang pelbagai sering mencari kasut lelaki agar lebih baik sesuai. Kasut lelaki secara umumnya mempunyai luka lebih luas yang boleh membuat pilihan lebih selesa mereka. Jika anda membuat keputusan untuk memilih opsyen ini, ingatlah bahawa anda akan membeli dalam saiz yang lebih rendah. Bercadang membeli kasut yang saiz 1 1/2 hingga 2 lebih kecil daripada saiz kasut biasa anda.

Mengelakkan masalah kesihatan

Memakai Kasut saiz yang tepat adalah penting untuk mengelakkan masalah kesihatan. Bunions dan Setapak ada masalah sakit yang boleh disebabkan oleh kasut yang dilengkapi dengan betul. Anda juga mahu mengelakkan membangunkan jari kaki tukul kerana ini boleh membawa kepada sakit kronik.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *