Adakah anda memerlukan jawapan tentang bagaimana untuk menyingkirkan seorang telah demam atau bagaimana untuk merawat demam lepuh?

Adakah anda memerlukan jawapan tentang bagaimana untuk menyingkirkan seorang telah demam atau bagaimana untuk merawat demam lepuh?

Apabila ia datang untuk rawatan untuk menghilangkan telah demam yang boleh diperolehi tanpa temu janji untuk pejabat doktor? Saya telah diberitahu bahawa terdapat ubat sakit sejuk OTC yang mendakwa mereka adalah jawapannya apabila ia datang kepada bagaimana untuk menghilangkan demam lepuh, juga terdapat banyak remedi rumah yang berbunyi seolah-olah mereka adalah jawapan kepada bagaimana untuk menghilangkan demam telah juga.

Jadi saya membuat keputusan untuk penyelidikan subjek saya sendiri apabila ia datang kepada bagaimana untuk menyingkirkan seorang telah demam dan apa yang menyebabkan mereka di tempat pertama. Selepas menggunakan sejumlah besar masa saya menyelidik subjek mengenai bagaimana untuk menyingkirkan telah demam yang saya membuat pilihan akhir yang saya gembira dengan. Ia adalah sedikit disheartening Lagipun dolar yang saya membaling kaki atas produk kaunter yang mendakwa mereka akan menjadi penawar ajaib apabila ia datang kepada bagaimana untuk menyingkirkan telah demam yang hanya untuk datang membuat kesimpulan yang jawapan untuk diri saya kerana saya perlu mencari cara-cara untuk menyingkirkan telah demam yang seperti biasa sebagai satu perkara yang saya gunakan setiap pagi sudah.

Remedi rumah dan lama kisah isteri-isteri sentiasa menjadi satu sama setakat yakin dan apabila saya berkenaan untuk kesihatan saya sendiri mengenai bagaimana untuk menyingkirkan seorang telah demam. Saya akan mengatakan perkara yang Tempahan menyedarkan saya menemui mengenai bagaimana untuk menyingkirkan seorang telah demam adalah asid tannic (dijumpai dalam uncang teh). Teh mengandungi asid tannic, mengandungi asid tannic dalam sifat-sifat antivirus yang boleh melakukan beberapa perkara yang cukup menghairankan, untuk contoh bagaimana untuk menyingkirkan seorang telah demam!

Untuk contoh jika anda cuba untuk datang dengan penyelesaian bagaimana untuk menyingkirkan seorang telah demam dengan meletakkan beg teh di atasnya (terutamanya semasa peringkat full-blown) ia mungkin boleh membantu untuk mengurangkan tahap mana luka itu akan membangunkan. Salah satu harus meletakkan teh moistened beg (tetap hitam teh seperti yang digunakan kepada minuman teh ais) di kawasan di mana sakit sejuk membentuk selama beberapa minit setiap jam. Ia mungkin kedengaran unbelievably mudah apabila ia datang kepada jawapan bagaimana untuk menyingkirkan seorang telah demam, tetapi saya dapati ia berkesan.

Saya mendapati perkara berikut: apabila ia datang kepada bagaimana untuk menyingkirkan telah demam, hanya dengan menekan satu uncang teh panas ke saya telah demam apabila ianya penuh menyakitkan yang ditiup besar peringkat lemak (beg yang akan mengewap panas untuk bekerja, saya berdiri di dalam Bilik mandi di bawah air panas berjalan dan menekannya sehingga sakit saya untuk kira-kira 5 minit kemudian mendapat ia panas lagi) dan melakukan ini untuk kira-kira 20 minit, sakit itu berkurangan. Saya kesemutan berhenti sebaik sahaja selepas itu. Bengkak adalah benar-benar 50% kurang jadi saya boleh menutup ia dengan alat solek.

Oleh itu, saya amat teruja bahawa saya bagaimana untuk mendapatkan membuangnya penyelidikan demam telah benar-benar bekerja. Saya benar-benar pula tidak fikir ia akan. Saya tidak pasti sama ada ia adalah amat panas air atau teh atau kedua-dua yang membawa saya jawapan kepada bagaimana untuk menyingkirkan seorang telah demam tetapi ia bekerja, (sekurang-kurangnya bagi saya) jawapan yang saya telah mencari apabila ia datang kepada bagaimana untuk menyingkirkan seorang telah demam. Saya bercakap tentang sakit yang buruk, menyakitkan dan kini ia hampir unnoticeable selepas 3 jam.

Tetapi masih…Saya gila bahawa saya telah membelanjakan $13 bagi sedikit kecil tiub yang paling popular sepanjang rawatan kaunter yang diiklankan dengan janji yang jika anda tertanya-tanya bagaimana hendak menghilangkan demam blister ini adalah jawapan sahaja. Di samping itu, saya berasa bahawa saya hanya tahu selepas menderita selama 19 tahun saya hidup… tetapi Wahoo, cuba ia gila. Ianya benar-benar bernilai 30 minit dan hotness beg akhirnya mempunyai jawapan kepada saya selama 19 tahun lama soalan, bagaimana untuk menghilangkan yang telah demam.

Bagi penyelesaian yang lebih baik, yang tidak mengambil seperti yang lama, klik di sini atau ikut link di bawah:
ATAU

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *