Adakah anda memahami polisi insurans kesihatan anda?

Adakah anda memahami polisi insurans kesihatan anda?

Ia seolah-olah seperti terdapat begitu banyak perkara yang sedang dilakukan untuk pembaharuan penjagaan kesihatan di Amerika Syarikat tetapi orang ramai masih benar-benar tidak memahami beberapa maklumat tentang insurans kesihatan. Mempunyai fakta-fakta yang boleh membantu anda untuk membuat pilihan yang tepat untuk anda dan keluarga anda.

Mulakan dengan, ia adalah penting untuk menyedari bahawa dalam tempoh masa ini di mana semua orang sedang memotong perbelanjaan Kurangkan insurans kesihatan anda bukanlah cara untuk pergi. Sebenarnya kos anda lebih banyak wang yang tidak mempunyai insurans kesihatan maka ia tidak membayar premium tersebut setiap bulan. Walaupun jumlah minima bil-bil perubatan sepenuhnya boleh mengurangkan simpanan anda dan masalah kesihatan yang lebih utama boleh benar-benar bankrap anda.

Bagi sebahagian besar majikan berdasarkan Kesihatan insurans adalah pilihan terbaik supaya jika ada majikan yang akan melindungi anda mengambil kesempatan ini. Kerana mereka adalah Kumpulan rancangan mereka cenderung untuk kos ditolak keseluruhan dan kebanyakan majikan akan membayar sekurang-kurangnya sebahagian daripada premium insurans kesihatan anda. Anda akan sukar ditekan untuk mencari pelan insurans kesihatan swasta gaji yang akan memberikan anda perlindungan sebanyak bagi yang rendah harga.

Rancangan dengan premium terendah bukanlah keseluruhan paling murah. Faedah-faedah yang anda akan menerima daripada pelan dan menggunakan akan benar-benar menjimatkan lebih di hujung walaupun anda perlu membayar sedikit premium yang lebih tinggi untuk mereka. Membandingkan dasar sebelah menyebelah dan melihat bukan sahaja pada apa yang mereka perlindungan tetapi juga di mana sekatan-sekatan yang akan membantu anda menentukan rancangan yang paling kos berkesan untuk anda lebih baik.

Pasangan bekerja mempunyai keputusan yang lebih besar untuk membuat apabila ia datang untuk insurans kesihatan. Dalam sebuah keluarga yang mempunyai lebih daripada satu orang di mana akses kepada majikan berasaskan insurans kesihatan adalah penting untuk mempertimbangkan semua pilihan. Anda boleh mengambil perlindungan dari kedua-dua syarikat insurans kesihatan jika anda memilih demikian atau setiap individu mungkin lebih baik mengambil insurans kesihatan melalui majikan sendiri dan mengambil seorang kanak-kanak mana-mana polisi mereka. Perlindungan insurans kesihatan untuk pasangan anda yang biasanya paling mahal untuk memilih sehingga jika anda sedang mencari cara untuk Simpan mungkin bijak untuk mengambil polisi insurans melalui majikan anda individu untuk membayar kurang premium setiap bulan tetapi jika anda ada masalah kesihatan yang serius maka anda mungkin ingin mengambil insurans perlindungan dari kedua-dua syarikat untuk membantu mengurangkan anda dari poket perbelanjaan.

Dengan mengetahui fakta-fakta tentang insurans kesihatan anda boleh mendapatkan perlindungan yang anda perlukan tanpa overspending dengan insurans anda. Ini boleh memberikan anda ketenangan fikiran yang anda perlukan pada kos yang lebih rendah kepada anda.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *