Adakah anda benar-benar perlu untuk melatih otot kaki anda?

Adakah anda benar-benar perlu untuk melatih otot kaki anda?

Adakah anda benar-benar perlu untuk melatih otot kaki anda?

Saya mendengar soalan ini ditanya masa dan masa lagi. Sesungguhnya jenis soalan ini ditanya harapan lebih daripada kesungguhan. Jika anda sedang mencari untuk membina fizikal yang kuat kukuh maka ya anda harus menjadi latihan kaki anda! Banyak pemula yang ingin membina otot beberapa di gimnasium dan meningkatkan physiques mereka sering percaya mereka tidak perlu untuk melatih kaki mereka kerana tiada seorang pun boleh melihat mereka. Adakah anda serius? Apa yang berlaku pada Bilakah anda membuang beberapa filem pendek pada musim panas dan semua orang boleh melihat kaki mencari lemah kurus? Hanya kerana kaki anda akan dilindungi sehingga banyak masa tidak boleh menjadikannya alasan untuk mengabaikan senaman kaki anda. Kaki adalah separuh daripada tubuh dan digunakan untuk menyokong anda dalam segala-galanya cukup banyak yang anda lakukan. Otot kaki anda harus dilatih seperti setiap kumpulan otot.

Berikut adalah beberapa perkara penting tentang mengapa anda perlu menjadi latihan otot kaki anda:

Lebih banyak otot. Seperti bahagian badan lain, latihan kaki anda akan membina otot dan membuat tubuh lebih rendah neraka banyak kuat. Pusingan berterusan Latihan dan pemakanan yang baik akan menambahkan bentuk menakjubkan dan definisi untuk kaki anda. Kajian telah menunjukkan bahawa dengan melakukan latihan kaki yang kerap, pengeluaran testosteron dan hormon pertumbuhan meningkat sebenarnya. Testosteron dan hormon pertumbuhan akan membantu kita untuk membina otot dan berkembang. Walaupun kesan kecil ini bukanlah seperti dramatik seperti sesetengah orang membuat ia akan membantu setiap sedikit!

Pelepasan tambahan testosterone dan hormon pertumbuhan boleh membantu anda membina otot di bahagian lain badan anda dengan lebih cekap. Inilah sebabnya ramai orang di forum kecergasan akan memberitahu anda untuk squat untuk mendapatkan lengan besar. Jelas squats tidak berfungsi otot tangan mereka bekerja tubuh lebih rendah yang lengkap. Walau bagaimanapun, disebabkan oleh pelepasan didokumenkan dan hormon testosteron melalui latihan kaki yang berat mungkin untuk bantuan setakat yang tertentu kumpulan otot anda yang lain berkembang juga.

Imbangan dan sokongan. Latihan kaki anda boleh membantu kira-kira keluar tubuh. Tiada seorang pun sekiranya mahu yang kuat mencari bahagian atas badan jika mereka tidak pun mencangkung ke lantai dan mengambil sesuatu tanpa perasaan ketidakselesaan. Jangan lupa bahawa kaki anda membantu apabila membawa atau mengalihkan benda-benda yang berat juga. Yang mengagumkan mencari bahagian atas badan dengan badan lebih rendah lemah yang kurus anda akan kelihatan sedikit daripada tempat. Atas berat fizikal yang tidak baik. Menggabungkan senaman kaki ke dalam rutin anda setiap hari dan menjadi kuat dan otot seluruh badan keseluruhan anda.

Tugas-tugas harian yang mudah. Tugas-tugas seharian yang biasa dan situasi sebenar kehidupan akan menjadi lebih mudah jika anda mempunyai sebuah badan lebih rendah yang kukuh. Sama ada anda sedang melutut ke bawah untuk tempoh yang panjang masa yang menyusun basuh keluar, mengambil dan menggerakkan objek berat sekitar rumah seperti sofa, TV atau jadual atau hanya membawa berat beg membeli-belah di CHARGE, Semua situasi ini boleh dibuat lebih mudah jika anda mempunyai sebuah badan lebih rendah yang kukuh. Datang ke think sudah ia, kebanyakan tugas-tugas fizikal akan memerlukan badan yang rendah dan otot kaki anda sama ada anda menyedari ia atau tidak.

Athleticism. Latihan pusingan yang besar untuk meningkatkan athleticism anda. Semua pergerakan sukan melibatkan badan anda lebih rendah sehingga ke tahap tertentu supaya kuat otot kaki akan melakukan keajaiban bagi athleticism anda. Jika anda kerap mengambil bahagian dalam sukan yang memerlukan sejumlah athleticism, pusingan latihan akan membantu anda banyak!

Untuk memindahkan berat badan sebenar. Tetap bicep curls dan sambungan tricep akan semua otot besar bangunan latihan tetapi bagaimana pula dengan pembungkusan berat badan sebenar ke bar. Apabila bekerja badan anda lebih rendah melalui squats dan deadlifts, anda harus mampu pek lebih berat badan peguam daripada apa-apa senaman lain. Perkembangan dalam squats dan deadlifts yang sering dicapai banyak lebih cepat terutamanya apabila mula-mula. Apa-apa yang dapat tandingi rasa membuang jumlah berat ke bar mengetahui bahawa anda boleh angkat dan melakukan senaman ini dengan betul. Banyak orang yang malu dari pusingan latihan dan lebih ramai orang akan membuat keputusan untuk mengabaikan squats dan deadlifts dalam rutin mereka. Bersedia untuk memasang beberapa Ketua di gimnasium sebaik sahaja anda mula memuatkan sehingga bar.

Untuk membuktikan anda sedang manusia cukup. Ia benar bahawa latihan kaki anda boleh memenatkan dan pencapaian tetapi itu tidak bermakna anda harus Abaikan ia. Jika anda mempunyai masa untuk bekerja otot-otot yang lebih kecil dalam badan anda, anda boleh membuat masa bekerja yang lebih besar! Kaki adalah salah satu kumpulan otot yang terbesar yang anda ada dan memainkan peranan besar dalam mana-mana kerja-kerja fizikal yang anda lakukan. Jika anda terus ponteng hari pusingan dan shying dari ia kerana ia adalah terlalu sukar, anda harus benar-benar berfikir tentang mengapa anda akan bekerja di tempat pertama.

Jangan biarkan ini jenis sikap lebih baik anda mendapatkan dan membawa ke anda senaman yang lain. Belajar untuk menyukai cabaran dan ingkar kemungkinan. Berbangga dengan kemajuan anda membuat dan berusaha lagi, cinta rasa secara berterusan menambah berat badan ke bar dan mengetahui bahawa anda boleh melakukan sesuatu 99% daripada rakan-rakan dan bersama keluarga. Sekarang pergi bercangkung!!

Rayuan seks. Ya, anda membacanya dengan betul. Latihan kaki anda sebenarnya boleh meningkatkan rayuan seks anda. Aneh satu saya tahu tetapi dengan melakukan latihan kompaun yang berat seperti deadlifts dan squats anda akan membawa keluar beberapa bentuk yang menakjubkan dan definisi dalam tubuh yang lebih rendah dan ini benar-benar termasuk gelandangan anda! Kajian menunjukkan bahawa seorang gelandangan mencari yang besar masih merupakan satu Firefox giliran terbesar untuk lelaki serta wanita!

Jika anda berada di gimnasium untuk semata-mata bangunan fizikal untuk menarik perhatian wanita dengan (setiap orang berbeza saya rasa), maka anda harus tidak boleh mengabaikan tubuh yang lebih rendah. Squats harus ruji senaman kaki anda kerana mereka bekerja cukup banyak seluruh lebih rendah tubuh termasuk otot glute (bum). Satu perkara yang sama boleh dikatakan untuk deadlifts. Deadlifts bekerja seluruh tubuh anda lebih rendah serta otot belakang anda jadi termasuk ini sebagai makanan harian anda latihan kembali.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *