Adakah anda A remaja yang malu dengan kudis sejuk? Anda boleh berhenti mereka!

Adakah anda A remaja yang malu dengan kudis sejuk? Anda boleh berhenti mereka!

Saya ada beberapa berita baik untuk anda. Sakit sejuk lepas anda mungkin telah.juga, anda lepas sejuk sakit.
Saya akan Terangkan tentang kudis ini jahat bahawa sesetengah orang sebagai lepuh demam, dan berkongsi yang terbaik dari yang terbaik bukan toksik penyelesaian untuk mengelakkan yang sakit sejuk sebelum ia bermula, atau berhenti satu letusan yang baru di trek yang jadi ia hilang dalam hanya beberapa hari.
Kudis sejuk akan jadi memalukan. Ada benar-benar tiada cara untuk camouflage mereka. Jadi anda mungkin menarik seberapa banyak yang mungkin, seperti begitu ramai orang lain berbuat demikian, sehingga ia telah pergi.
Jadi, keluar dari masa blue, anda akan perasan sensasi yang sedikit pada bibir anda. Agak gatal, atau cucukan yang mana, atau kebas. Kritikal dalam. Anda tahu dalam tempoh dua minggu akan datang akan semua tentang hodoh.
Selepas gejala amaran awal awal, peringkat pertama adalah bonggol yang bengkak, tender. Ia diikuti oleh peringkat kedua di mana bonggol yang semakin hilang dan menjadi kelompok lepuh yang kecil. Dalam peringkat yang ketiga, lepuh tersebut akan terputus terbuka dan Fugu jenis nanah, sehingga akhirnya, yang jelas pada peringkat seterusnya, satu borang scab ke atas mereka, diikuti oleh penyembuhan yang lengkap.
1 Virus Herpes Simplex adalah punca yang sakit sejuk, dan ianya berjangkit apabila terdapat jangkitan aktif. Virus ini adalah lebih biasa daripada apa yang anda fikirkan. Penduduk lebih dari separuh dunia membawa ia.
Itulah bagaimana anda mendapat virus. Seseorang dengan sakit sejuk yang cium anda, atau berkongsi dengan anda untuk makan Kimchi pula menjadi wadah atau minum cawan pada satu masa nanti selepas anda dilahirkan ke masa sejurus sebelum letusan sakit sejuk pertama anda.
Transmisi virus adalah melalui hubungan secara langsung dengan luka terbuka atau cecair badan seperti air liur, dari orang yang dijangkiti. Virus ini boleh meletakkan tidak aktif selama bertahun-tahun dalam badan sehingga sistem imun anda adalah lebih rendah berbanding biasa, dan jangkitan dicetuskan.
Pencetus yang paling biasa bagi yang sakit sejuk termasuk lebih pendedahan kepada matahari atau Angin, sedang tertekan, atau over-tired.
Haid adalah satu lagi biasa pencetus, tetapi juga, mengalami sakit di kawasan mulut dari beberapa jenis kecederaan atau prosedur pergigian.
Jika anda tahu penyelesaian bukan toksik yang menghalang untuk sakit sejuk atau berhenti yang baru dari mendapat lebih teruk lagi, yang sama atau lebih berkesan daripada ubat stor dadah atau ubat yang mahal dengan kesan sampingan, akan anda pilih itu? Yang akan menjadi satu Ya? Cuba salah satu syor-syor di bawah yang bergema terbaik untuk anda.
Saranan pertama adalah asid amino yang dipanggil lysine. Anda mungkin pernah mendengar tentang hal itu sudah, tetapi jika anda belum mencuba, anda harus. Kebanyakan lysine pengguna mencari cara yang berkesan untuk mencegah wabak ini, atau berhenti jika ia telah bermula. Ia perlu diambil setiap hari pada perut kosong untuk sama ada anda mempunyai jangkitan atau tidak, 1500 mg setiap hari. Jika anda masih merasa sakit sejuk yang datang, meningkatkan dos kepada 3,000 mg sehari sehingga ancaman sudah berakhir.
Bawang putih merupakan pencegahan berkesan sejuk sakit dan rawatan, mempunyai ciri-ciri anti-virus. Termasuk tambahan bawang putih sebagai sebahagian daripada regimen harian anda.
Hirisan Lemon – letakkan satu di kawasan di mana di kesemutan, atau lain-lain gejala awal, berlaku. Jika anda menukar hirisan lemon sekali setiap 15-20 minit untuk satu jam atau lebih, anda akan mengetahui bahawa wabak tidak berlaku pada semua. Elakkan daripada meletakkan ia pada yang telah dibuka kerana ia akan menyakiti. Anda tidak boleh mendapatkan lebih asli daripada hirisan lemon, tetapi mempunyai sebuah pelan B tersedia jika anda tidak mempunyai lemon yang disediakan.
Kudis sejuk Begone adalah ubat topikal yang menggunakan balm lemon, ciri-ciri anti-virus herba yang amat berkesan. Ia aborts jangkitan sebelum sakit yang mempunyai peluang untuk menunjukkan dirinya jika ia digunakan pada gejala awal yang pertama. Ia mempunyai cukup kultus berikut. Ia adalah satu alternatif yang hebat untuk makanan tambahan harian, jika anda lebih suka yang, dan botol saiz poket plus supaya anda akan sentiasa bersenjata dan bersedia.
Anda tahu bahawa bukan satu perkara yang bekerja untuk semua orang, kan? Ia adalah disebabkan oleh komposisi kimia yang unik setiap orang. Jika salah satu preventatives sakit sejuk ini tidak bekerja untuk anda, cuba lagi. Lebih-lebih lagi, faktor yang paling penting adalah untuk memastikan sistem imun anda kuat, jadi walaupun ia bukanlah sebagai menyeronokkan sebagai alternatif, dapatkan tidur yang cukup, dan Google cara-cara untuk menangani tekanan anda. Harga-diri anda kewangan anda.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *