Adakah anak-anak anjing Beabull membuat haiwan kesayangan yang besar untuk keluarga?

Adakah anak-anak anjing Beabull membuat haiwan kesayangan yang besar untuk keluarga?

Anak-anak anjing Beabull boleh bertukar menjadi haiwan kesayangan yang terbaik seseorang boleh memiliki untuk seisi keluarga. Mereka tidak terlalu besar dan tidak terlalu kecil, dan ini baka anjing dicipta dengan mencampurkan beagle yang dengan bulldog yang. Ini baka anjing kerja-kerja yang besar bagi keluarga saiz apa-apa, tetapi mereka memerlukan banyak kasih sayang dan perhatian. Ia benar-benar tidak kira berapa besar keluarga anda adalah seperti yang lama sebagai keluarga anda mempunyai masa yang cukup dan suka untuk berkongsi dengan anak-anak anjing beabull. Apabila anda sedang mencari untuk beberapa beabull anak anjing untuk dijual, anda perlu ingat bahawa mereka adalah jenis anjing yang sangat berbeza. Kerana mereka adalah agak unik, proses latihan akan sedikit berbeza. Beabulls boleh mendapatkan ini suka bergaduh yang sedikit pada masa-masa, jadi jika anda mempunyai kanak-kanak itu tidak mungkin pilihan terbaik. Jika anak-anak anda adalah kira-kira sepuluh tahun atau lebih tua, segala-galanya harus berubah menjadi baik, tetapi perkara yang jenis boleh keluar dari tangan jika anda mempunyai beberapa lima atau kanak kanak enam berusia tahun berlari-lari. Bukan sahaja ia boleh terlalu banyak untuk mengendalikan, tetapi ia sebenarnya boleh membahayakan bagi syaitan little anda, terutama sekali anjing yang membesar ke saiz penuh. Anda tidak mahu mempunyai anak lelaki atau anak perempuan menyakiti oleh haiwan anda dibenarkan di rumah anda, jadi sentiasa mempertimbangkan Keselamatan anak-anak anda sebelum mencari beabull anak anjing untuk dijual anda. Walaupun anda sangat berhati-hati dengan anak-anak anda dan anjing anda, kesilapan boleh berlaku.
Dengan semua itu berkata, beabull anak anjing akan lebih suka bermain dan amat jarang sekali mendapat agresif dengan sesiapa, apatah lagi kanak-kanak. Jika anda sedang mencari untuk anjing pengawal untuk rumah, beabull ini bukanlah pilihan yang betul. Anak-anak anjing ini suka untuk menunjukkan kasih sayang kepada pemiliknya, jadi anda boleh mengharapkan mereka untuk menjilat muka anda setiap malam kerana menonton televisyen di sofa. Mereka akan terus menjilat selama-lamanya juga, jadi anda perlu dapat untuk memberitahu mereka apabila cukup sudah cukup. Beabulls juga senang untuk menerima perhatian daripada rakan-rakan mereka manusia, supaya mereka boleh menyimpan mana-mana remaja muda yang diduduki selama jam atas jam. Kebahagiaan mereka adalah berjangkit, jadi semua orang akan lebih bahagia apabila ada yang beabull sekitar untuk mencerahkan hari mereka. Sambil mencari beabull anak anjing untuk dijual, ia adalah mudah untuk melihat bahawa anda boleh tidak pernah marah pada apa-apa yang comel kecil haiwan.
Setakat saiz pergi, beabull yang biasanya akan berat dua puluh hingga dua puluh lima paun. Mereka kelihatan berbeza-beza kerana kadang-kadang ia kelihatan lebih seperti beagle yang dan masa yang lain ia kelihatan lebih seperti yang bulldog. Penampilan beabull ini akan benar-benar bergantung pada ibu bapa dan mana satu mempunyai ciri-ciri yang lebih dominan.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *