Adab perkahwinan yang betul untuk Stepmoms

Adab perkahwinan yang betul untuk Stepmoms

Kami mempunyai etiquettes perkahwinan kiri dan kanan menangani beberapa isu yang berkaitan dengan perkahwinan. Tetapi perubahan perlu dibuat kerana masa juga telah berubah.

Centuries atau dekad yang lalu, suami dan isteri akan melekat antara satu sama lain untuk hidup, penyakit dan kesihatan. Tetapi pada masa kini, segala-galanya telah berubah. Kebanyakan ibu bapa kini bercerai pada masa perkahwinan itu mencecah tahun kesepuluh ia.

Itulah mengapa perkahwinan moden yang lebih rumit dengan kemunculan stepmothers. Ya, hampir setiap pengantin perempuan atau pengantin lelaki di bandar mempunyai seorang ibu tiri.

Tetapi Masalahnya ialah, bagaimana stepmothers diambilkira semasa perkahwinan. Daripada isyarat ini, marilah kita fokus pada stepmothers.

Stepmothers biasanya digambarkan sebagai zalim dan jahat, hanya bagi Snow White dan Cinderella. Tetapi hakikatnya, stepmothers juga manusia. Kebanyakan mereka adalah benar-benar baik dan Penyabar yang baik, dan ada yang lebih baik, apabila ia datang kepada Jabatan personaliti, daripada ibu-ibu yang sebenar.

Sebagai ibu tiri yang

Jika anda seorang ibu tiri, etika paling mudah dan paling asas yang patut anda amalkan apabila anak perempuan langkah atau langkah anak anda bersedia untuk berkahwin adalah untuk mengambil tempat duduk belakang.

Isu utama dan paling asas yang hounds stepmothers semasa perkahwinan anak perempuan langkah atau langkah anak adalah pakaian dalam. Tumpuan yang, dan kagum pada bagaimana setiap masalah dan pertikaian dilindungi oleh isu pada pakaian.

Secara tradisinya, semasa majlis perkahwinan, ia adalah ibu pengantin perempuan, yang memutuskan pada segala-galanya. Kebimbangan yang pertama dan asas bagi setiap perkahwinan adalah gaun perkahwinan. Ibu biologi mempunyai semua hak untuk campur tangan dan membuat keputusan itu.

Mengambil yang tidak mematuhi tradisional dan etiquettes perkahwinan yang sesuai, ibu pengantin lelaki, bridesmaids dalam dan penghormatan daripada pembantu rumah perlu mengambil cue fesyen dari ibu Pengantin wanita.

Dalam erti kata lain, pengantin perempuan perlu menonjol dalam perkahwinan. Ibu beliau perlu menonjol di sebelah beliau. Tiada siapa pernah akan mempunyai atau diberi peluang untuk mencuri thunders mereka.

Ia terletak di bahagian ini bahawa ibu tiri yang mengambil backseat itu. Untuk menjadi baik dan berbudi bahasa, hanya mematuhi dan bersetuju untuk ibu Pengantin wanita ‘ fesyen penyata. Jika anda seorang ibu tiri, pakaian anda semasa perkahwinan tidak harus mengalahkan yang Pengantin atau yang ibu Pengantin wanita.

Melakukan sebaliknya akan mengalihkan perhatian daripada bintang-bintang dua masa ini kepada anda. Dan yang akan membawa kepada pertemuan yang serius dan masalah. Merosakkan perkahwinan anak perempuan langkah atau langkah anak anda supaya anda boleh melekat dan flash anda kenyataan fesyen unik dan wajar.

Pakaian anda hanya perlu percuma, gaya dan warna, kepada orang-orang perempuan yang, mom, penghormatan daripada pembantu rumah dan bridesmaids itu.

Stepmothers semasa perkahwinan

Pengorbanan ibu tiri yang di Jabatan pakaian tidak berhenti di situ. Kebanyakan stepmothers harus dijadikan sebagai orang-orang Kudus terutamanya jika mereka sabar bertahan perkahwinan anak langkah atau langkah perempuan.

Dalam termuntah Majlis, pakaian stepmothers’ masih harus tertindas berbanding Pengantin wanita dan mom. Ambil perhatian, mematuhi etika perkahwinan ini walaupun suami anda membayar untuk perkahwinan seluruh. Anda tidak akan mahu mencetuskan baran bekas-isterinya. sudah tentu.

Semasa majlis tersebut, ibu tiri ke, dengan pakaian pakaian-bawah dia, tidak biasanya duduk di sebelah bapa pengantin perempuan dan pengantin lelaki. Ianya masih ibu biologi yang mempunyai hak. Stepmothers yang biasanya tempat duduk dua tiga baris belakang ibu bapa pengantin lelaki atau pengantin perempuan.

Dalam beberapa kes, penganjur perkahwinan tidak hanya menasihati stepmothers kepada nada turun pakaian mereka, mereka juga menasihati stepmothers tempat duduk di mana isteri asal tidak dapat melihat mereka. Ini adalah untuk mengelakkan dua ibu membuang kek di antara satu sama lain.

Jika anda seorang ibu tiri dan anda sama umur, atau lebih muda daripada, sebagai pengantin perempuan, tidak, ulangi, tidak menghadiri perkahwinan. Anda mungkin menarik skandal. Jika anda telah menyebabkan masa rehat sehingga antara pengantin perempuan dan pengantin lelaki ibu dan suami, amaran hendaklah terbaik dan lebih menekankan kepada anda.

Ia adalah sukar untuk menjadi ibu tiri, betul? Tetapi memahami kedudukan anda dan hidup ia dengan penuh fesyen dan rahmat akan membantu anda berpeluk Majlis berkenaan, walaupun anda tidak memerlukannya. Anda tidak berada di sebelah yang kalah. Selain itu, anda mempunyai suami anda mengasihi anda-yang bukti dengan trofi untuk anda menjadi pemenang!

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *