Acquisio – Adakah ia hak untuk anda?

Acquisio – Adakah ia hak untuk anda?

Acquisio adalah sebuah syarikat yang meletakkan keluar bayar setiap klik alat pengurusan bagi pelbagai syarikat. Ia adalah salah satu daripada pemimpin-pemimpin dalam PPC Niche dan telah dimulakan oleh Marc Poirier, Richard Couture dan Benoit Allaire. Acquisio carian adalah alat yang mereka paling terkenal untuk melepaskan di pasaran internet. Apa yang ia merupakan data agregat daripada Google, Yahoo dan MSN dalam bekas yang disatukan. Agensi-agensi yang banyak di seluruh dunia menggunakan alat PPC mereka untuk membantu mereka dengan kempen-kempen mereka.

Pengguna hari ini sedang mencari cara-cara untuk trend tempat lalu-lintas yang konsisten melalui internet, dan Syarikat ini menyediakan penyelesaian untuk melakukannya hanya. Ia juga membolehkan anda membina laporan data PPC yang tertentu. Salah satu aspek negatif Acquisio adalah bahawa ia tidak benar-benar direka untuk pemilik perniagaan kecil menggunakan. Malah, ia direka khusus untuk agensi-agensi yang besar. Dan ramai yang pertikaikan bahawa ianya tidak paling mesra pengguna sistem untuk memahami sama ada. Tetapi orang yang tahu dan berupaya untuk lulus liku pembelajaran bermegah tentang kebolehan anak.

Seorang pengguna menyebut bahawa ia berfungsi besar bagi mengintip pesaing anda dan it ini menjalankan tugas ini dengan baik. Data yang dipaparkan tidak sukar untuk memahami sebaik sahaja anda mendapatkan memahamkan. Mereka menggunakan maklumat ini untuk mengintip iklan pesaing mereka supaya mereka boleh mengambil data adwords mereka dan mengintegrasikan ke dalam kempen adwords mereka sendiri. Kata mereka, selepas mereka mula menggunakan Acquisio yang mereka kempen adwords sangat telah meningkat dan mereka orang-orang yang mendapatkan ini perlu memberi tumpuan menguasai semua modul.

Pengguna lain berkata bahawa alat ini dibina sangat pandai, dan bahawa anda boleh lihat pesaing anda, pemasaran internet yang bergerak dipaparkan dalam bentuk Carta dan graphs yang juga boleh disesuaikan. Sebaik sahaja anda menyesuaikan alat ini dengan keinginan anda, anda mempunyai keupayaan untuk menyimpan profil supaya anda tidak perlu tambah nilai setiap menetapkan setiap kali anda menggunakan program yang dapat menjimatkan banyak masa. Mereka juga disebut bahawa sokongan pelanggan melakukan pekerjaan mereka dan membantu mereka mendapatkan atur cara berjalan dalam saat Bilakah mereka berlari ke dalam beberapa isu kecil pertama mereka semasa menggunakannya.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *