9 Nutrien perlu untuk kesihatan zakar

9 Nutrien perlu untuk kesihatan zakar

Walaupun kebanyakan lelaki jarang memberikan banyak berfikir untuk penjagaan zakar luar pancuran mandian harian, kulit halus zakar adalah sangat sensitif dan mudah rosak dari chafing, bahan cemar alam sekitar, isu-isu bakteria dan masalah zakar yang biasa, termasuk kehilangan sensasi zakar. . Untuk mengekalkan zakar sihat, adalah penting untuk mengelakkan masalah kulit yang tidak menyenangkan dengan membersihkan kawasan itu setiap hari dan memakai pakaian yang longgar-pemasangan, bernafas. Di samping itu, rawatan harian dengan satu formula yang mengandungi sembilan zakar khusus vitamin dan mineral wil juga menggalakkan kesihatan zakar yang maksimum.

Mentega shea

Mentega shea adalah terkenal sifatnya sebagai pelembap berkualiti tinggi. Diperolehi dari buah pokok shea, mentega shea adalah emollient yang semulajadi yang berkesan untuk mengelak di kelembapan dan menyembuhkan kulit yang kering, chapped, chafed atau sensitif. Banyak produk dermatologic dan kosmetik semulajadi mengandungi mentega shea.

Vitamin E

Vitamin E adalah vitamin fat-soluble yang penting untuk kesihatan kulit. Nutrien penting ini bukan sahaja membantu kulit untuk mengekalkan kelembapan yang, melindungi terhadap jangkitan kulat dan bakteria, ia juga adalah antioksidan semula jadi yang membantu membaiki sel-sel kulit dan melindungi terhadap kesan-kesan kerosakan alam sekitar dan penuaan.

Acetyl L Carnitine

Asid amino yang penting ini adalah satu blok bangunan yang penting untuk kulit dan sel-sel saraf dan memainkan peranan penting dalam fungsi imun yang sesuai. Merawat kulit dengan persediaan-persediaan yang mengandungi acetyl L carnitine dapat membantu untuk mencegah kerosakan saraf yang mungkin mengakibatkan kehilangan sensitiviti pada kulit zakar.

Alpha Lipoic asid

Alpha lipoic asid, seperti acetyl l carnitine, adalah asid amino penting yang memainkan peranan dalam sel pembaikan; Ia berfungsi sebagai antioksidan yang membantu untuk membina semula kerosakan sel-sel kulit dan menggalakkan keseluruhan dermatologi kesihatan.

L-Arginine

Protin ini berfungsi sebagai satu enzim, menggalakkan tindak balas kimia yang penting dalam badan. Kehadiran L-arginine menyebabkan saluran darah untuk berehat, menggalakkan aliran darah meningkat ke zakar dan membolehkan penyediaan oksigen dan nutrien kepada sel-sel zakar yang optima.

Vitamin B5

Vitamin B5 adalah yang penting hidup-mengekalkan vitamin yang menggalakkan fungsi sel yang sihat, membantu badan untuk melawan jangkitan dan menyembuhkan daripada kecederaan, dan mengurangkan kesan penuaan, membantu mengekalkan kulit yang jelas, lancar, jati.

Vitamin D

Salah satu vitamin yang paling penting, vitamin D memainkan peranan yang penting dalam metabolisme sel dan pembaikan; Ia juga diperlukan untuk membantu melawan jangkitan, yang boleh disebabkan bakteria yang memasuki badan melalui kulit yang kering, retak atau pecah.

Vitamin A

Vitamin A juga adalah nutrien yang penting apabila ia datang kepada kulit penjagaan dan melawan kesan penuaan yang boleh membawa kepada penampilan yang menarik, berkedut. Vitamin A juga merupakan ejen anti-bakteria semulajadi yang membantu untuk melawan bau yang tidak menyenangkan disebabkan oleh bakteria yang berbahaya pada permukaan kulit.

Vitamin C

Vitamin C adalah perlu bagi penghasilan kolagen, tisu yang memberikan kulit dan keanjalan dan ton. Selain itu, nutrien ini adalah penting dalam mengekalkan struktur saluran darah, yang menggalakkan aliran darah yang betul untuk zakar.

Merawat kulit zakar dengan formula khusus yang mengandungi bahan-bahan penting ini akan membantu untuk mengelakkan biasa, tetapi masalah zakar yang boleh dielakkan seperti Cucian kulit, ruam, kesakitan, dan bau bakteria dan jangkitan kulat dan hilang deria rasa zakar. Manfaat zakar yang disediakan oleh nutrien ini paling mudah diperolehi melalui penggunaan satu zakar Kesihatan crème (kebanyakan profesional kesihatan mengesyorkan Man1 orang minyak), yang disapu dan diserap terus ke dalam kulit zakar untuk keberkesanan yang maksimum. Zakar khusus vitamin, mineral dan asid amino ini menyediakan pelbagai manfaat kesihatan yang membuatkan anda rasa besar dan persembahan terbaik anda.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *