9 Jenama makanan anjing yang terbaik

9 Jenama makanan anjing yang terbaik

Pemilik haiwan kesayangan ramai mencari jenama makanan anjing yang terbaik, kerana Seri antara makanan dan kesihatan.Jawapan mudah adalah untuk mencari anjing terbaik jenama makanan yang anda hanya perlu untuk melihat bahan-bahan yang disenaraikan pada label ini.

Ia akan menjadi besar jika itu adalah kes itu, tetapi dengan kod yang dienkripsi anda sedang digunakan oleh Syarikat-syarikat makanan haiwan tersebut, ia bukanlah mudah.

Terdapat ramai orang yang memberitahu kita makanan yang sihat untuk dimakan, tetapi ia adalah lebih sukar untuk mencari maklumat yang baik tentang diet yang sihat untuk haiwan peliharaan kami banyak.

Masalah di sini adalah bahawa makanan haiwan kesayangan yang pengeluar dibenarkan untuk menggabungkan bahan-bahan yang tidak dimakan dalam makanan mereka. Ia adalah menyedihkan bahawa dalam dunia hari ini yang mengeluarkan makanan anjing boleh menggunakan kualiti rendah oleh bahan-bahan produk dan kerana kerajaan peraturan memberi jenama nama bunyi yang sihat berkualiti tinggi.

Satu akan menganggap bahawa mencari telur kering produk seperti bahan yang disenaraikan dalam makanan anjing akan menjadikannya lebih sihat. Saya realiti ia boleh termasuk telur mundur, cengkerang dan tisu-tisu lain yang dianggap tidak sesuai untuk kegunaan manusia.

Semasa melakukan kajian saya untuk mencari jenama makanan anjing yang terbaik, aku berlari melintasi senarai 68 bahan-bahan yang digunakan oleh beberapa jenama yang terbaik, yang akan memberi anda menyebabkan untuk menghentikan pemakanan ini jenama untuk anjing anda. 41% daripada bahan-bahan ini sebenarnya boleh membawa maut, mungkin bukan segera tetapi mereka akan memendekkan jangka hayat haiwan kesayangan anda.

Saya juga mendapati Laporan percuma rahsia anjing makanan yang ditulis oleh seorang lelaki yang telah mengupah sebuah firma ujian untuk mencari jenama makanan anjing yang terbaik di Amerika Utara. Laporan tersebut adalah hak cipta terpelihara, jadi saya tidak re-print dalam artikel ini.

Selepas menganalisis kebanyakan tahu makanan anjing komersil dibuat di Amerika Utara yang mereka hanya menemukan Sembilan yang cukup sihat untuk membuat senarai.

Laporan itu juga menyenaraikan 27 tahu jenama yang tidak membuat pemotongan, dan memberi sebab mengapa tidak baik. Sesetengah jenama yang tidak cukup baik untuk membuat senarai akan Iams, Science Diet dan Eukanuba.

Laporan terus dikemaskini, dan tambahan ke-2 ini, terdapat enam jenama tersebut telah dialih keluar atas sebab-sebab yang disenaraikan di dalam laporan.
Setiap jenama di dalam laporan ini mempunyai sebab-sebab mengapa ianya sihat atau tidak.

Dari apa yang saya belajar tentang makanan anjing komersil dalam penyelidikan saya, saya kini suapan kedua-dua anjing kami diet buatan sendiri, tetapi ada kalanya anda hanya perlu dapat mencurahkan makanan daripada beg yang saya secara peribadi tidak akan risiko kesihatan kawan-kawan yang terbaik, kerana saya untuk malas untuk sama ada memasak makanan mereka atau sekurang-kurangnya membeli mereka salah satu yang sihat, jenama-jenama makanan anjing yang boleh mencari yang terbaik.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *