8 Tips Kesihatan untuk mendapatkan dalam bentuk untuk tahun baru!

8 Tips Kesihatan untuk mendapatkan dalam bentuk untuk tahun baru!

Dengan tahun baru mendekati, resolusi pertama yang kebanyakan orang berfikir mengenai akan adalah keahlian gimnasium. Tahun demi tahun perkara yang sama berlaku. Mereka benar-benar ingin mendapatkan ke dalam bentuk, dan mereka tahu dengan pasti bahawa tahun ini akan berbeza. Mereka mendaftar keahlian tahun dan mula matlamat baru mereka dengan fokus yang jelas dan keazaman.

Kebanyakan orang tidak membuat ia melepasi minggu pertama. Mengapa? Kebanyakannya kerana mereka berhenti apabila mereka menyedari kerja berapa banyak masuk ke kembali ke dalam bentuk yang mereka pernah. Hakikatnya perkara itu adalah bahawa ia benar-benar bukanlah sesukar yang mereka fikir. Mereka hanya memberi tumpuan pada satu aspek kesihatan keseluruhan dan terbakar diri padanya.

Untuk menurunkan berat badan dan menyimpannya untuk selama-lamanya, seseorang mesti membangunkan minda perlu untuk kehidupan yang sihat. Terdapat banyak lagi yang boleh menjadi sihat daripada menunjukkan sehingga di gimnasium setiap hari. Malah, bersenam adalah hanya satu per lapan jumlah persamaan. Jika anda benar-benar ingin mencapai kesihatan peribadi pada tahun 2009, lupa gimnasium dan fokus sebaliknya meningkatkan 8 kategori berikut kesihatan.

Tips Kesihatan #1: Diet & pemakanan
Anda sudah tahu sebab utama anda mendapat berat badan. Terlalu banyak perjalanan melalui di McDonalds drive-thru, lewat malam snek makanan ringan dan pilihan makan malam yang miskin. Anda tidak perlu makan diet salad perisian dan yogurt, tetapi anda perlu menghadkan jumlah makanan mencetuskan bahawa anda disebabkan pertambahan berat badan. Menggantikan diet Amerika semasa anda tinggi gula, tinggi lemak makanan yang diproses dengan orang-orang yang ditemui dalam hasil dan bersandar daging Jabatan seberapa kerap yang anda boleh.

Tips Kesihatan #2: Pemakanan tambahan
Sekarang bahawa tanah kami lebih habis mineral daripada sebelumnya, dan haiwan ternakan kami tidak makan dengan baik, kehidupan yang sihat memerlukan pemakanan tambahan. Saya kehilangan £ 70 bulan 4 dan mengekalkan lebih 15 tahun hanya dengan minum shake protein berasaskan soya yang untuk Sarapan Pagi setiap pagi dan mengambil beberapa vitamin yang disasarkan. Mengapa ini tidak bekerja? Kerana bacon berminyak dan berair telur tidak menyediakan pemakanan yang betul.

Tips Kesihatan #3: Keseronokan & rekreasi
Apa yang membuatkan anda gembira? Pergi ke filem? Ice Skating? Bermain gitar? Apa sahaja yang ia adalah, anda mesti mencari masa untuk ia secara mingguan (jika tidak harian) untuk mengekalkan kestabilan mental yang baik. Aktiviti-aktiviti dan hobi anda tidak termasuk makanan ringan atau alkohol. Pergi ke filem adalah menonton filem, tidak makan tab popcorn buttered lemak. Gembira dengan apa yang anda lakukan tanpa kesan buruk tidak perlu.

Tip-Tip Kesihatan #4: penghidratan
Minum air yang cukup sepanjang hari adalah sebahagian daripada persamaan yang mendapat terlepas pandang. Orang tidak menganggap minum penting seperti makan dan ianya! Anda seharusnya tidak minum soda atau diproses jus setiap hari. Mengapa? Kerana mereka mengurangkan badan anda vitamin dan mineral semasa memuatkan anda pada gula. Alkohol adalah lebih teruk. Adakah diri anda memihak dan simpan sebotol air dengan anda pada setiap masa. Minum, minuman, minuman. Aku tidak boleh menekankan cukup ini.

#5 Tip-Tip kesihatan: tekanan
Dan bercakap tentang tekanan, ini adalah apa yang berlaku apabila anda tidak membenarkan diri anda untuk mana-mana berseronok dalam hidup anda. Ini adalah hanya penting untuk kehidupan yang sihat seperti makan dan minum dengan betul. Terlalu banyak tekanan boleh menyebabkan masalah yang besar untuk badan anda. Anda hanya hidup sekali, supaya tidak membenarkan orang lain dan peristiwa-peristiwa untuk mendapatkan anda begitu peduli dan bimbang bahawa anda tidak boleh hidup gaya hidup yang anda impikan untuk diri sendiri.

Tips Kesihatan #6: Tabiat tidak sihat
Tidak makan makanan yang salah adalah sama pentingnya makan makanan yang betul. Tetapi tabiat yang tidak sihat tidak hanya kira-kira makanan, mereka? Merokok dan penggunaan lain-lain ubat, preskripsi atau tidak, mungkin adalah perkara paling buruk yang seseorang boleh lakukan untuk badan mereka. Ini adalah satu-satunya engkau! Menjaga ia. Alkohol adalah OK kadang-kadang tetapi tidak disyorkan secara harian kepada sesiapa yang berminat untuk kehidupan yang sihat.

Tips Kesihatan #7: Pengurusan berat badan
Pernahkah anda perhatikan bahawa penurunan berat badan yang benar-benar bukanlah isu yang orang-orang yang berjuang dengan? Kebanyakan orang telah kehilangan berat badan pada satu ketika dalam hidup mereka. Mengekalkan berat badan yang adalah halangan bahawa kebanyakan orang tidak boleh diatasi. Fikirkan secara logik. Jika anda memperolehi berat badan dengan makan twinkies, kemudian kehilangan berat badan apabila anda berhenti makan twinkies, tidak kembali ke makan twinkies. Orang yang makan twinkies kadang-kadang (bukan tiap-tiap hari) tidak berjuang dengan turun naik berat badan.

#8 Tip-Tip kesihatan: senaman
Anda tahu satu ini akan datang! Ia adalah benar-benar mungkin untuk menurunkan berat badan tanpa bersenam. Saya tinggal bukti kerana asma teruk saya dilarang saya melakukannya. Sebab saya boleh bersenam sekarang adalah kerana saya punya badan saya sihat melalui tumpuan kepada 7 kategori lain. Sebaik sahaja saya mula bersenam, ia hanya mempercepatkan penurunan berat badan saya dan kini membantu untuk menjaga saya tanpa lemak. Kunci kepada senaman bukanlah kuantiti tetapi kualiti. Sedikit setiap hari akan memberikan anda manfaat kesihatan yang terbaik keseluruhan.

Jadi ada anda mendapatkannya! Kesihatan 8 tips untuk memulakan tahun baru bagi baru anda. Tumpuan kepada memperbaiki Bahasa pada masa yang sama seperti anda satu dan hanya resolusi tahun baru dan anda akan berjaya laluan untuk kesihatan keseluruhan. Penurunan berat badan dan kesihatan yang miskin boleh menjadi perkara-perkara yang sebelum ini jika anda hanya bersedia untuk membuat perubahan kecil pada setiap hari.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *