8 minit Sarapan untuk kanak-kanak

8 minit Sarapan untuk kanak-kanak

Anda tidak perlu untuk biarkan berhenti keluarga anda dari makan makanan yang paling penting hari jadual yang sibuk. Sarapan Pagi masih boleh menjadi pilihan dengan idea-idea Sarapan Pagi 8 minit untuk kanak-kanak.

Mungkin hanya ada 24 jam dalam sehari, tetapi dengan Egglands terbaik (EB), masa tidak lagi perlu musuh apabila ia datang untuk Sarapan Pagi yang sihat untuk anak-anak anda.

Menu Sarapan Pagi yang menggunakan telur akan mudah untuk menyediakan dan membantu memberi khasiat pemakanan sangat diperlukan keluarga anda memerlukan. Telur sudah satu ramuan Sarapan Pagi popular dengan anak-anak, dan menggunakan telur terbaik lebih berkhasiat, better-tasting Eggland yang boleh walaupun hidangan terpantas menyeronokkan. Cuba ini menyeronokkan dan resipi lazat dengan keluarga anda:

Terbaik di Eggland retak Humpty Dumpty

Persiapan masa: 8 jam

Bahan-bahan:

Telur-telur yang terbaik di 2 Eggland

2 sudu teh susu skim

Semburan nonstick

1/4 cawan keju rendah lemak

1/8 cawan yang didadu sayur-sayuran pilihan

Bagi telur setiap Tambah 1 sudu susu tepung tanpa lemak. Pukul telur dan susu sedikit dengan pemukul dawai atau garpu.

Semburan dalam kuali dengan api 7-9 inci dengan semburan nonstick. Apabila dipanaskan, tambah telur. Biarkan mereka haba melalui, dan seperti yang mereka lakukan, meningkatkan haba yang sedikit. Menggunakan spatula kayu atau sudu, tolak telur dari bahagian bawah kuali di panjang lejang untuk borang lama curds. Terus ini dengan meningkatkan kelajuan seperti kuali tumbuh lebih panas. Tambah keju dan sayur-sayuran. Telur hendaklah longgar, berkrim dan tidak overcooked.

Untuk menjimatkan lebih banyak masa, memutar telur dan susu skim dalam mangkuk ketuhar gelombang mikro. Haba dilindungi selama 45 saat. Buka dan kacau telur. Tambah keju dan sayur-sayuran dan haba bagi untuk tambahan 15-25 minit. (Masa mungkin berbeza-beza berdasarkan kepada gelombang mikro).

Robin Foroutan, R.D., menyatakan, “meletakkan fokus pada makanan keseluruhan dan semulajadi memberikan kelebihan pemakanan yang kuat bagi kanak-kanak dan membolehkan makanan menjadi lebih banyak nutrien menyubur dan tidak calorically tebal.

Menghadapi masalah anak-anak anda untuk makan sihat? Cuba Tip-Tip pantas dari Foroutan:

• Penyesuaian adalah cara terbaik untuk mendapatkan anak-anak makan dengan lebih baik. Menggunakan kombinasi pelbagai sayur-sayuran dalam hidangan telur anda menyediakan pelbagai perisa etnik yang anak-anak anda akan menikmati. Sebagai contoh, menggunakan lada, bawang dan keju rendah lemak Jack untuk sentuhan Mexico, atau cuba bayam, sos tomato dan cahaya feta bagi rasa Greek.

• Meminta anak-anak anda untuk mengambil bahagian dalam keseronokan bukan sahaja membina ikatan yang kuat antara ibu bapa dan kanak-kanak, tetapi juga menggalakkan mereka untuk makan apa yang mereka telah dibuat.

• Penggunaan ganti minit pada waktu malam atau pada hujung minggu untuk slice/dadu sayur-sayuran. Lada potong-up akan cepat untuk Sarapan Pagi telur dan besar untuk Snek untuk aktivit atau lunchbox anda.

Berbanding telur ayam biasa, EB telur mengandungi 25 peratus kurang lemak tepu, 200 Capsule dari lutein untuk kesihatan mata, menyediakan 10 kali lebih banyak vitamin E, 175 mg kolesterol (berbanding 215 mg dalam telur biasa), ditambah 40 peratus keperluan harian seseorang iodin, dan adalah cara terbaik untuk termasuk omega-3 dalam diet seseorang.

Dicap dengan tanda “EB” tersendiri, telur memenangi anugerah telah menerima Anugerah merasa telur yang terbaik dari ChefsBest masakan Amerika, lelaki memilih atas kesihatan sebagai telur terbaik, Anugerah telur Kristal dari Suruhanjaya telur antarabangsa dan Kebangsaan Kesihatan & Kesihatan Kelab setem daripada kelulusan bagi rasa, kualiti dan pemakanan.

EB telur boleh juga didapati dalam sangkar-percuma dan organik, dan semua adalah halal disahkan. Ayam-ayam betina yang bertelur ini akan diberi makan diet yang dikawal secara terhad, berkualiti tinggi, semulajadi, Semua bukan vegetarian tanpa ditambah hormon, antibiotik atau steroid dalam apa jua bentuk.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *