7 Tips mudah untuk mengembalikan keintiman dengan dia

7 Tips mudah untuk mengembalikan keintiman dengan dia

Anda pernah menemui keadaan Bilakah anda rasa anda teman wanita, isteri, atau Kekasih bukanlah benar-benar puas di katil? Atau, paling teruk masih, dia hanya tidak seolah-olah menjadi berminat tentang seks sekali? Jika ini adalah sesuatu yang anda hadapi, maka berita buruk adalah mungkin, ini adalah tanda amaran yang bermakna.

Terdapat banyak sebab yang seks dalam hubungan menjadi kurang sempurna. Apabila seks menjadi tawar seperti air kosong atau apabila seolah-olah faedah rendah, ia adalah selalunya mencerminkan masalah-masalah lain yang berlaku di luar bilik tidur. Seks hebat hanya boleh berlaku jika aspek-aspek lain yang lebih penting daripada hubungan akan baik. Anda boleh mempunyai seks yang hebat tanpa cinta? Ya. Anda boleh mempunyai seks yang hebat tanpa keberanian dan keyakinan untuk membina keintiman? saya tidak fikir begitu. Selain itu, anda tidak akan mempunyai cinta tanpa keintiman. Apa yang harapkan setiap wanita adalah keintiman dan keseronokan. Jadi, bagaimana anda boleh membina perasaan keintiman dan keseronokan dalam hubungan?

Berikut adalah 7 cara yang boleh anda lakukan:

(1) Lihatlah apa yang berlaku di luar bilik tidur pertama

Jika ada isu-isu yang tanam dalam hubungan, tidak mempunyai dendam atau cuba untuk mengelakkan mereka. Anda perlu menghadapi cabaran mereka dan akan terbuka atau terlebih dahulu kepada rakan tanpa ketadbiran. Apabila anda perlu pasangan anda untuk melakukan beberapa perubahan atau melakukan perkara-perkara tertentu, anda boleh bingkai permintaan anda dalam cara yang percuma dan mengelakkan membuat bunyi seperti bentuk aduan. Sebagai contoh, anda boleh mengatakan “Saya suka apabila anda membantu saya ___ (tambah dalam apa yang anda ingin pasangan anda lakukan di tempat) kerana ia menunjukkan saya berapa banyak anda menjaga saya dan membantu saya untuk berehat dan menikmati masa kami bersama-sama.”

(2) Membuka telinga anda

Di samping ianya dibuka antara satu sama lain, anda juga perlu mendengar antara satu sama lain. Kadang-kadang wanita hanya ingin melepaskan perasaan emosi mereka. Mereka hanya perlukan lelaki mereka untuk mendengar mereka bukan bertujuan untuk cuba untuk menyelesaikan masalah mereka. Apa yang perlu adalah penjagaan dan perhatian rakan-rakan mereka.

(3) Set meluangkan masa untuk satu sama lain

Jangan biarkan jadual dan rutin harian yang mendapatkan dengan cara mempunyai masa bersama-sama. Jadual tarikh malam atau masa lapang semata-mata apabila anak-anak tidak di sekitar atau katil. Atau, ia boleh menetapkan peruntukan masa untuk bercakap tentang apa sahaja yang anda mahu. Menghabiskan masa bersama-sama adalah sangat penting bukan sahaja untuk satu kehidupan seks yang intim tetapi juga untuk kesihatan umum hubungan anda.

(4) Melakukan beberapa perkara luar biasa bersama-sama

Ini boleh membantu menyuntik sedikit keseronokan dalam hubungan serta menunjukkan pasangan anda berapa banyak anda mengambil berat. Menonton filem-filem seram atau filem-filem yang romantik. Pilih filem-filem yang anda tahu yang akan menyala api pasangan anda dan menonton bersama-sama. Atau anda boleh cuba Kuda roller coaster atau lompatan bungee. Jika ini adalah terlalu banyak untuk anda dan pasangan anda, anda boleh cuba benda lain seperti melawat kedai dewasa untuk mereka mendapatkan seks mainan yang kedua-dua anda menikmati. Pilihan-pilihan lain merasa masakan yang anda tidak pernah mencuba atau perjalanan ke beberapa tempat yang luar biasa bersama-sama. Fikirkan apa-apa aktiviti yang anda boleh lakukan bersama beliau yang boleh memperkayakan hubungan anda. Mendaftar dan mendaftar untuk yoga itu atau tarian kelas bersama-sama.

(5) Set meluangkan masa untuk kepentingan sendiri

Berkahwin tidak bermakna anda perlu berpegang kepada setiap lain sepanjang masa seperti sekeping getah. Anda perlu terus menikmati aktiviti-aktiviti dan menjadi cara yang anda lakukan ketika anda Bujang dengan kawan-kawan. Anda boleh menanam beberapa hobi anda. Anda harus benar-benar kehilangan orang yang kau sebelum anda bertemu rakan – selepas semua yang merupakan aspek menarik yang pada mulanya menarik beliau.

(6) Menunjukkan bahawa anda mengambil berat dan menghargai dia

Pada masa-masa pasangan anda mungkin telah blurted keluar kata-kata – apa yang anda hanya mengambil berat tentang seks! Dia merasakan bahawa anda tidak peduli banyak tentang beliau. Perasaan ini boleh diatasi dengan melakukan perkara-perkara kecil yang mungkin bermakna banyak kepadanya. Apabila dia adalah membersihkan rumah atau melakukan kerja-kerja rumah yang lain, anda boleh melegakan beban kerja beliau dengan membantu beliau dalam tugas-tugas tertentu. Mengejutkan beliau pada masa-masa dengan beberapa Hadiah kecil, sebaik-baiknya jika anda boleh tangan buatan ini Hadiah diri sendiri. Memuji dia untuk pencapaian beliau, dia menyediakan hidangan lazat, Syarikat dan sumbangan kepada hubungan. Setiap wanita mahu berasa dihargai atau untuk berasa baik tentang dirinya dan anda tidak perlu kedekut dalam menyatakan penghargaan anda secara lisan dari masa ke semasa.

(7) Mengekalkan hubungan mata dan sentuh dia bebas seks

Apabila anda melihat ke dalam mata beliau kerana beliau bercakap kepada anda, anda menunjukkan minat dalam apa yang dia berkata dan memberi perhatian kepada beliau. Bilakah anda menyentuh tidak beliau demi memulakan hubungan seks, anda akan membuat dia berasa dikehendaki untuk lebih dari sekadar seks. Ini hanya boleh hanya mendukung memegang tangan, bercium, mengurut, dan lain-lain.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *