7 Latihan peringkat seterusnya untuk Bakar lemak dan tambah otot!

7 Latihan peringkat seterusnya untuk Bakar lemak dan tambah otot!

Sebagai seorang kanak-kanak lemak yang bekas dan semasa lemak kerugian pakar yang telah membantu beratus-ratus orang kehilangan beribu-ribu paun lemak, saya tahu satu perkara atau dua tentang pilihan senaman. Saya sentiasa ditanya apakah latihan terbaik untuk mendapatkan otot dan kehilangan lemak.

Aku akan ingat ini sebagai asas seperti saya boleh untuk anda. Latihan terbaik untuk kehilangan lemak merupakan latihan terbaik untuk mendapatkan otot. Senaman ini semua mempunyai satu persamaan: mereka menyediakan unik yang mencabar kepada badan anda dan ahli seberapa banyak otot dalam badan anda sebanyak mungkin.

Penyelidikan saintifik dan kajian kes sebenar dunia telah menunjukkan bahawa senaman keseluruhan badan adalah tinggi untuk mendapatkan otot dan kehilangan lemak yang maksima. Tetapi mari kita mengambil satu langkah lagi…

Mari kita secara dramatik mempercepatkan keputusan dengan preferentially memilih jumlah latihan badan dalam senaman setiap jumlah! Sebagai contoh, squats akan terkenal sebagai salah satu otot-pembina terbaik dengan yang serius lemak membakar Masjid kesan. Walau bagaimanapun, mencangkung itu pergi dari baik kepada yang menakjubkan untuk mengubah tubuh anda lebih baik apabila anda membuat gerakan gabungan dengan menambah berturut-turut atau tekan untuk setiap wakil bercangkung. Ia adalah jelas bahawa anda boleh mendapat lebih banyak faedah cara ini kerana anda kini telah melibatkan bahagian atas badan menjadi Raja senaman badan yang lebih rendah.

Ia adalah semudah persamaan seterusnya peringkat pantai badan di bawah:

Melaksanakan keseluruhan badan latihan dalam setiap jumlah senaman à

Lebih banyak otot yang terlibat =

Lebih banyak kalori yang dibakar + rangsangan otot-bangunan yang lebih besar =

Lebih lemak otot hilang + lebih keuntungan

Saya perlu jujur bahawa saya mempunyai hubungan cinta-benci benar dengan pergerakan berikut yang saya hendak berkongsi dengan anda. Cinta kerana membakar dengan hanya sebahagian lemak-masjid, keputusan otot-bangunan yang mereka berikan untuk membantu memaksimumkan tubuhku pantai. Benci kerana mereka membunuh saya bersenam setiap satu dengan meninggalkan saya menangis di kolam peluh saya sendiri. Dalam erti kata lain, ini tidak lemah minda, tubuh, atau jiwa!

Tanpa satu adieu, berikut adalah senarai rasmi atas 7 latihan kegemaran saya di dunia untuk tahap seterusnya kehilangan lemak dan otot keuntungan:

Melaksanakan teras bercangkung #1-SL

Senaman #2-Swing – Kettlebell

Senaman #3-Lunge-Curl-Press

Senaman #4-potong – Med bola

Senaman #5-Kettlebell ragut

Senaman #6-DB Thruster

Bersenam Seluar putaran #7-Squat 2

Juga saya berharap anda mendapatkan nasihat pakar saya dan menaikkan latihan anda dengan maut keseluruhan badan gabungan senaman ini 10. Saya menjamin anda hasil yang lebih baik dalam masa yang lebih dengan kerap menggunakan pergerakan ini ke dalam senaman anda. Sudah tentu ianya sekarang terpulang kepada anda untuk mengambil latihan anda, dan badan anda ke tahap seterusnya.

Saya akan berkongsi beberapa besar latihan untuk orang-orang tempat masalah yang khusus (contohnya kaki, punggung, abs, dada, lengan, dan sebagainya) yang memegang tubuh pantai kembali dalam hari-hari akan datang!

Kamu dalam Kecergasan,

Steve Krebs

Hakcipta Terpelihara (c) 2008 Steven Krebs

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *