7 Cara untuk menjadi lebih seks memuaskan wanita anda

7 Cara untuk menjadi lebih seks memuaskan wanita anda

Mampu mencapai ereksi sekali adalah perkara biasa. Dalam kes-kes tersebut, ubat-ubatan tidak benar-benar diperlukan. Kadang-kadang, tekanan atau minum terlalu banyak alkohol boleh menjadi sebab-sebab di sebalik ketidakupayaan anda untuk copulate. Lebih sering daripada tidak, ketegangan atau kebimbangan disebabkan oleh perasaan yang tidak dapat memuaskan wanita yang juga boleh menyebabkan ketidakupayaan anda untuk mempunyai ereksi di tempat pertama. Tetapi semua ini adalah sementara.

Mengambil pil untuk membuat organ anda sengit bukanlah sebenarnya satu-satunya cara untuk mencapai ereksi. Jika anda ingin memberikan kelegaan jangka panjang daripada masalah anda dan meningkatkan kehidupan seksual anda, anda perlu membuat perubahan yang kekal kepada gaya hidup dan tabiat pemakanan anda. Melainkan jika doktor anda memberitahu anda bahawa anda mempunyai disfungsi erektil, masih ada harapan untuk anda menikmati kehidupan seks tanpa sebarang masalah. Hanya ikuti tips di bawah.

Memperuntukkan masa untuk bersenam

Masalah bawah sana boleh disebabkan oleh pelbagai perkara. Yang tidak layak adalah salah seorang daripada mereka. Jika anda ingin memperbaiki hubungan seks anda dengan isteri anda atau rakan kongsi, anda perlu bersenam secara teratur. Senaman akan membantu meningkatkan tahap kesihatan kardiovaskular anda, meningkatkan stamina dan ketahanan anda, dan juga memperbaiki pengedaran darah. Faktor-faktor ini adalah penting dalam membuat salah satu tersayang anda gembira dan berpuas hati di katil.

Menonton berat badan anda

Kajian telah menunjukkan bahawa seks libido lelaki yang obes dan berlebihan berat badan adalah jauh lebih rendah berbanding dengan yang berada dalam had yang biasa. Lebih-lebih lagi, perasaan anda tentang bagaimana anda melihat apabila telanjang boleh menjejaskan prestasi dan ereksi anda. Mengekalkan berat badan yang sihat sahaja tidak baik untuk kesihatan seksual anda, tetapi untuk kesejahteraan anda jumlah yang baik. Ingat bahawa penyakit-penyakit yang paling serius disebabkan atau diburukkan lagi dengan lebihan berat badan dan lemak.

Semak ubat anda

Bagi mereka yang mempunyai syarat-syarat yang lain dan mengambil ubat-ubatan, anda perlu berbincang dengan doktor anda mengenai masalah anda. Sesetengah dadah sebenarnya boleh menjejaskan prestasi dan kemampuan untuk meletakkan ” anda. Doktor anda pasti akan membantu anda mencari ubat-ubatan lain atau rawatan yang tidak akan menjejaskan prestasi seksual anda. Walau bagaimanapun, ia adalah penting bahawa anda tidak memberhentikan atau mengubah dadah atau rawatan tanpa pengetahuan doktor anda.

Had pengambilan alkohol

Segelas atau dua wain boleh membantu anda berasa bertukar pada; Walau bagaimanapun, apa-apa yang lebih daripada yang boleh menghalang anda daripada ereksi. Oleh itu, jika anda merancang untuk mempunyai malam yang tidak berkesudahan keseronokan dengan isteri, teman wanita atau rakan anda, anda perlu mengurangkan pengambilan alkohol. Selain itu, wanita benci nafas alkohol.

Berhenti Merokok

Selain sebagai buruk bagi anda paru, otak dan organ-organ dalaman yang lain, merokok juga boleh menjejaskan peredaran darah yang betul. Menurut kajian, perokok (semasa dan bekas) adalah sekitar 30% lebih cenderung mengalami mati pucuk berbanding perokok. Dan jika Merokok adalah buruk, kemudian menggunakan dadah haram adalah lebih teruk. Selain daripada masalah dan komplikasi, dadah atau penyalahgunaan bahan lain juga boleh menyebabkan mati pucuk.

Mengurangkan tekanan dan kebimbangan

Seperti yang disebutkan tadi, masalah erektil boleh juga disebabkan oleh sebab-sebab psikologi. Lelaki yang mengalami tekanan, ketegangan, kebimbangan dan kemurungan pasti akan mendapati diri mereka tidak dalam mood untuk beberapa hanky-panky. Jika anda ingin membawa semangat kembali ke dalam hidup anda, anda perlu tahu bagaimana untuk melegakan tekanan dan meringankan ketegangan dan keresahan.

Mengambil bercuti setiap sekarang dan kemudian, setelah urut, minum teh chamomile atau bercakap dengan ahli terapi boleh membantu dalam meredakan ketegangan, tekanan dan apa jua masalah-masalah psikologi yang anda mungkin mempunyai.

Kisah apa yang anda makan

Perkara-perkara yang anda makan juga boleh mempengaruhi prestasi anda di katil. Orang yang makan banyak gula dan makanan diproses yang paling berkemungkinan untuk mengalami mati pucuk disebabkan oleh kencing manis. Toksin dan bahan-bahan kimia di dalam makanan yang anda makan juga boleh membuat anda rasa bertenaga dan kurang bertenaga.

Salah satu cara untuk menyingkirkan semua bahan kimia, bahan buangan dan toksin di dalam sistem anda adalah melalui detoksifikasi. Satu produk yang boleh membuat dalaman untuk pembersihan yang mudah untuk anda adalah Colopril.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *