7 Cara sneaky untuk menurunkan berat badan (dan bagaimana mereka boleh membuat anda lebih produktif di tempat kerja)

7 Cara sneaky untuk menurunkan berat badan (dan bagaimana mereka boleh membuat anda lebih produktif di tempat kerja)

Sebagai pelatih peribadi, saya dengar setiap hari platitudes orang-orang yang ingin menurunkan berat badan. Obesiti adalah meningkat, dan kecergasan fizikal adalah pada tahap paling rendah.

Di atas berita ini menyedihkan, saya tidak perlu untuk menyerlahkan bagaimana sukar ia adalah bagi orang-orang untuk mengawal pengambilan kalori mereka. Sebab ini sahaja, lebih ramai orang mencari Google yang panik mencari jurulatih peribadi di kawasan mereka.

Terdapat banyak sebab mengapa kita meletakkan berat badan. Saya akan menunjukkan kepada anda 7 cara konkrit yang anda boleh mula menggunakan hari untuk mengurangkan saiz pinggang dan menjadi lebih produktif di tempat kerja.

Petua 1: Perkara pertama yang anda boleh lakukan jika anda ingin menurunkan berat badan adalah untuk mengubah rutin anda. Jika anda duduk diam untuk terlalu lama atau tidak berjalan kaki, anda perlu menukar sepenuhnya. Perubahan drastik dalam rutin anda adalah langkah pertama untuk berjabat metabolisme badan anda.

Petua 2: Perkara seterusnya yang anda perlu lakukan adalah untuk mengawal apa yang anda makan. Orang ramai memulakan hari mereka dengan Sarapan Pagi yang terang, dan kemudian Makan Makan Tengahari yang besar dan makan besar malam.Walau bagaimanapun, itu adalah tidak sihat. Jika anda ingin mengurangkan berat badan, anda perlu makan kurang.

Walau bagaimanapun, Makan kurang mungkin membuat anda lemah. Sebab itu, adalah penting bagi anda untuk membahagikan makanan anda kepada bahagian-bahagian yang lebih kecil. Makanlah sebahagian kecil sekarang, dan kemudian tunggu beberapa jam sebelum makan hidangan kecil yang lain. Ini akan mengekalkan metabolisma badan anda beroperasi pada kecekapan maksimum.

Petua 3: Tahu apa yang anda makan. Bila-bila masa yang anda makan, pastikan ia tidak mengandungi tahap lemak atau karbohidrat yang tinggi. Ini boleh menyebabkan anda untuk mendapatkan berat badan. Ia adalah penting bahawa anda mengelakkan makan makanan ini. Anda juga harus ingat untuk makan malam d yang kecil, kerana yang membantu dalam pembakaran lemak.

Petua 4: Ingat supaya tubuh terhidrat. Minum banyak air, kerana yang membantu dalam memastikan anda sihat dan penuh. Jika anda sudah penuh, badan anda tidak akan menerima banyak makanan. Sebab itulah anda perlu minum seberapa banyak air yang anda mungkin boleh.

Petua 5: Bersenam merupakan faktor penting dalam mana-mana program pengurangan berat badan. Jika anda ingin mengurangkan berat badan anda, ia adalah penting bahawa anda menyertai gimnasium atau mula kerap bersenam di rumah. Ini meningkatkan kalori yang terbakar proses, menjadikannya lebih mudah bagi anda untuk mengurangkan lemak dengan cepat.

Petua 6: sentiasa menjejaki anak jumlah kalori yang anda ambil setiap hari, kerana ia adalah penting untuk merancang masa depan. Sentiasa menjauhkan diri dari makanan yang manis dan mengambil berhati-hati semasa makan agar anda tidak keterlaluan.

Petua 7: Ingatlah untuk membuat sebuah rejim yang betul untuk diri sendiri. Dapat tidur di atas masa, bangun pada masanya dan bekerja pada masa. Selang dalam mana-mana ini akan menyukarkan anda untuk menguruskan kesihatan anda dengan betul.

Mengurangkan berat badan hanya diletakkan nombor permainan, kurang kalori masuk = kurang lemak yang disimpan di sekeliling pinggang anda. Jangan tunggu untuk mendapat satu lagi paun sebelum anda membuat keputusan bahawa ia adalah masa untuk menangani kesihatan anda. Mengambil tindakan sekarang!

Hakcipta Terpelihara (c) 2012 Karie Hamilton

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *