6 Sebab untuk menggunakan sebuah kilang bijirin Nutrimill bagi segar keseluruhan bijirin tepung

6 Sebab untuk menggunakan sebuah kilang bijirin Nutrimill bagi segar keseluruhan bijirin tepung Menjaga bran ke dalam tepung adalah insentif bagi pengilangan rumah. Apabila membeli A-P atau guna tepung dari kedai, ianya telah diadun termasuk nutrien.

2. Meletakkan keyakinan dengan menyimpan – sebaik sahaja kaedah pengilangan kesan akan bertukar menjadi menarik untuk pepijat. Memecahkan bijian berlaku apabila sebutir flaked atau bergolek. Bekas yang dimeterai dengan baik, akan menyimpan bijirin untuk tempoh yang panjang. Sentiasa menggunakan bekas gred makanan. Sekolah-sekolah, kolej, hospital dan sebagainya mengambil makanan dalam bekas ini dan mungkin akan memberikan orang-orang digunakan kaki secara percuma. Sentiasa sanitize apa-apa sebelum meletakkan makanan mentah atau bijirin di dalamnya.

3. Murni pemakanan & bebas daripada PENGAWET – racun makhluk perosak dan bahan pengawet yang banyak terdapat di komersial tepung, roti dan barangan yang dibakar. Mengapa di dunia Adakah kita memerlukan untuk mengambil produk yang benar-benar halus dan peluntur itu? Oleh kilang-kilang bijirin komersil vitamin semulajadi yang akan memusnahkan dan vitamin sintetik dimasukkan ke dalam tepung stabil rak. Rumah artisan yang dibakar barangan adalah kimia dan pengawet yang percuma.

4. Perbezaan – pelbagai bijirin ini tidak berkesudahan. Kilang-kilang bijirin utama mungkin resolusi bagi orang-orang yang gandum sensitif atau alahan. Menyuburkan makan datang dari sihat barangan runcit dan barang-barang makanan.

5. Berjimat – tepung gandum segar adalah murah! Walaupun dengan kos kilang bijirin Nutrimill dan serantau gandum yang ditanam menggunakan perbelanjaan keseluruhan bagi tepung tawar terletak bersebelahan dengan apa-apa. Memandangkan bahawa gandum “mentah” dan pengilangan yang perlu ditambah kepada perbelanjaan produk berakhir. Apabila melihat pada masa ia menggunakan juta gandum, minit, kaedah yang lengkap adalah sangat mudah untuk memenuhi tuntutan belanjawan isi rumah.

6. Besar kelebihan daripada BIJIRIN – kilang-kilang sendiri tepung dari gandum kernels mungkin baru kepada anda. Namun, jika dibandingkan dengan barangan tenusu dan daging, bijirin adalah peruntukan yang paling menjimatkan. Anda boleh menemui roti gandum tulen yang keseluruhan di kedai untuk kurang daripada satu dolar yang sebuku? Mencari roti sama nilai di mana-mana kedai apa boleh dibuat di rumah kos tiga hingga empat ringgit a sebuku. Mengekalkan petani serantau dan pembelian anda segar bijirin. Mungkin anda boleh mendapatkan bulu untuk spin dan melancarkan minat yang baru untuk keluarga anda. Sebahagian besar adalah sedikit wang yang dibelanjakan dan ini equates wang masa hadapan bagi belanjawan isi rumah.Rumah artisan pembuat biskut akan menyimpan bijirin mereka dalam baldi putih lima gelen.

52 minggu Penyaman ketat storan adalah faktor biasa bagi bijirin. Tepung mesti sentiasa disimpan di dalam peti sejuk atau beku, tetapi dibawa ke suhu bilik sebelum menggunakan untuk tujuan penaik.
Apa pada satu-satu masa adalah dianggap lama fesyen melalui kilang-kilang tepung sendiri kini menjadi biasa. Kilang-kilang bijirin Nutrimill berada pada makanan alat termasuk di internet… Manakala kilang bijirin Nutrimill boleh mendapatkan kerja selesai cepat, sebuah kilang engkol tangan boleh melakukan kerja-kerja yang serupa semata-mata dengan sedikit masa tambahan. Memperolehi sebuah kilang padi hari ini.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *