6 Remedi Home berkesan untuk kulit Tag penyingkiran

6 Remedi Home berkesan untuk kulit Tag penyingkiran

Sebelum mempertimbangkan penyingkiran tag kulit, ia adalah penting untuk mengetahui tag ini pada kulit yang tidak berbahaya untuk kesihatan anda atau berbahaya. Ia adalah sebuah outgrowth yang benar-benar tidak berbahaya pada kulit, dan biasanya berlaku di kawasan-kawasan badan di mana terdapat lipatan kulit, seperti di leher, ketiak dan pangkal paha. Ia telah diperhatikan bahawa label kulit akan lebih cenderung berlaku pada usia yang lebih tua dan orang-orang yang gemuk. Walau bagaimanapun, seseorang itu boleh dengan mudah menemui pengecualian ini, dan sebab-sebab yang sebenar tidak diketahui.

Remedi rumah bernilai usaha

Manakala beruntung tag ini menimbulkan bahaya, memang benar bahawa mereka tidak sangat menarik untuk melihat, dan boleh blemish kelihatan seseorang, jika mereka dapat dilihat. Tetapi itu tidak perlu panik dan tergesa-gesa ke satu prosedur pembedahan yang mahal untuk mengalih keluar tag kulit, atau membeli salah satu krim kosmetik banyak di luar sana. Ada remedi rumah beberapa mudah dan murah yang boleh dibicarakan dahulu.

Soda penaik dan minyak kastor

Gabungan secubit soda penaik dengan beberapa titis minyak kastor adalah ubat yang sangat popular bukan sahaja untuk mengeluarkan label kulit, tetapi juga tahi lalat dan Ketuat. Memohon paste tag 1 – 2 kali sehari, dan dalam seminggu satu perbezaan yang jelas akan dapat dilihat.

Keledek

Keledek boleh didapati dengan harga yang murah hampir di mana-mana dan ini adalah berita yang baik untuk kulit tag penyingkiran! Hanya keping sekeping kentang dan meninggalkan ia bandaged tag pada kulit dalam sekelip mata. beberapa hari usaha konsisten akan menyebabkan tag blacken dan kemudian jatuh.

Nexavar

Ia mungkin kedengaran mengejutkan, tetapi ia dikenali untuk bekerja. Apa yang anda perlu lakukan adalah mengikat Nexavar sekitar pangkal tag. Ini akan menyekat bekalan darah ke outgrowth itu, dan dalam beberapa hari tag akan secara automatik jatuh.

Cuka epal

Cuka epal adalah remedi rumah yang popular untuk pelbagai masalah kulit, termasuk kulit tag. Memohon cuka dengan mencelup beberapa kapas ke dalamnya dan kemudian memohon kapas pada tag. Ini perlu dilakukan dengan teliti dan perlahan-lahan selama kira-kira lima belas minit. Walau bagaimanapun, sebelum melakukan ini, pastikan anda Bersihkan kawasan tersebut dengan air suam dan kering ia.

Minyak pokok teh

Minyak pokok teh perlu digunakan dengan cara yang sama seperti yang dinyatakan di atas bagi cuka. Memohon 2 – 3 kali setiap hari untuk mengalih keluar tag.

Bawang putih

Bawang putih yang nourisher kulit yang terkenal dan hebat penawar untuk kulit syarat-syarat seperti label kulit. Mengisar bawang putih sehingga ia dikurangkan kepada pes pulpy, dan kemudian memohon bahawa tampal pada tag dan biarkan semalaman, diadakan bersama-sama dengan pembalut yang. Dalam beberapa hari tag harus pergi.

Bahan-bahan untuk rawatan-rawatan ini semua mudah disediakan, dan mereka adalah murah. Terdapat kesan-kesan sampingan yang tidak baik. Semua dalam semua, ia adalah bernilai memberikan ubat-ubatan ini rumah pukulan sebelum anda membuat keputusan untuk pergi untuk prosedur perubatan untuk mengeluarkan label kulit.

Anda mempunyai kebenaran untuk menyiarkan artikel ini tanpa apa-apa perubahan apa jadi pernah elektronik, dalam cetakan, dalam e-buku anda, atau laman web anda, secara percuma, asalkan by-lines pengarang disediakan.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *