6 Langkah-langkah yang diperlukan untuk menyampaikan sebuah Punch kalah mati

6 Langkah-langkah yang diperlukan untuk menyampaikan sebuah Punch kalah mati

Apabila cuba untuk mengetuk seseorang dengan hanya satu punch, tidak ada apa-apa pil ajaib, tanpa mengira apa yang anda dengar untuk membantu anda melakukannya. Benda sejuk itu, Terdapat beberapa metodologi yang jika anda memutuskan untuk menggunakan, dengan pantas boleh mendapatkan kemahiran anda dan teknik sehingga tahap untuk di mana ada kemungkinan sangat baik yang anda boleh lakukan ini.

1.) Tentera – perkara pertama yang anda perlukan untuk bekerja apabila anda mahu untuk menyampaikan sebuah punch kalah mati ialah untuk meningkatkan tenaga anda seberapa banyak yang mungkin. Tentera adalah kombinasi yang laju dan berat. Semua orang yang berbeza apabila ia datang untuk memaksimumkan potensi ini.

Titik adalah anda boleh bergerak sepantas kilat, tetapi jika anda tidak mempunyai kuasa yang sebenar untuk membuat sandaran pukulan anda, ia tidak akan mempunyai banyak kesan lawan. Mike Tyson adalah contoh seseorang yang mempunyai jumlah kuasa yang luar biasa. Perkara terbaik yang boleh anda lakukan adalah kedua-dua baki dengan melakukan beberapa latihan kekuatan seperti latihan stamina.

2.) Makiwara – Makiwara yang ada tetapi Lembaga separuh keras yang sedikit empuk. Ia dibuat dengan fleksibel kayu supaya apabila anda menyerang, ia akan hanya sedikit. Menggunakan Lembaga ini akan mengajar anda bagaimana untuk matlamat dan fokus pada sasaran anda. Jika anda mengamalkan memukul ini sekurang-kurangnya beberapa kali seminggu, lebih sedikit masa anda akan mendapat lebih pantas dan kuat. Anda juga akan sedar bahawa pukulan anda akan menjadi lebih fokus dan bahawa anda akan dapat menggerakkan lebih banyak Lembaga selepas anda lakukan ini beberapa kali.

Baki 3.) – tumpuan anda pusat graviti. Jika anda telah pernah diamalkan apa-apa bentuk seni mempertahankan diri mereka semua mempunyai satu perkara yang sama. Dan ini adalah untuk mengajar anda kira-kira. Anda akan Ketahui ini melalui mengamalkan katas, melalui berlatih dan melalui latihan tertentu. Anda akan dapat menyampaikan Punch kalah mati dengan lebih mudah dan berkesan sekali anda telah menguasai keseimbangan dan kedudukan tubuh anda dengan betul. Teknik ini adalah lebih daripada satu perjalanan dari satu destinasi, kerana seperti yang anda kemajuan melalui pangkat seni mempertahankan diri, anda akan belajar lebih banyak katas dan belajar bagaimana untuk menggunakan senjata yang lebih banyak, yang meningkatkan imbangan.

4.) Penggunaan unsur kejutan – unsur kejutan sentiasa menjadi satu kelebihan yang menggerunkan dalam pertempuran. Jika anda sejuk zakar lawan apabila mereka tidak mengharapkan ia, anda mempunyai peluang yang lebih baik daripada menyampaikan A Punch kalah mati dengan cara ini. Sudah tentu saya pasti berharap anda tidak menggunakan taktik ini untuk sebarang tujuan yang jahat.

5.) Mengekalkan kesihatan yang baik – menjauhkan diri daripada tembakau dan dadah rekreasi. Ini akan melemahkan tubuh bukan sahaja tetapi akan sap akan anda dan berjuang semangat yang baik dan apabila orang-orang mengetahui anda melakukannya dengan mereka secara amnya akan kehilangan banyak berkenaan untuk anda iaitu apa yang anda cuba untuk mengelakkan. Juga pastikan anda latihan keras dan konsisten.

6.) Memenangi minda – anda boleh berfikir ini sebagai suatu naluri survival, atau anda boleh membangunkan ini dari masa ke masa. Selepas latihan untuk itu anda perlu benar-benar percaya dalam hati dan semangat yang anda boleh lakukan ini sendiri. Dan pemikiran ini datang dalam anda. Tiada siapa boleh memberikan ia kepada anda. Ia dibangunkan melalui latihan, motivasi dan dedikasi seperti yang berjaya di mana-mana bidang dicapai.

Ini adalah langkah-langkah mudah Ya, tetapi mereka adalah kunci untuk membuka potensi penuh badan dan minda anda. Dan kerana saya tidak akan membiarkan memulakan pergaduhan, setiap orang mempunyai hak untuk mempertahankan diri mereka jika mereka dalam bahaya. Jadi amalan ini 6 langkah-langkah di atas, dan jika anda pernah rahsianya, anda akan mempunyai kemahiran untuk mempertahankan diri dengan betul.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *