6 Juicing maklumat pelajaran untuk pemula

6 Juicing maklumat pelajaran untuk pemula

Jika anda sedang mencari untuk maklumat juicing anda adalah sama ada menimbangkan membeli sebuah mesin juicing atau anda telah membeli satu. Tidak kira di mana anda berada dalam proses berita baik adalah bahawa anda akan diketuai dalam arah yang betul. Sebaik sahaja anda telah membuat keputusan untuk membuat jus sebahagian daripada hidup anda, anda telah membuat satu keputusan paling penting yang anda telah pernah.

Sejak anda mungkin pada permulaan pengalaman juicing saya ingin mengambil sedikit masa untuk berkongsi cerita kami kerana ia mungkin juga akan serupa dengan di mana anda berada sekarang. Dalam proses ini, saya akan berkongsi beberapa pengajaran penting yang kami belajar tentang jus di sepanjang jalan.

Pengajaran 1-terlalu banyak jus boleh menyebabkan tekanan usus yang teruk.

Kami (saya dan isteri saya) pengembaraan dalam jus sebenarnya bermula dengan salah satu daripada tawaran tersebut “hanya terdapat pada TV”. Dan dalam tempoh beberapa hari kami baru “juicer” tiba dan kami mula jus segala-galanya di sisi. Ia tidak mengambil masa yang lama untuk menemui kami sistem dalaman yang tidak bersedia untuk pengenalan secara tiba-tiba peratusan yang tinggi daripada buah-buahan segar dan sayur-sayuran. Untuk mengelakkan tekanan usus ini secara tiba-tiba pergi pada mudah pada mulanya.

Jus veggie adalah kasar pada sistem daripada jus buah-buahan. Jadi bermula dengan jus buah-buahan dan secara beransur-ansur Tambah dalam kombinasi sayur-sayuran. Jus buah-buahan adalah juga lebih menyenangkan ke lelangit (sekurang-kurangnya dari perspektif saya.)

Pelajaran 2-Juicing merangsang tenaga dan membantu anda untuk berasa lebih baik hampir serta-merta.

Dengan pelajaran yang pertama di bawah tali pinggang kami (boleh dikatakan) kami terus cuba resepi yang datang bersama dengan mesin juicing kami. Itulah apabila sihir mula berlaku. Hampir serta-merta kita mengalami lebih banyak tenaga dan berasa lebih baik.

Pelajaran 3-ia adalah mudah untuk hilang minat dalam jus.

Walaupun fakta bahawa kita telah jus kita benar-benar tidak faham apa yang kita telah lakukan. Terdapat begitu banyak lebih kepada jus kemudian hanya mengikuti resipi ini. Malangnya, selepas beberapa minggu kami hilang minat. Isteri saya berkata bahawa penyediaan, dan khususnya, pembersihan peranti adalah masalah terlalu banyak.

Kemudian rakan disyorkan yang tinggi pengisar so… kita membeli yang mengakibatkan pemerah jus yang sedang Bercutilah pada rak.

Niat kami adalah baik. Apa yang kami benar-benar ingin mencapai matlamat adalah untuk meneroka faedah-faedah pemakanan yang kuat makanan mentah. Kedua-dua kami mengalami beberapa masalah kesihatan yang boleh dibawa di bawah kawalan oleh penambahan lebih banyak buah-buahan segar dan sayur-sayuran dalam diet kita.

Pengajaran #4-Blenders dan juicers adalah dua peranti yang berbeza sepenuhnya.

Kita berfikir (dan kami adalah salah) bahawa pengisar yang adalah pengganti yang baik untuk jus. Pembersihan adalah, sebenarnya, lebih mudah. Tetapi, kerana kita yang cepat belajar, pengadunan dan jus yang tidak sama.

Perbezaan utama antara dua peranti ini adalah bahawa pengisar mengisar dan memasang bahan-bahan makanan untuk bubur. Juicers ekstrak jus dari segar. Diakui, kedua-dua peranti mempunyai tempat mereka dan anda boleh menggunakan kedua-duanya untuk mencapai sihat nutrien dalam makanan mentah. Terus menggunakan pengisar anda untuk smoothies sihat dan segar menghasilkan resipi yang memerlukan adunan.

Ia tidak mengambil kita panjang untuk menyedari bahawa pengisar dan juicers adalah peranti yang benar-benar berbeza dengan fungsi yang berbeza. Hasilnya pemerah jus yang dikeluarkan dari rak dan masukkan semula ke dalam Perkhidmatan. Faedah-faedah outweighed payah penyediaan dan kering.

Pelajaran #5-untuk mengekalkan kepentingan dalam jus anda mesti belajar lebih daripada bagaimana. Anda mesti tahu mengapa dan apa jus.

Tanpa bertanya, juicing resepi yang berguna untuk anda bermula. Tetapi untuk benar-benar masuk ke dalam kuasa jus anda akan mendapat manfaat banyak dari mengkaji dan mempelajari seberapa banyak yang boleh tentang nutrien, apa yang mereka lakukan untuk badan, dan kemudian buah-buahan dan sayur-sayuran yang membekalkan nutrien kepada badan anda perlu.

Apabila anda menjadi bersenjata dengan maklumat yang baik mengenai sumber khasiat dan manfaat mereka anda boleh concoct resipi juicing yang kuat yang disasarkan untuk e-mail yang tertentu. Setelah Berbekalkan maklumat yang baik yang mencipta sendiri resipi tidak mudah.

Pelajaran #6-Juicing harus menjadi satu pengalaman yang menyeronokkan.

Bagi jus akan menyeronokkan Tambah bahan-bahan yang pek punch yang kuat rasa baik. Sebagai contoh, awal hari isteri saya juiced wheatgrass dan kale. Wheatgrass adalah salah satu yang paling nutrien yang makan makanan yang anda boleh jus tetapi… Ia mempunyai rasa seksa yang amat besar. Mujurlah kale, juga kaya dengan nutrien, benar-benar tidak menjejaskan rasa apabila digabungkan dengan bahan lain. Terlalu menyembunyikan rasa tidak menyenangkan gandum yang isteri saya juga digabungkan PIR yang segar. Bukan sahaja adalah minuman yang amat sihat… Ia juga adalah lazat.

Epal, buah per, lobak merah dan nenas adalah antara kegemaran saya untuk menambah rasa baik kepada kombinasi yang rasa buruk. Dalam masa anda akan menemui kegemaran anda. Hanya ingat… Jika anda akan melekat dengan jus, kerana anda harus, maka anda akan mahu rasa kombinasi rasa yang baik.

Seperti yang telah kita pelajari, semakin banyak anda amalkan jus lebih baik ia menjadi. Manfaat kesihatan yang benar-benar menakjubkan. Dalam masa yang anda juga boleh turun banyak ubat-ubatan yang anda fikir anda mungkin tidak dapat melakukannya tanpa sekarang.
Jika anda benar-benar ingin melakukan sesuatu yang positif tentang jus melengkapkan diri anda dengan semua maklumat yang juicing yang anda boleh dapati. Mereka tidak memanggil ia “jus power” bagi apa-apa.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *