6 Ciri-ciri dinamik yang membuat Ruby rel A kuat Platform Web hosting

6 Ciri-ciri dinamik yang membuat Ruby rel A kuat Platform Web hosting

Ruby pada rel adalah rangka aplikasi web yang memastikan proses pembangunan web tangkas. Ia memudahkan pembangunan aplikasi web, sekali gus meningkatkan kecekapan pemaju RoR yang cepat. Ia membolehkan Ruby pada rel programmer untuk menulis kod ditolak dan melaksanakan lebih dalam masa kurang. Sesetengah organisasi yang enggan menggunakan platform ini kerana fungsi AJAX bersepadu dan pangkalan data berorientasikan objek. Tetapi apabila ia dipasang; Ia berfungsi keajaiban bagi Ruby rel pemaju. Ia membantu mereka dalam menulis kod-kod yang kemas, kumpul aliran kerja, dan menumpukan perhatian pada pelaksanaan idea-idea yang baru untuk mendapatkan pekerjaan yang dilakukan dengan mudah. Jika anda berfikir untuk menjalankan aplikasi RoR, anda perlu pergi ke web berpengalaman dengan hosting pembekal yang boleh menawarkan ciri-ciri berikut:

• Akses shell/SSH: ini adalah sangat penting untuk sampai ke baris arahan; Jadi Ruby itu mengenai rangka kerja rel boleh dijalankan dengan betul anda web hosting.

• FastCGI, SCGI dan/atau sokongan Mongrel: Rails kerja-kerja secara perlahan-lahan CGI sahaja, jadi anda perlu mencari ciri-ciri bersepadu FastCGI, SCGI dan sokongan Mongrel pelan hosting anda.

• Versi terkini Ruby mengenai rangka kerja rel: penyedia web hosting perlu mempunyai versi Ruby pada rel rangka kerja untuk mengelakkan sebarang isu keselamatan.

• Landasan dokumentasi: anda juga perlu mempunyai dokumentasi rel sebagai sebahagian daripada fungsi sokongan e-mel anda supaya pelanggan anda akan dikemas kini mengenai kemajuan projek.

• Pilihan untuk pengembangan: penyedia web hosting perlu mempunyai pelan alternatif untuk memenuhi keperluan masa depan projek ini; dalam kes Jika permohonan anda menjadi besar. Bagi bekas; akan pembekal hosting web anda sediakan timbunan landasan yang baik untuk anda pada pelayan, atau mereka akan membantu anda dalam penciptaan multi-server rel persekitaran apabila diperlukan?

• Permohonan mereka sendiri yang dibangunkan menggunakan rel: pengalaman penyedia hosting adalah juga satu ukuran yang besar untuk dipertimbangkan. Ini akan membantu anda mengetahui sama ada pembekal hosting web yang dipilih oleh anda adalah mencukupi untuk menggunakan rangka kerja ini dalam persekitaran pengeluaran atau tidak.

Syarikat-syarikat terkenal yang banyak menggunakan Ruby mengenai rangka kerja landasan. Jika anda ingin mengetahui lebih lanjut mengenai dengan berkesan menggunakan RoR platform web hosting, hubungi seorang berpengalaman RoR pakar kini di: kita akan gembira untuk membantu anda.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *