50 Menggerunkan biasiswa bagi pelajar-pelajar yang berfikiran Eco

50 Menggerunkan biasiswa bagi pelajar-pelajar yang berfikiran Eco

Bagi yang bercita-cita Universiti peserta yang juga sebagai ghairah tentang isu-isu alam sekitar, mendapat biasiswa yang sejajar dengan organisasi yang berkongsi sokongan peribadi anda boleh agak satu cabaran. Biasiswa lebih popular geran pada masa kini biasanya datang dari syarikat-syarikat multinasional yang besar advocacies ekologi yang tidak dilaksanakan sepenuhnya.

Tetapi itulah yang di mana salah tanggapan berakhir. Malah, Terdapat beribu-ribu organisasi mesra alam yang juga menawarkan Biasiswa Kolej bagi pelajar-pelajar yang berfikiran eko. Jadi, jika anda salah satu orang ramai ini dan ingin sedikit bantuan untuk menamatkan ijazah Universiti agak mahal, anda berada dalam nasib. Banyak Kumpulan dan institusi menonton untuk pelajar berfikiran eco seterusnya untuk memberikan peluang-peluang pendidikan yang menggerunkan.

Tempahan menggerunkan biasiswa bagi pelajar-pelajar yang berfikiran eko adalah, yang menghairankan, hanya betul-betul di bawah hidung tanya kami sangat. Anda mungkin pendekatan organisasi dan institusi untuk peluang-peluang biasiswa Agung berikut.

Langkah pertama: Am biasiswa

1. Bahagian alam sekitar di Kolej atau Universiti di mana anda mendaftar.

2. Sivik organisasi dan Kumpulan masyarakat tempatan

3. Utama global Kumpulan alam sekitar, seperti Greenpeace

4. Agensi yang menumpukan pada isu-isu alam sekitar dan sumber asli

5. Pertandingan dan pameran Sains tempatan dan Nasional

6. Peribadi perniagaan organisasi dan media cawangan yang menyokong environmentalism

7. Pertubuhan yang menyokong pemuliharaan

8. Firma-firma pengurusan sisa dan sisa

9. Amal yang menawarkan program-program alam sekitar

Di sini adalah lebih Tempahan menggerunkan biasiswa bagi pelajar-pelajar berfikiran eco (dalam tiada perintah tertentu).

10. Annie tempatan mampan pertanian biasiswa – pelajar terlibat dalam makanan dan pertanian yang berkaitan kursus-kursus dan program pengajian boleh diberikan kira-kira $2,500 untuk $10,000.

11. Ben Meadows biasiswa sumber alam – ini adalah terbuka kepada remaja dan pelajar-pelajar kanan di sekolah menengah yang berminat seperti Perhutanan bandar, agro Perhutanan, pengurusan sumber asli, pengurusan hidupan liar, pengurusan perikanan, dan lain-lain mata pelajaran yang berkaitan. Organisasi secara serentak Anugerah dua biasiswa bernilai $2,500.

12. Taman Club of America – tiga $2,000 biasiswa disediakan kepada pelajar-pelajar yang ingin mengambil pengajian alam sekitar semasa musim panas.

13. Yayasan Switzer – menawarkan fellowship $15,000 yang kepada pelajar-pelajar siswazah yang sudah mengambil kajian alam sekitar dan ingin mengembangkan rangkaian mereka. Terbuka kepada pelajar-pelajar dari California, dan New England.

14. Kumpulan sumber Vegetarian biasiswa – menawarkan dua $5,000 biasiswa kepada pelajar yang menyokong vegetarianisme.

15. Beulah Frey persekitaran biasiswa – menawarkan insentif tambahan sebanyak $1,000 melalui pertandingan antara pemohon-pemohon yang mahu kuliah untuk subjek yang berkaitan dengan alam sekitar.

16. Surfrider Yayasan biasiswa – menawarkan tiga merit Anugerah kepada pelajar-pelajar dalam keadaan yang baik dan yang sudah ahli-ahli Yayasan. Seorang mahasiswa mendapat $2,000, tahap Sarjana mendapat $3,000, manakala PhD gest $5,000.

17. Institut daripada ekosistem pengajian penyelidikan pengalaman untuk mahasiswa – ditawarkan kepada 8 ke 12 undergrads yang ingin menjalankan penyelidikan mengenai satu topik ekologi. Program yang berlangsung selama 12 minggu, dari April hingga Ogos; dan pelajar-pelajar diberi satu $4,800 calon.

18. SCA pemuliharaan Internship

19. NNEMS Fellowship Program – menawarkan eko-pelajar peluang untuk menyertai dalam projek fellowship. Ia ditaja oleh Bahagian Pendidikan alam sekitar di Pejabat EPA perlindungan kesihatan kanak-kanak dan pendidikan alam sekitar.

20. Brower Anugerah belia – sempena ilegal David Brower. Enam alam muda activitists akan setiap dianugerahkan $3,000 ditambah satu minggu yang mengumpul di San Francisco, untuk menghadiri majlis Bioneers dan menyertai acara backpacking semalaman. Terbuka kepada pelajar 13-22 tahun tua.

21. Morris K. Udall biasiswa – menawarkan $5,000 biasiswa setiap tahun kepada 80 undergrads yang ingin membuat kajian alam sekitar dan penjagaan kesihatan yang asli. Pelajar juga akan dihantar ke Arizona untuk persidangan kepimpinan satu minggu.

22. Windstar alam sekitar biasiswa pengajian – yang diasaskan oleh penyanyi John Denver dan Thomas Crum. Anugerah Biasiswa $1,000 satu kepada pelajar siswazah, dan dua $500 biasiswa kepada undergrads (pelajar junior dan senior)

23. Dr. W. Wesley Eckenfelder biasiswa – menawarkan biasiswa $3,000 bagi Sains alam sekitar, bahan kimia, sivil dan pelajar kejuruteraan alam sekitar.

24. Middlebury Fellowship dalam kewartawanan alam sekitar – Anugerah $10,00 dalam laporan dan Lembaga & perbelanjaan penginapan untuk cantuman penulis terlibat dalam alam penulisan, termasuk latihan bersemuka dan sokongan yang berterusan sepanjang tahun.

25. Nicodemus Wilderness perantis projek inisiatif ekologi – menawarkan $500 hingga 13 kepada pelajar-pelajar yang berusia 21 tahun setelah projek ekologi perantis.

26. Pisau biasiswa perjalanan anda – yang ditawarkan kepada pelajar sepenuh masa undergrad dan grad yang bertauliah Universiti atau kolej di Amerika Syarikat. Seorang pelajar akan mendapat $15,000, dan dua akan mendapat $5,000.

27. Amerika Syarikat perikanan masyarakat

28. Rocky Mountain Elk asas – dipanggil Anugerah Kepimpinan hidupan liar, ia merangkumi biasiswa $2,000, termasuk keahlian setahun untuk Yayasan Elk.

29. American air tanah Amanah – menawarkan peluang kepada eco-pelajar kolej yang ingin masuk ke dalam kajian air tanah
30. Kelab peneroka – Anugerah $500 ke $1500 untuk pelajar sekolah tinggi dan Kolej undergrads.

31. Negara Persekutuan Wild Turkey – Anugerah $250 untuk pelajar-pelajar, yang akan kemudian menjadi layak untuk bersaing bagi mendapatkan biasiswa $1,000 yang layak. Pemenang di wilayah mereka masing-masing bersaing untuk biasiswa Nasional, bernilai $10,000.

32. Walt Disney Tabung Biasiswa – Anugerah $100,000 untuk pelajar grad dalam pemuliharaan dan pendidikan alam sekitar.

33. Amerika Syarikat masyarakat pada empangan – Anugerah $1,000 untuk $10,000 biasiswa kepada pelajar-pelajar peringkat siswazah yang mempunyai penyelidikan yang berkaitan dengan topik-topik yang berkaitan dengan Empangan.

34. Nuklear Persatuan Amerika – dianugerahkan kepada majors Kejuruteraan atau Sains.

35. Snograss Memorial Anugerah Penyelidikan – Anugerah kewangan geran kepada pelajar siswazah yang terlibat dalam Entomologi, terutamanya Artropod, taksonomi atau evolusi.

36. BioQuip mahasiswa biasiswa – menawarkan $2,000 kepada mahasiswa yang ingin mencapai Ijazah Entomologi atau mengejar kerjaya sebagai entomologist untuk

37. Jeffery P. LaFage Anugerah Penyelidikan pelajar siswazah

38. Stan Beck Fellowship – ditawarkan kepada graduan dan mahasiswa Entomologi.

39. Negara ayam & pengedar makanan Persatuan – pertanian biasiswa

Persatuan saintis tanah profesional 40

41. American Society Meteorologi

42. Persatuan Kesihatan Alam Sekitar Wisconsin

43. Florida Persatuan Kesihatan Alam Sekitar

44. Kebangsaan Persatuan guru-guru Geosains, bahagian barat jauh

45. North Carolina Persatuan Nurserymen

46. British Columbia asli perikanan Suruhanjaya

47. Biasiswa Persatuan tanaman malar

48. Emas Negeri Bonsai Persekutuan (California)

49. American Indian Sains & Persatuan Kejuruteraan

50. Amerika Electroplaters dan masyarakat Finishers permukaan – kejuruteraan alam sekitar
Memburu biasiswa bagi pelajar-pelajar yang berfikiran Eco
Dengan pelbagai eco-berkaitan biasiswa untuk eco-pelajar, memilih di mana untuk memohon melibatkan tugas utama yang akan datang. Mudah-mudahan, dengan senarai 50 menggerunkan biasiswa bagi pelajar-pelajar yang berfikiran alam ini anda akan dapat mengecilkan pilihan anda untuk mengetahui yang sesuai untuk anda terbaik.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *