5 Vitamin yang digunakan untuk membantu melawan kanser

5 Vitamin yang digunakan untuk membantu melawan kanser

1) Vitamin A

Vitamin A adalah digunakan sebagai anti-oxidant yang sifat-sifat penyembuhan yang penting. Sumber-sumber semula jadi yang sedikit untuk mencari vitamin hijau buah-buahan dan sayur-sayuran, dan walaupun dalam hati haiwan.

2) Vitamin B

Vitamin B adalah sangat penting untuk kesihatan saraf dan pengeluaran tenaga.
Sumber-sumber semulajadi termasuk ayam, telur, Yis, bijirin, sayur-sayuran hijau dan ikan.

3) Vitamin E

Vitamin E adalah antioksidan, digunakan untuk edaran dan pembaikan tisu. Banyak tempat-tempat yang semulajadi untuk mencari vitamin E adalah minyak sayur-sayuran, sayur-sayuran hijau, kekacang, kacang, biji, beras, telur, kelp, oatmeal dan ubi keledek.

4) Vitamin C

Vitamin C adalah antioksidan yang diperlukan untuk membantu fungsi-fungsi metabolik yang banyak dari tubuh manusia. Sumber-sumber semulajadi termasuk buah-buahan citrus, buah-buahan merah, sayur-sayuran yang kuning, serta banyak sayuran hijau yang lain. Badan anda tidak dapat menyimpan nutrien penting ini oleh itu, kita perlu bagi setiap dan tiap-tiap hari.

5) Vitamin B17

Vitamin B17 adalah salah satu yang berinteraksi dengan jumlah yang besar beta-glukosa dalam sel-sel kanser. Ia menghasilkan racun yang dikenali sebagai hidrogen cyanide untuk membantu melawan sel-sel kanser. Alasan bahawa ia tidak mensasarkan sel-sel yang sihat adalah bahawa mereka mempunyai kuantiti yang kecil daripada beta-glukosa. Ia juga rosak racun ke dalam Kata majmuk yang sebenarnya membantu sistem imun anda keseluruhan.

Sumber-sumber semulajadi termasuk minyak flaxseed, beras perang, Yis, kacang Pi, kacang, pecans, Raspberi, Strawberi, walnut, watercress dan yams.

Hanya ingat bahawa diet yang menyokong semua elemen piramid makanan adalah peluang terbaik untuk melawan kanser. Saya anggap ini Hadiah dari alam semulajadi.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *