5 Tips zakar bagi Resurrecting peka Organ lelaki

5 Tips zakar bagi Resurrecting peka Organ lelaki

Kebanyakan orang mahu percaya bahawa mereka akan dihalang seks Mesin, tetapi hakikatnya, apabila mereka mencapai umur pertengahan, lelaki yang hampir sembilan daripada sepuluh telah mengalami kehilangan sensasi zakar. Walaupun ini tidak semestinya tanda-tanda masalah kesihatan yang serius, ia boleh mempunyai beberapa akibat yang tidak menyenangkan. Lelaki dengan mengurangkan sensitiviti zakar mungkin mendapati seks menjadi kurang menyeronokkan, atau mereka mungkin mempunyai kesukaran yang mencapai puncak syahwat.

Mujurlah, dalam banyak kes, kombinasi penjagaan kulit yang sesuai dengan zakar khusus vitamin dan mineral, serta mengikuti regimen penjagaan zakar untuk keseluruhan, boleh membantu untuk mengurangkan kehilangan sensasi dan meningkatkan sensitiviti di hujung dan batang zakar. Tip-Tip berikut sering disyorkan oleh pakar-pakar kesihatan lelaki untuk mengoptimumkan rasa zakar.

1. Memakai pakaian yang longgar-pemasangan, “bernafas”. Percaya atau tidak, pakaian yang ketat, ketat boleh mencipta geseran cukup pada kulit zakar untuk deaden sel-sel saraf yang rangkaian zakar. Pemalar menggosok terhadap fabrik kasar boleh juga membuat callous seperti lapisan kulit dan menghalang lagi sensasi yang biasa. Pakai kapas atau Sutera seperti Seluar – Berdan gaya yang terbaik – dan pastikan pakaian tidak terlalu ketat. Berikutan cadangan-cadangan meninggalkan bilik zakar untuk “bernafas” dan melindungi terhadap rubbing berlebihan.

2. Melembapkan kulit zakar. Cuaca sejuk, selaran matahari, spermicides, dan bahkan Pelancapan atau seks boleh kering kulit zakar. Tanpa rawatan, kronik kulit kering boleh menjadi peka, menjadikan ia lebih sukar untuk bertindak balas kepada rangsangan seksual. Menggunakan pelembap semulajadi seperti mentega shea boleh menjaga kulit zakar lembut dan lembut, dan menyuburkan vitamin seperti vitamin E boleh membantu untuk mencegah kehilangan lembapan yang disebabkan oleh agen-agen persekitaran pengeringan.

3. Meningkatkan sifat-sifat penyembuhan kulit zakar. Seperti kulit di seluruh badan, kulit zakar yang bertindak sebagai penghalang terhadap agen-agen persekitaran yang berbahaya, seperti bakteria, kulat dan lain-lain bahan yang boleh menyebabkan jangkitan. Menyokong kulit semulajadi penyakit-melawan sifat menggunakan imuniti-meningkatkan Vitamin D, B5, C dan yang boleh membantu mencegah penyakit kulit yang tidak menyenangkan yang boleh desensitize zakar.

4. Menyediakan sokongan sistem saraf. Seperti yang disebutkan tadi, kulit zakar meliputi rangkaian yang rumit tisu saraf. Reseptor saraf ini menghantar rangsangan seksual kepada otak, yang mengakibatkan perasaan keseronokan. Apabila rangkaian ini adalah terganggu – sebagai contoh, apabila sel-sel saraf akan rosak akibat kering Pelancapan atau seks kasar – kehilangan sensitiviti boleh berlaku. Vitamin B5, yang dikenali untuk merangsang pertumbuhan semula saraf, boleh membantu untuk cepat penyembuhan tisu saraf, terutamanya apabila digunakan bersama-sama dengan asid amino seperti acetyl-L-carnitine.

5. Menggalakkan peredaran yang sihat pada zakar. Sirkulasi yang buruk adalah sebab utama zakar hilang sensasi. Menghalang saluran darah dalam pembaikan yang baik adalah perlu untuk kesihatan peredaran darah yang baik, dan vitamin C merupakan faktor penting dalam mengekalkan sistem peredaran darah yang sihat. Merawat zakar dengan formula nutrien yang mengandungi vitamin C boleh membantu untuk memastikan darah mengalir.

Di mana untuk mencari bahan-bahan yang menggalakkan sensitiviti zakar

Bahkan lelaki yang makan diet yang sihat dan mengambil suplemen vitamin lisan sering tidak mendapat cukup zat ini penting untuk menyokong Kesihatan zakar. Untuk mengekalkan sensitiviti zakar, dengan menggunakan formula khusus kesihatan zakar (kebanyakan profesional kesihatan mengesyorkan Man1 orang minyak) secara harian boleh memastikan bahawa kesihatan-mengekalkan vitamin dan mineral yang akan dihantar secara terus ke kulit zakar, di mana mereka berada dengan cepat diserap untuk menyediakan manfaat maksimum. Penggunaan formula zakar kaya dengan vitamin yang kerap boleh membantu supaya kulit zakar, licin, lembut, dan responsif kepada manual Main rangsangan atau rakan kongsi.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *