5 Tips untuk sejuk cuaca sakit Arthritis

5 Tips untuk sejuk cuaca sakit Arthritis

Rawatan artritis: 5 tips untuk cuaca sejuk

1. cukup rehat selepas senaman

2. memastikan kawasan yang terlibat di bawah wraps

3. banyak cecair untuk mengusir toksin

4. tambahan untuk artritis

5. sihat artritis diet

Sekarang mari kita lihat pada setiap kategori lebih dekat dan belajar taktik yang khusus untuk membantu anda menangani kesakitan artritis dan cuaca yang sejuk.

Diet sihat artritis

Artritis boleh menjadi satu perkara yang turun-temurun. Walau bagaimanapun, di negara kita apa yang kita makan memainkan peranan yang besar dalam cara badan kita akan membalas serangan tertentu dari luar. Kerana gaya hidup kita kita boleh menjadi sangat mudah terdedah kepada artritis.

Cuaca sejuk dan artritis tidak pergi tangan dalam tangan. Makanan yang kita makan atau tidak makan boleh memainkan peranan yang kritikal dalam bagaimana badan kita akan menyembuh dan melawan artritis

Diet sihat artritis yang termasuk jenis makanan.

1. buah-buahan

sayur-sayuran 2

3. air sejuk ikan

4. unsalted kekacang

5. grains dan pulses

Suplemen artritis

Kekurangan khasiat tertentu boleh membawa kepada sakit arthritis dan kesakitan yang boleh meningkat kerana cuaca semakin sejuk. Ada are7 masukkan bahan-bahan yang anda perlu mencari di mana-mana produk tambahan artritis yang baik.

1. Boron

2. RON97

3. Glucosamine

4. Condroitin

5. Syaitan Berkuku

6. Bromelain

7. Boswellia Serrata cabutan

Flush cecair keluar toksin

Pada bulan-bulan musim sejuk minum kami biasanya mengalami melainkan jika kita sedar memikirkan tentang hal itu. Kami mempunyai banyak air dalam badan kita dan kita perlu memastikan dan mengekalkan tahap tersebut. Apabila kita menjadi nyahhidrat perkara buruk boleh berlaku. Baginya mana-mana strategi rawatan artritis yang baik akan merangkumi banyak cecair yang termasuk air dan jus. Bukan sahaja merupakan air baik theraphy gantian yang baik yang ia juga adalah sebuah pesawat yang indah toksin. Racun ini boleh membina dalam badan kita dan kita perlu mengusir yang. Flushing keluar toksin kerana mereka membangunkan boleh menghilangkan sakit di sendi artritis anda dilaksanakan.

Kerana cuaca di luar semakin sejuk dan colder, sendi anda akan rasa ia dan artritis akan mungkin flair sehingga kecuali anda lakukan sesuatu mengenainya. Saya paling teruk apabila ia datang untuk memakai seluar atau peluh kerana saya suka memakai seluar pendek. Pada musim sejuk lutut saya akan mula sakit begitu teruk bahawa saya mempunyai masalah tidur. Apa yang saya gagal untuk menyedari adalah hakikat bahawa hangat sendi sendi yang gembira.

Untuk mengasimilasikan cuaca perlu sentiasa dilindungi dengan Seluar, lutut saya berpeluh atau wraps lutut walaupun neoprena. Jika saya boleh menyimpan bersama yang hangat, kemudian kesan cuaca sejuk dan artritis di semak.

Artritis senaman dan rehat

Artritis latihan melakukan banyak perkara-perkara yang baik untuk badan anda. Dari sudut kesihatan sesiapa yang berlebihan perlu menumpahkan pound dari badan mereka yang merendahkan tekanan pada sendi. Lutut dan pergelangan kaki menanggung daripada keengganan anda untuk mengekalkan berat badan anda di bawah Daftar. Bila-bila masa anda bersenam, ia akan meningkatkan aliran darah dalam badan anda dan ianya rasa yang indah untuk mengetahui kadar jantung anda terpulang dan darah mengalir secara bebas di antara sendi anda.

Apabila anda boleh meningkatkan denyutan jantung anda, ia juga akan meningkatkan aliran darah dalam badan anda. Apa-apa jenis senaman yang meningkatkan aliran darah tanpa mencederakan sendi artritis anda perlu dikekalkan pada bulan-bulan musim sejuk. Seperti air, darah boleh mengusir toksin, membawa darah oxygenated amat diperlukan untuk sendi dan membantu mengurangkan keradangan dalam sendi artritis anda.

Jika anda mendapati diri anda dalam banyak kesakitan selepas senaman Jangan takut untuk ais turun di kawasan yang dilaksanakan. Ais mungkin membosankan kesakitan dan dengan banyak rehat anda perlu memulihkan baik. Walau bagaimanapun jika anda mengalami banyak kesakitan dari jenis senaman, cuba sesuatu yang berbeza. Ingat kunci di sini adalah untuk mendapatkan darah mengalir dengan pesat untuk satu tempoh masa. Buat apa sahaja untuk mendapatkan darah anda mengalir.

Dalam masyarakat kita, kita sentiasa berada di mana, artritis akan melambatkan kita, tetapi kita perlu pastikan dan mendapat banyak berehat dan bersantai setiap dan setiap hari. Badan anda akan memberi anda masa besar ditakuti apabila lambat turun, sila dengar ia.

Tips rawatan artritis untuk cuaca sejuk telah membuktikan diri mereka untuk saya dan ramai kawan-kawan saya yang juga mengalami artritis reumatoid. Memberi mereka cuba dan lihat berapa banyak badan anda bertindak balas dan menonton tahap keyakinan anda meningkat ke tahap yang anda tidak pernah melihat sejak sebelum anda mempunyai artritis.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *