5 Tips Kesihatan pemakanan anda tidak perlu mengikuti

5 Tips Kesihatan pemakanan anda tidak perlu mengikuti

Gila kerana ia mungkin berbunyi, benar-benar terdapat subjek tidak cukup sebagai peppered dengan mitos sebagai pemakanan kesihatan. Kehilangan mitos di atas mitos tentang berat badan dan mengekalkan kesihatan wujud. Jadi dengan semua perkara yang orang dan profesional malah memberitahu anda, bagaimana anda tahu apakah pilihan yang tepat yang anda perlu buat? Akan anda menyelesaikan bagi janji-janji yang akan membuatkan anda berharap atau mendedahkan kebenaran sementara anda masih boleh?

Berikut adalah top 5 tips pemakanan kesihatan yang anda sering mendengar dan mengapa anda tidak patut ikut:

Buang karbohidrat yang benar-benar daripada Diet anda untuk membantu anda menurunkan berat badan
Mengapa anda tidak patut mengikutinya: tinggi karbohidrat tidak boleh membuat anda lemak dan mengeluarkan karbohidrat yang benar-benar daripada diet anda tidak akan membuat anda menurunkan berat badan sama.
Apa yang anda perlu tahu: karbohidrat adalah satu bahagian penting dalam diet anda dan anda tidak perlu melangkau atau mengalihnya keluar daripada diet anda. Jika, di sisi lain, anda memilih mati rendah karbohidrat, t maka anda akan tidak membekalkan karbohidrat mencukupi untuk kegunaan badan anda. Badan anda kemudian akan menggunakan tenaga yang tersimpan dan lemak dalam badan anda dan akan percuma air dari badan anda. Kehilangan berat badan anda akan pengalaman yang benar-benar kehilangan air.

Pergi hijau untuk menurunkan berat badan atau simpan dalam bentuk
Mengapa anda tidak patut mengikutinya: Cara-cara yang akan hijau ponteng makanan yang berkhasiat seperti daging. Diet harian yang disyorkan termasuk sajian daging sekurang-kurangnya 2 – 3 dalam seminggu.
Apa yang anda perlu tahu: Sayur-sayuran dan buah-buahan sahaja pasti akan membuat anda menurunkan berat badan, namun kerana khasiatnya sebagai makanan bagi setiap hari adalah tidak mencukupi. Jika anda seorang vegetarian, anda akan perasan bahawa pada masa-masa, anda menjadi lapar serta-merta, lulus gas dan lightheaded. Ini kerana badan anda tidak menerima hak nutrien yang diperlukan yang hanya datang dari daging.

Ponteng Menu walaupun sekali-sekala akan membantu anda menurunkan berat badan
Mengapa anda tidak patut mengikutinya: ia adalah benar-benar tidak sihat untuk melangkau waktu makan.
Apa yang anda perlu tahu: ponteng Menu tidak seharusnya menjadi satu pilihan untuk membantu anda menurunkan berat badan. Sebaliknya, anda perlu mengurangkan jumlah makanan yang anda makan tetapi termasuk nutrien yang diperlukan dalam diet anda.

Makan selepas jam 18: 00 akan membuat anda mendapat berat
Mengapa anda tidak patut mengikutinya: Kursus diet ini tidak bekerja dan tiada tiada asas pemakanan yang bahawa anda akan mendapat berat badan jika anda makan selepas 6 petang.
Apa yang anda perlu tahu: Jika anda mengikuti rutin ini tetapi makan semua yang anda boleh semasa ianya tidak lagi 6 pm, peluang yang anda akan mendapat berat badan yang lebih. Diet hendaklah munasabah dan tidak dilakukan dalam langkah-langkah yang melampau.

Gula akan memberikan anda kencing manis
Mengapa anda tidak patut mengikutinya: gula tidak boleh memberi anda kencing manis. Mungkin ini adalah salah tanggapan umum bahawa orang yang tahu tentang kesihatan dan pemakanan kesihatan. Jika anda mempunyai kencing manis, Walau bagaimanapun, ianya hanya sesuai untuk menonton tahap gula anda.
Apa yang anda perlu tahu: kencing manis disebabkan oleh diet kalori yang tinggi, tidak aktif dan berat badan yang berlebihan. Anda harus menonton pengambilan makanan anda dengan teliti dan berhati-hati merancang makanan anda setiap hari. Sesetengah makanan sihat yang tinggi kalori dan gula dan perlu dielakkan. Anda juga boleh memilih untuk berunding dengan pakar pemakanan untuk mempunyai rancangan makanan yang ditetapkan untuk anda jika anda kencing manis.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *