5 Tips Kesihatan kehilangan berat badan yang sangat baik

5 Tips Kesihatan kehilangan berat badan yang sangat baik

Industri kehilangan berat badan yang mendapat berbilion-bilion dolar setiap tahun, dengan semua wang itu terapung kira-kira mesti ada program cepat slim berkesan dapat disediakan, betul-betul? Setiap tahun berjuta-juta rakyat berbelanja mereka sukar diperolehi tunai pada produk terbaik seterusnya, yang berjanji untuk memberi mereka badan yang sempurna dalam masa beberapa minggu. Malangnya banyak penurunan berat badan yang munasabah diet tips dan pil –mereka yang Bunyi terlalu baik adalah benar, betul-betul bahawa dan meninggalkan beribu-ribu Diet yang berasa kecewa. Walaupun ianya tidak semua kesalahan daripada produk-produk ini, sebenarnya banyak daripada mereka memberikan kami baik rancangan yang boleh digunakan yang benar-benar boleh bekerja jika kita meletakkan usaha cukup.

Mengurangkan berat badan boleh menjadi rumit, kerana kita semua mempunyai jenis badan yang berbeza yang bertindak balas kepada Diet tertentu dalam pelbagai cara; anda mungkin mempunyai seorang kawan yang dapat makan berat badan mereka sendiri dalam makanan tinggi kalori dan Jangan sekali-kali seolah-olah mendapat satu paun. Ini adalah kerana badan mereka mengawal dirinya secara semula jadi pada berat badan yang tertentu dan apabila dia lebih makan badan mereka akan membayar pampasan dengan bekerja lebih keras untuk menyingkirkan lemak tambahan ini; kadar degupan jantung akan naik atau mereka mungkin mula berpeluh penuh dengan kehalusan sebagai yang memberi kesan sampingan, tetapi garis pinggang mereka tetap sama. Kaedah ini juga terpakai kepada kebuluran diri sendiri daripada lemak dan kalori dalam diet berat, kajian telah mendapati bahawa apabila tubuh tidak mendapat dos biasa dengan makanan yang berlemak dan manis ia berada dalam mod kebuluran; berpegang kepada Kedai-kedai yang lemak, memperlahankan metabolisma dan melepaskan kimia yang menyebabkan anda merasa mengantuk dan lembap.

Hakikatnya ada Baiki segera tidak dijamin, tetapi terdapat banyak perkara-perkara yang boleh anda lakukan untuk meningkatkan peluang anda untuk mengurangkan berat badan dan mengekalkan ia mati; untuk membantu anda di sepanjang jalan di sini adalah beberapa dicuba dan diuji berat kehilangan tips diet yang boleh anda gunakan.

(a) berat matlamat – sebagai dengan semua perkara dalam kehidupan yang anda perlukan matlamat ketika cuba untuk menurunkan berat badan, ini akan memastikan anda aktif bergerak ke hadapan dan memberikan anda keyakinan untuk tidak berputus asa. Anda boleh mulakan dengan mengetahui berat badan anda sekarang dan bagaimana pernah menolak banyak anda ingin menurunkan selama 1-2 bulan. Ingat untuk menetapkan matlamat yang mencabar, tetapi jangan Jadikan ia tidak realistik atau lain anda boleh berputus asa daripada kekecewaan; antara 5-8 paun dalam tempoh 2 bulan adalah satu matlamat permulaan yang baik. Membuat jurnal daripada kemajuan anda, matlamat anda mungkin meningkat atau menurun bergantung kepada bagaimana anda lakukan; Jika ia kelihatan seperti anda akan dengan mudah melanggar matlamat awal anda, meletakkan ia.

(b) mengira kalori anda – menganjurkan usaha diet anda dengan pertama memikirkan kira-kira berapa banyak kalori yang anda sedang memakan setiap hari, kemudian tolak jumlah yang anda mahu untuk mengurangkan dan ini akan memberikan anda satu angka bulat yang bagus untuk memikirkan menu mingguan baru dari. Jika anda sudah mencuba Diet kalori rendah dahulu dan berputus asa kerana kelaparan dilihatkan, kemudian mulakan dengan pengurangan kira-kira 500 kalori dan secara beransur-ansur mengurangkan ia kerana anda akan digunakan untuk diet baru anda. Ingat semua makanan bungkusan yang akan mempunyai dengan kalori kandungan jelas dilabel di kulit, yang membuat tugas ini yang lebih mudah.

(c) minum banyak air – kawasan air adalah penting untuk penurunan berat badan; anda perlu untuk membantu dalam pembakaran daripada lemak dan bantuan detox badan anda daripada toksin yang membina. Kekurangan cecair dalam badan boleh menyebabkan sistem anda untuk memulakan mengekalkan kedai air mewujudkan bengkak dalam bidang-bidang tertentu. Makan perlahan-lahan dan minum banyak cecair anda boleh memberi diri anda bahawa perasaan berpuas hati penuh hidangan penuh.

(d) merawat diri anda – ini adalah satu idea yang baru dibangunkan yang perlahan-lahan yang diintegrasikan ke dalam banyak Diet penurunan berat tempahan. Semasa anda rendah kalori dan lemak diet anda perlu meninggalkan memperuntukkan satu hari yang ditetapkan setiap hari ke-5 atau ke-7 untuk merawat diri anda untuk apa sahaja yang anda mahu; jelas sekali tidak binge, tetapi menikmati burger atau sandwich bawah tanah yang besar. Ini memastikan badan anda dari pergi ke mod kebuluran dan helah untuk mempercayai bahawa ia masih makan diet yang biasa; Ia juga menjadikan Diet lebih mudah untuk anda untuk mengendalikan.

(e) menjalankan – jika anda tidak sudah mula bersenam, ia tidak perlu menjadi satu sesi sengit 4 jam, malah kajian telah menunjukkan bahawa menjalankan kurang sengit yang pendek adalah lebih berkesan pada pembakaran kalori. Terdapat 2 jenis utama yang anda perlu memberi fokus, senaman kardio dan latihan kekuatan. Contoh kardio akan berenang, berlari, aerobik dan Berbasikal; anda boleh mulakan dengan 30 minit sehari dan kerja. Latihan kekuatan melibatkan terutamanya menggunakan beberat percuma untuk memberi tumpuan kepada kawasan-kawasan tertentu badan seperti dada, perut dan paha.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *