5 Snek yang berkhasiat untuk Munch terakhir sebelum berenang senaman

5 Snek yang berkhasiat untuk Munch terakhir sebelum berenang senaman

Makan snek yang berkhasiat sebelum senaman renang anda memberikan anda tenaga untuk melibatkan diri dalam rutin yang produktif dan menguntungkan. Perenang aktif yang semua perlu tahu betapa pentingnya ianya terus terhidrat dan makan makanan berkhasiat yang akan memberikan jumlah tenaga yang betul untuk menyertai senaman yang berkesan. Walau bagaimanapun, kadang-kadang, kita tidak betul-betul yakin yang makanan boleh memberikan kami dengan bahan api yang kita perlukan untuk mencapai matlamat kita? Tanpa mengira saiz baju renang yang anda pakai, Makan yang betul akan membantu anda untuk mengoptimumkan rutin renang anda. Ini terpakai kepada orang-orang yang memakai tetap swimsuits, plus saiz swimsuits atau baju renang bukti klorin.

Karbohidrat yang rendah lemak adalah terbaik ringan untuk makan sebelum bersenam berenang. Karbohidrat akan dipecahkan oleh badan-badan kami kepada glukosa yang menukarkan kepada tenaga. Epal adalah snek yang baik, rendah lemak dan rendah karbohidrat. Ia boleh dijalankan dengan anda dan dihiris beberapa jam sebelum anda berenang. Epal agak murah dan mempunyai beberapa pilihan yang lazat.

Makan makanan gandum seperti roti gandum keseluruhan dengan kacang tanah semula jadi, adalah satu lagi snek yang optimum. Mentega kacang mengandungi protein yang diperlukan oleh badan untuk berenang tenaga. Apa-apa makanan ringan yang sihat membantu semua orang di tahan klorin berenang pakai untuk mencapai matlamat berat badan kehilangan dan kardiovaskular.

Wanita yang memakai baju renang saiz yang ditambah mungkin memilih untuk terlibat dalam rutin renang yang lebih sengit untuk mendapatkan lebih banyak daripada latihan mereka. Memakan makanan yang berkhasiat dan bertenaga adalah amat penting, dalam keadaan ini. Makan 3-4 jam sebelum bersenam untuk memperolehi jenis tenaga yang betul. Yogurt lemak yang rendah dengan sesetengah buah-buahan diced adalah pilihan yang bijak. Ia adalah rendah lemak dan memberikan badan tenaga yang diperlukan untuk senaman dengan betul.

Adakah anda mahu termasuk protein tambahan dalam senarai Snek? Jika ya, maka telur dengan beberapa kacang adalah pilihan yang baik. Makanan ini membekalkan pecah tenaga untuk otot-otot untuk penguncupan dan pergerakan. Telur dan beberapa jenis kacang akan mengekalkan senaman tersebut. Pilihan lain adalah jejak campuran dengan kekacang dan buah-buahan. Snek ini mengandungi protein dan rendah lemak karbohidrat. Teringin makanan ringan tersebut sebelum memulakan rutin berenang yang boleh membantu wanita kelihatan indah dengan lebih cepat di plus baju renang saiz lebih besar.

Ia adalah penting untuk makan dalam masa 30 minit melengkapkan berenang senaman untuk mengisi jasad dengan tenaga. Banyak makanan ringan pre-workout adalah sama berkesan selepas rutin renang. Jadi, menikmati bagel gandum dengan mentega kacang atau krim keju selepas anda bersenam; atau menikmati sedikit telur dengan sepotong ham selepas senaman anda. Memanfaatkan keperluan senaman renang anda untuk membantu anda melihat terbaik anda dalam baju renang yang khas. Berusaha untuk Makan snek yang berkhasiat setiap hari untuk membantu mencapai berat badan dan juga matlamat kesihatan keseluruhan.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *