5 Perkara perlu diingat sebelum mengambil pinjaman rumah

5 Perkara perlu diingat sebelum mengambil pinjaman rumah

Mencari sebuah rumah yang besar? Pertama pembeli rumah boleh menyemak laman web atau agensi-agensi hartanah untuk mencari syarikat-syarikat besar gadai janji yang akan memberikan anda perkhidmatan yang cekap, mesra dan cepat. Membeli rumah adalah sangat tertekan dan anda perlu mencari sebuah syarikat gadai janji yang akan mengambil tekanan daripada membeli rumah. Melihat ke dalam pre-qualifying pilihan, gadai janji kadar boleh laras, pinjaman FHS dan VA dan pilihan pinjaman konvensional. Pakar pinjaman perumahan adalah jawapan terbaik. Jangan lupa untuk melakukan kerja rumah anda, Walau bagaimanapun dan semak kelayakan mana-mana Syarikat gadai janji.

• Sebuah syarikat gadai janji rumah yang akan merendahkan kadar faedah dan bayaran bulanan, anda menetapkan untuk gadai janji kadar boleh laras, bantuan anda sebagai pembeli rumah menyatukan hutang, dan menyediakan rendah atau penutup tiada bayaran pinjaman merupakan pilihan terbaik. Mencari sebuah syarikat gadai janji yang akan berjalan anda melalui semua pertama masa pembeli rumah program yang disediakan dan memberi anda nasihat tentang program yang terbaik. Mencari syarikat yang didedikasikan untuk menyediakan penyelesaian, pembiayaan rumah yang kreatif mempunyai perkhidmatan mudah dan peribadi, dan menyediakan satu pasukan “in-house” pengunderaitan kakitangan mereka.

• Untuk mencari nilai-nilai utama yang terbaik, pra-layak. Terdapat pilihan untuk pra-layak untuk rumah dalam talian atau di pejabat dan anda perlu meneroka opsyen-opsyen ini. Terdapat syarikat-syarikat yang akan membolehkan anda untuk pra-layak tanpa memberi maklumat peribadi. Akan ada tidak bertanggungjawab dan tiada pemeriksaan kredit terlebih dahulu. Anda boleh sudah boleh semak kredit anda sendiri untuk memastikan bahawa apabila anda menemui rumah impian anda, anda sudah bersedia untuk menyatukan semua dokumentasi, mencari syarikat gadai janji yang betul, dan akhirnya membeli rumah itu. Proses prequalifying yang biasanya agak mudah. Jawab beberapa soalan, seperti asas-asas rumah dan harga, kemukakan soalan tersebut kepada pakar gadai janji, bertanyakan soalan mengenai gadai janji yang disediakan, dan biarkan Mulakan carian rumah.

• Gadai janji Syarikat juga boleh menyediakan membiayai Perkhidmatan jika anda mempunyai gadai janji semasa. Mencari pemberi FHA dan/atau VA diluluskan pinjaman untuk membuat kertas kerja sakit kepala yang pergi licin. Tahu pilihan anda. Terdapat gadai janji kadar boleh laras, tersedia gadai janji konvensional, dan diperkemas gadai janji.

• Apabila anda menemui pakar gadai janji, pastikan mereka akan mengendalikan semua butir-butir dan mula bekerja dengan serta-merta tanpa menunggu kertas kerja atau kadar. Mengunci kadar terbaik anda semalam. Sekarang adalah masa untuk membeli sebuah rumah dan tanpa Syarikat gadai janji yang betul anda akan menemukan diri anda dalam dilema kertas kerja. Gadai janji Syarikat boleh menutup pinjaman dengan cepat jika anda memberikan mereka peluang.

• Seperti yang anda mencari sebuah syarikat gadai janji, mencari sebuah syarikat yang telah menjalankan perniagaan selama bertahun-tahun. Syarikat-syarikat gadai janji jangka masa panjang akan mempunyai pengetahuan dan keupayaan yang terbaik. Pastikan anda juga mencari pakar yang akan memberikan anda jawapan dan bantuan. Ada apa-apa yang lebih mengecewakan daripada cuba untuk mendapatkan pakar hanya untuk mereka yang kebutuhannya dan tidak menolong. Dalam ekonomi hari ini, mencari sebuah rumah dan sebuah syarikat gadai janji adalah tekanan, tetapi anda boleh mengambil tekanan daripada gadai janji dan rumah membeli tempat jika anda melakukan kerja rumah anda.

Untuk maklumat lanjut, sila layari laman web penyelenggaraan rumah kami.

Untuk maklumat lanjut, sila layari laman web penyelenggaraan rumah kami.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *