5 Pelan Menu untuk membuat Majlis kembali parti A hari keputeraan ke-65

5 Pelan Menu untuk membuat Majlis kembali parti A hari keputeraan ke-65

Untuk membuat menu parti hari jadinya yang ke-65 lebih menarik, mempertimbangkan menu anda tema parti yang sepadan, memilih opsyen menu yang lazat dan sihat, memastikan bahawa anda termasuk beberapa hidangan kegemaran celebrant yang, mengingati mempunyai hidangan sesetengah kanak-kanak, dan berfikir mempunyai hidangan dari dekad yang berlainan.
Membuat menu yang menarik bagi someones hari keputeraan ke-65 boleh hal-ehwal yang menakutkan, tetapi ia tidak perlu. Pastikan ia mudah dan tidak dapat dilupakan. Anda perlu mengambil penjagaan yang lengkap bukan sahaja tentang celebrant dirinya, malah semua tetamu dijemput ke parti hari lahir grand gala. Jika anda mahu untuk membuat yang ke-65 menarik sambutan hari lahir dan buah-buahan, cuba tips menu mudah dan unik:
Cuba untuk dipadankan dengan menu makan malam dan tema parti
Tema parti anda boleh terus ke makanan oleh memesan menu yang sepadan. Sebagai contoh, jika anda telah membuat keputusan untuk mempunyai satu tema untuk parti hari jadinya yang ke-65 ibu anda, menghidangkan makanan anda dalam masakan berbentuk jantung. Berkhidmat sehingga biskut berbentuk hati dan cupcakes untuk golongan muda yang berjiwa muda. Membuat kesan yang unik dan menyeronokkan kepada pihak dengan memilih idea hari keputeraan ke-65 yang seperti ini, kerana ia akan hanya memuaskan celebrant tetapi selera para tetamu anda juga pada malam tersebut.
Termasuklah hidangan kegemaran celebrant yang pada menu
Pastikan bahawa celebrant yang benar-benar menikmati semua makanan parti. Untuk menyedari ini, pastikan bahawa anda memasak hidangan yang kegemaran celebrant yang. Bukan sahaja celebrant yang akan hargai makanan yang dihidangkan dengan cara ini, tetapi juga tetamu jemputan akan mendapat peluang untuk menjadi sedar celebrant yang rasa baik dalam makanan. Di samping beberapa hidangan terbaik anda, anda perlu juga merancang untuk menyediakan makanan yang beberapa tetamu anda yang lain akan menikmati.
Pastikan anda datang dengan pilihan makan malam yang lazat dan sihat
Anda mesti menjaga celebrant yang eatables kerana disebabkan oleh faktor usia, mungkin ada sekatan untuk pemeliharaan kesihatan yang baik. Anda ingin meletakkan makanan yang rasa baik tetapi tidak mempunyai kesan sampingan yang buruk pada kesihatan. Untuk makan malam hari keputeraan ke-65, menyediakan item-item tersebut yang lazat dan sihat agar celebrant yang akan menikmatinya. Ini juga mungkin berguna, terutamanya jika anda mempunyai tetamu lain yang memerlukan diet yang sihat. Hanya pastikan bahawa makanan rasa besar supaya semua tetamu yang lain juga akan menikmati Majlis Makan malam.
Ingat anak-anak
Jangan lupa bahawa akan ada kanak-kanak yang datang ke parti. Pastikan anda menghidangkan makanan yang merasa hebat dan sihat untuk anak-anak. Untuk membuat menu yang istimewa, anda perlu menghidangkan makanan kegemaran kanak-kanak yang celebrant yang. Menanya orang birthday, atau melakukan beberapa kajian ke atas barang yang popular di kalangan kanak-kanak semasa kanak-kanak di celebrant. Semua kanak-kanak akan menyukai idea seperti ini, yang akan dihargai oleh orang dewasa dan celebrant yang terlalu.
Berfikir tentang menghidangkan hidangan dari dekad pelbagai
Untuk membuat Majlis Makan malam hari jadi khas, cuba untuk memasukkan dalam item makanan makan malam hari jadi yang kegemaran semasa dekad sebelumnya. Anda boleh menjadi pembuka selera besar yang popular di 50-an, sup dari 1960an, hidangan utama ditawarkan dari tahun 70-an-1990an, dan hidangan pencuci mulut yang popular kebelakangan ini. Menu anda akan menjadi salah satu jenis, dan akan membawa perasaan nostalgia.
Ingat untuk membuat Majlis hari lahir itu sebagai lazat dan sihat yang mungkin supaya tetamu akan ingat ia untuk masa yang sangat lama. Pastikan menu yang menarik dan sihat, supaya celebrant dan para tetamu akan menikmati Majlis Makan malam dan ingat malam jauh ke masa depan.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *