5 Langkah untuk kejayaan di kalangan lelaki dandan

5 Langkah untuk kejayaan di kalangan lelaki dandan

Okay, jadi anda mengambil berat tentang anda melatih, imej dan gaya hidup. Saya mendapatkannya. Anda mahu berjaya dalam melatih lelaki dan membawa imej anda ke stratosphere. Saya tahu apa yang anda rasakan. Saya telah tiada. Pada peringkat ini, anda telah berpeluang untuk pat belakang anda di belakang kerana anda sendiri telah komited untuk lelaki dandanan dan ingin berjaya dengannya. Anda lebih awal daripada lebih 90% daripada lelaki di luar sana. Dandanan betul lelaki akan melakukan keajaiban bagi keyakinan dan imej anda. Jadi hari ini, saya akan berkongsi 5 langkah kejayaan dalam dandanan lelaki. Jadi apakah mereka…

1. Lelaki penjagaan kulit

Anda lihat, wajah seorang lelaki merupakan aset #1 beliau. Ini adalah di mana perhatian yang diberikan terhadap lelaki…Atau mana-mana manusia sebenarnya. Kajian menunjukkan ini adalah benar kerana “kekurangan ciri-ciri” bagi lelaki. Contoh: Kita tidak mempunyai kaki untuk menunjukkan. Jadi penjagaan kulit muka anda sangatlah penting. Dan lelaki, kita tahu, berpeluh lebih banyak dari perempuan. Yang bermaksud…Kami mempunyai kulit yang kotor kerana kami liang-liang yang lebih besar.

Langkah kejayaan: mendapat wajah yang kerap. Ia akan membantu anda kelihatan muda tahun dan menghalang kedutan seperti tiada kaedah lain. Ianya tidak sukar untuk membuat scrub anda sendiri. Saya akan mengesyorkan ia. Tapi… produk memang wujud – seperti Nivea bagi lelaki. Jika anda mencipta muka sendiri memohon sekali setiap minggu, kelebihan yang anda boleh menggunakan bahan-bahan organik semulajadi untuk manfaat jangka panjang yang positif untuk anda lihat lelaki.

2. Lelaki cukur

Terdapat 3 kunci untuk mendapatkan sebuah shave Tutup: pergi sekolah lama dan gunakan berus berbuih pada krim bercukur. Ia akan mengangkat rambut anda betul-betul. Basah shave – sebaik-baiknya, mencukur selepas pancuran mandi air panas, dan akhir sekali, panik kulit anda (belukar off kulit mati) sebelum bercukur. Anda akan mempunyai shave yang nyata super-close. Shaving dengan betul adalah lelaki dandanan mesti.

3. Mengelakkan botak.

Siapa yang mahu pergi botak. Lagipun, dengan rambut, anda mempunyai pilihan untuk buzz dipotong jika itu adalah apa yang sesuai dengan anda. Lelaki dandanan strategi rahsia dari dunia buku daripada Kesihatan rahsia untuk mengelakkan botak adalah untuk menjaga diri anda baik terhidrat. Kebanyakan lelaki akan mengalami dehidrasi. Tidak hairanlah kebanyakan lelaki kehilangan rambut. Minum air sepanjang hari. Tahap tenaga anda akan meningkat dan kulit anda akan kelihatan lebih baik serta.

4. Lelaki rambut pendek gaya.

Menganggap gaya rambut pendek. Helang palsu, adalah kerana dipotong buzz #3 dan #4. Satu kajian yang dilakukan di Universiti Yale menunjukkan bahawa lelaki dengan rambut pendek didapati lebih menarik oleh wanita. Rambut pendek boleh membuat mana-mana lelaki yang kelihatan hebat – dalam, dan orang mencari rambut pendek yang menarik…Walaupun Orlando Bloom.

5. Mata penjagaan.

Anda mungkin berfikir…Mengapa adalah penjagaan mata penting apabila ia datang kepada lelaki dandanan. Baik bagi satu, kemerahan mata tidak kelihatan baik. Dan sekali lagi, ciri-ciri wajah kami benar-benar mendapat perhatian. Berenang mata anda dengan air semi-cold 5 kali sehari…Ramai doktor mengesyorkan ini. Tahukah anda yang kedut mula kelihatan di bawah mata? Dengan mata yang kering, mata anda akan membebankan dan kedutan, garis-garis halus dan beg akan muncul lebih awal daripada yang anda harapkan. Jadi pastikan mata anda juga terhidrat untuk mengelakkan ketegangan. Juga, gunakan krim muka lelaki baik dan memohon kepada kawasan mata anda setiap hari untuk kelembapan kulit. Kulit di bawah mata adalah sangat nipis jadi baik mengambil penjagaan ia sebelum ia membasuh benar-benar.

Jadi ada anda mendapatkannya. 5 langkah untuk kejayaan di kalangan lelaki dandan. Ia adalah jelas bahawa rahsia ini saya berkongsi terdapat… Katakanlah – partisan yang bukan Ortodoks. Tetapi biarlah saya meminta anda ini: sejak Bilakah pula membeli baru pasca-mencukur losyen menarik wanita untuk anda? Atau Bilakah pula orang notis anda melihat tajam selepas meletakkan ia? Berfikir tentang hal itu.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *