5 Langkah untuk dan pemasangan kejururawatan gosok puncak 2012

5 Langkah untuk dan pemasangan kejururawatan gosok puncak 2012

Menggunakan saiz Carta boleh jadi mengelirukan, jadi bagaimana anda mencari yang terbaik yang memuatkan gosok pakaian untuk bentuk badan dan ketinggian? Berikut adalah langkah-langkah 5 untuk mengikuti untuk mencari yang terbaik yang memuatkan puncak yang seragam, untuk menjimatkan masa berharga dan wang diperolehi dengan susah.

Pertama, membuat keputusan yang sedar untuk mencari kualiti, dan pemasangan scrubs pakaian. Membeli dari rak kedai kotak besar yang mungkin kelihatan seperti satu alternatif yang murah, tetapi anda tahu mereka pakaian tidak akan berdiri untuk Haus dan lusuh tuntutan kerja dan tetap haram, dan anda tahu fabrik tersebut tidak akan merasa baik di kulit anda. Memutuskan bahawa anda layak seragam perubatan terbaik untuk wang anda, dan anda mahu kelihatan seperti profesional sebagai mungkin, dan pemasangan, puncak gosok perubatan berkualiti tinggi. Keputusan itu adalah langkah yang paling penting untuk mencari sesuai yang terbaik, dan anda lihat yang paling profesional.

Seterusnya, kita lihat diri anda di cermin dan jujur – Jangan scrub semasa anda patut anda baik? Adakah mereka jurang di tempat-tempat tertentu; Adakah mereka agak terlalu disampiri pada orang lain? Adakah hak panjang untuk anda? Bagaimana kira-kira panjang lengan anda – itu gaya paling menarik untuk anda? Lengan terlalu pendek atau terlalu ketat boleh membuat anda tidak selesa sepanjang hari, dan dalam tempoh terlalu panjang lengan hanya boleh melihat ceroboh. Membuat penilaian ini untuk menentukan apa yang anda mungkin mahu untuk Tukar gaya atas gosok sedang memakai, jadi anda akan tahu apa yang perlu mencari di puncak seragam perubatan baru anda.

Ketiga, mengukur anda gosok atas. Dalam kami Sassy scrub saiz Carta memuatkan Tips, kami menerangkan bahawa untuk mencari muat terbaik, anda perlu mengukur anda gosok atas dari sisi ke sisi – kawasan batang tubuh – di bawah lengan. Mengukur scrub yang sesuai anda juga adalah cara terbaik untuk mencari gaya baru yang akan membantu anda kelihatan profesional. Sekarang tiap panjang dengan mengukur dari leher belakang menghadap ke hem ini. Ini akan menjadi panjang yang anda perlukan untuk pesanan. Jika anda membuat keputusan dalam langkah dua yang anda mahu untuk membuat perubahan kepada apa anda telah memakai, membuat elaun tersebut dalam ukuran anda sekarang.

Untuk langkah empat, Bandingkan ukuran tersebut untuk Carta saiz scrub Sassy. Anda akan dengan mudah dapat mencari saiz yang terbaik, dan panjang untuk anda di sana. Anda boleh memilih dari puncak gosok uniseks kami atau, jika anda membuat keputusan anda ingin lihat lebih feminin, lihat kami olok-olok Balut Top Carta saiz dan bandingkan anda gosok atas ukuran ada. Bandingkan dengan teliti untuk pastikan anda paling cocok. Anda boleh membuat pelarasan untuk tempoh yang tinggi, atau petite hem untuk menyesuaikan pakaian anda apabila anda membuat pesanan anda.

Akhirnya, membuat keputusan dan pergi ke hadapan. Anda telah melakukan kerja rumah anda, dan anda sudah bersedia untuk memilih gaya pakaian anda dan fabrik anda. Pilih saiz yang sesuai yang terbaik anda dan tempoh anda suka dan memesan Sassy. Puncak gosok baru anda akan adat dibuat untuk anda, dengan opsyen yang anda pilih. Anda akan membuat keputusan untuk memakai terbaik kualiti gosok puncak, dengan yang paling cocok untuk anda, untuk melihat yang paling profesional. Tahniah!

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *