5 Kekunci untuk menggunakan usus yang membersihkan untuk usus yang sihat

5 Kekunci untuk menggunakan usus yang membersihkan untuk usus yang sihat

Apabila usus yang tidak berfungsi dengan betul dan tinja yang membina, ia menjadi sangat toksik. Racun ini boleh membawa kepada pertumbuhan parasit, bakteria dan penyakit. Cara terpantas untuk membersihkan tubuh dari toksin-toksin ini adalah untuk melakukan kolon yang membersihkan. Sebaik sahaja anda telah melengkapkan pembersihan kolon, anda akan mendapati bahawa beberapa masalah kesihatan akan hilang dengan cepat. Anda juga akan berasa lebih baik secara keseluruhan dan mempunyai lebih banyak tenaga.

Terdapat beberapa cara yang berbeza yang anda boleh membersihkan usus. Salah satu cara paling popular untuk membersihkan usus anda adalah dengan menggunakan kit yang anda boleh membeli di farmasi, Kedai kesihatan pembersihan usus atau secara dalam talian. Sebahagian besar produk-produk ini adalah persediaan herba yang berfungsi untuk membersihkan usus besar dari luar dalam.

1. Pilih produk dengan rawatan pembersihan usus anda.

Terdapat begitu banyak colon cleanse produk di pasaran yang memilih antara mereka boleh menjadi sedikit sukar. Ianya berbaloi melakukan sedikit penyelidikan sebelum memilih salah satu. Tidak semua kit pembersih menawarkan faedah yang sama dan mencapai keputusan yang sama. Walau bagaimanapun, herba ini adalah selamat sehingga bahkan jika adunan tidak berfungsi serta anda, anda hanya boleh mencuba produk yang lain. Kesihatan usus besar adalah sangat penting bahawa ia adalah berbaloi berterusan sehingga anda menemui produk yang berfungsi baik untuk anda.

2. Ikut arahan.

Kit pembersihan usus anda akan dilengkapi dengan maklumat penting mengenai kesihatan kolon serta arahan khusus tentang bagaimana untuk menggunakan produk. Produk yang berbeza akan berbeza tempoh masa bekerja secara berkesan. Untuk menggunakan produk dengan selamat, ia adalah penting untuk digunakan menurut arahan pengilang.

3. Boleh bersedia untuk bertanya soalan.

Jika anda mempunyai sebarang soalan mengenai bagaimana untuk menggunakan produk, tindak balas yang boleh didapati, atau kebimbangan Jangan takut untuk bertanya soalan. Kebanyakan pengeluar akan mempunyai seorang pelanggan yang membantu barisan. Sebagai alternatif, anda boleh sering menghubungi mereka melalui laman web mereka. Jika anda telah membeli produk dari farmasi, ahli farmasi boleh menasihati. Ia adalah penting untuk menggunakan produk-produk ini dengan betul jadi it’s worth memahami arahan-arahan di tempat pertama.

4. Jangan gunakan lebih daripada yang anda perlukan.

Lazimnya bercakap, kit pembersihan usus besar akan mempunyai produk yang lebih banyak daripada yang benar-benar anda perlukan. Sebaik sahaja anda telah mengikuti arahan dan telah menggunakan produk tersebut untuk tempoh masa yang betul, jangan terus pergi kerana anda telah meninggalkan beberapa. Anda boleh menggunakan apa yang ditinggalkan ke atas kemudian Bilakah anda melakukan rawatan lain.

5. Harus bersabar dan memberi masa produk untuk bekerja.

Kit pembersih kolon yang direka untuk kegunaan rumah, cenderung bekerja dengan perlahan-lahan dan beransur-ansur supaya ia adalah penting untuk memberikan ia masa untuk bekerja. Jangan menganggap ia tidak berfungsi sekiranya tiada apa yang berlaku dalam beberapa hari pertama.

Mengekalkan bagus colon Kesihatan adalah penting untuk kesihatan keseluruhan dan kesejahteraan. Produk pembersih kolon herba adalah satu langkah pertama yang kuat ke arah matlamat ini. Walau bagaimanapun, ia perlu disusuli dengan diet tinggi serat semulajadi dan pemakanan. Elakkan makanan yang diproses dan makan seperti semulajadi dan sihat mungkin. Anda juga perlu minum banyak air untuk mengekalkan usus yang bersih.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *