5 Kegunaan seharian praktikal scrub Landau murah

5 Kegunaan seharian praktikal scrub Landau murah

Akan anda tidur di sekolah, Pengawal Keselamatan, atau polis yang seragam? Dalam semua kemungkinan, anda akan tidak. Ya, pakaian seragam menandakan kepatuhan, profesionalisme dan pencapaian. Walau bagaimanapun, disebabkan oleh faktor-faktor seperti fabrik, bulkiness dan perhiasannya mereka, pakaian seragam boleh agak tidak selesa. Selepas melengkapkan hari kami di sekolah atau di tempat kerja, kita akan tidak sabar-sabar untuk menukar kepada pakaian yang lebih selesa. Di sisi lain, scrub telah menjadi agak popular sebagai pakaian kasual.

Secara tradisinya, “scrub,” seperti scrub landau murah, termasuk ringan baju dan Seluar yang pakar bedah dan kakitangan pembedahan memakai. Walau bagaimanapun, penggunaannya telah merebak kepada Jabatan-Jabatan yang berlainan dalam penjagaan pesakit di seluruh hospital, dan tempat-tempat di luar hospital. Seperti perkara lain pakaian (iaitu topi besbol), scrub telah menjadi “seragam” banyak yang tidak memakainya sebagai seragam. Berikut adalah beberapa permohonan-permohonan untuk scrub di luar hospital:

1. Penjara pakaian seragam
Bilakah anda berfikir penjara pakaian seragam bagi penghuni, imej yang mula-mula meletup ke dalam kepala anda? Anda mungkin memikirkan membuat pertunjukkan yang tradisional baju dan Seluar dengan luas, seli putih dan hitam melintang belang. Walau bagaimanapun, banyak penjara mendengarnya pakaian seragam mereka, dengan memilih scrub sebaliknya. Manakala warna oren yang berbeza-beza dari cahaya hijau, cahaya biru dan cahaya hijau-biru yang pakar bedah biasanya memakai, mereka memberi faedah yang sama. Scrub penjara adalah ringan, selesa dan bersih.

2. Backpacking
Satu matlamat dalam backpacking adalah untuk mengelakkan memerlukan perjalanan ke hospital. Perjalanan selepas berbuka buku lali anda, mempunyai rakun menggigit anda, atau penderitaan yang mencetuskan Alergi lebah sengat, boleh membuat perjalanan kami yang kurang menyeronokkan. Walau bagaimanapun, banyak backpackers telah menemui kemudahan bertukar ke scrub, selepas menubuhkan kem. Scrub yang ringan dan kering dengan cepat. Ini menjadikan mereka sesuai untuk memenuhi keperluan tetamu, yang sentiasa sibuk. Memulihara masa dan berat adalah dua matlamat backpacker apa-apa.

3. Senaman pakaian
Sesetengah orang memakai scrub ketika melengkapkan rutin senaman mereka. Sama ada mereka Jangan angkat berat, Menunggang sebuah basikal senaman atau kuasa berjalan kaki pada sebuah treadmill, scrub menyediakan pemakai dengan beberapa faedah. Mereka adalah ringan, dan membolehkan anda kulit tidak dapat bernafas dengan baik.

4. Loungewear
Scrub yang sempurna untuk melakukan apa sahaja aktiviti yang membolehkan anda untuk berehat dan bersantai. Kebanyakan daripada kita mempunyai kurang turun masa berbanding sebelum ini, jadi kami memerlukannya untuk menenangkan sebaik mungkin. Scrub memberikan keselesaan yang anda memakai, tanpa memakai memakai anda.

5. Memakai
Sesetengah orang iri pakar bedah, yang dapat memakai salah satu pakaian yang paling selesa di planet bumi: scrub. Seterusnya pilihan terbaik adalah memakai scrub semasa anda bermimpi memakai mereka di tempat kerja anda. Jelas sekali, ini salah satu kunci untuk mendapat tidur malam yang baik adalah untuk berehat. Scrub berkhidmat dalam Majlis yang sama sebagai memakai. Bilik-bilik ini menyediakan keselesaan, yang membolehkan badan dan minda untuk mengembalikan tenaga anda.

Walaupun orang sejarah telah dipakai scrub untuk pembedahan, menggunakan seluruh masyarakat telah berkembang seluruh hospital, dan juga seluruh masyarakat. Sama ada anda memakainya di rumah, di tapak perkhemahan, atau kerja-terdapat adalah sub tiada untuk scrub!

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *