5 Daripada vitamin terbaik di pasaran untuk kesihatan zakar

5 Daripada vitamin terbaik di pasaran untuk kesihatan zakar

Jika anda telah mencari cara yang mudah dan semulajadi untuk membuat semasa anda sihat dan kuat, maka anda pasti akan mahu untuk mempertimbangkan untuk melihat ke dalam vitamin ini untuk kesihatan zakar dan lihat jika mana-mana daripada mereka boleh membantu anda.

1. Vitamin A, C, dan D. Anda boleh mencari ini dalam apa-apa multivitamin, dan mereka boleh melakukan keajaiban yang tidak hanya bagi kesihatan badan anda secara keseluruhan, tetapi bagi sistem hidup dan kencing anda seksual. Ini adalah sebahagian daripada vitamin terbaik untuk zakar kerana Vitamin A adalah agen anti-bakteria yang boleh membuatkan zakar anda bebas daripada kuman dan bakteria berbahaya. Vitamin C adalah baik untuk pengeluaran kolagen yang dapat membantu kulit anda penginapan am sedikit kuat dan anjal. Vitamin D yang dikenali untuk melawan penyakit dan menggalakkan fungsi sel. Ini boleh memastikan anda selamat dari semua perkara jahat yang zakar anda datang dalam hubungan dengan mana-mana pakaian yang dipinjam atau tandas awam.

2. Vitamin E. Ini adalah vitamin baik untuk kesihatan zakar. Ia adalah satu lagi vitamin untuk kesihatan zakar yang dimaksudkan untuk kulit. Vitamin E-sesuatu yang biasa dijumpai di losyen atau mentega shea tambahan, terus kulit zakar lembut dan kuat sambil masih melindungi dari chaffing.

3. Acetyl L Carnitine. Ini adalah salah satu vitamin untuk kesihatan zakar dalam senarai ini yang benar-benar hanya bertujuan untuk zakar. Ia meningkatkan sensitiviti organ anda lelaki, dan melindungi hujung saraf sepanjang Turus dan terutamanya hujung. Regimen harian vitamin ini untuk kesihatan zakar boleh membuat pengalaman seksual yang lebih menyeronokkan.

4. L-arginine. Ini adalah satu enzim yang melindungi saluran darah utama di dalam badan, termasuk saluran darah yang sangat penting yang membantu fungsi zakar anda. Ini adalah ramuan utama dalam resepi seperti Viagra kerana ia membantu lelaki yang mempunyai ereksi yang lebih kukuh.

5. Alpha Lipoic asid. Jika anda mahu untuk mengelakkan kedutan yang boleh berlaku pada zakar dengan penuaan, maka ini adalah salah satu vitamin utama untuk kesihatan zakar yang anda mahu untuk melabur dalam. Ia menghalang kedutan anda ada bahagian yang rosak dan mengekalkan kulit tiada yang kukuh dan kuat. Ia boleh mengurangkan saiz dan ukur lilit juga sebagai kedutan zakar dengan usia. Vitamin ini untuk kesihatan zakar akan membantu menghalang masalah-masalah ini.

Vitamin untuk kesihatan zakar yang ditemui pada senarai ini adalah bahan-bahan yang mudah yang boleh didapati di mana-mana farmasi atau kedai ubat. Walaupun mereka tidak semua direka secara khusus untuk mendapatkan organ seks lelaki, mereka akan semua meningkat anda secara keseluruhan fizikal kesihatan-yang kita tahu untuk menjadi sebahagian penting daripada pengalaman seksual. Memberi vitamin ini untuk kesihatan zakar cuba dan lihat berapa banyak meningkatkan kehidupan seks anda kerana ia.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *