5 Cara terbaik untuk Slim peha ke bawah.

5 Cara terbaik untuk Slim peha ke bawah.

Terdapat sesetengah orang terutama wanita, yang cenderung untuk membawa lebih berat pada paha dan punggung. Tidak kira apa digunakan berat dari paha sentiasa kelihatan sangat perlahan. Jika anda tidak suka rupa peha, membaca ini. Kita semua ingin menurunkan berat badan, tetapi penurunan berat badan yang sukar berlaku dengan paha kami di sini adalah senarai latihan untuk slimming peha! Jika anda mahu sebenar latihan untuk peha untuk menghalang mereka tanpa J-Lo seperti lengkung pada semua, berikut adalah beberapa idea untuk anda cuba.

1. Senaman seperti squats memberikan keputusan yang terbaik apabila berat sekitar peha berkenaan dan jika anda mengetatkan otot-otot perut anda ada peluang yang baik anda akan mempunyai paha yang langsing serta perut yang lebih kukuh. Anda boleh melakukan pelbagai squats dalam kedudukan yang berbeza seperti squats seluruh kaki, atau squats bola, berpecah squats. Cara yang paling mudah untuk melakukan squats adalah untuk bersandar ke belakang dinding dan perlahan-lahan slaid ke arah aras melakukan squats. Atau anda boleh menggunakan kerusi untuk menjalankan squats anda dengan lebih cekap. Rutin yang terbaik untuk slimming paha akan melakukan squats * 3 kali seminggu pada hari-hari yang lain. Mula dari cahaya yang sangat dengan hanya menggunakan berat badan untuk 2-3 mudah set 10 ulangan, maka secara beransur-ansur membina ketahanan lebih 3-4 minggu.

2. Berjalan adalah senaman terbaik keseluruhan, serta senaman badan paha besar. Berjalan menggunakan hampir setiap otot di dalam badan, ia meningkatkan denyutan jantung anda dan bernafas untuk kesihatan kardiovaskular yang lebih baik dan ia membuatkan anda merasa baik.

3. Berdiri lurus dengan kaki anda selain. Bengkok ke bawah tanpa lenturan lutut anda. Dengan tangan kanan, sampai ke untuk anda pergelangan kaki kiri. Tahan untuk beberapa saat dan kemudian kembali ke kedudukan pertama. Ulangi langkah, tangan kiri anda sekarang mencapai untuk buku lali anda betul. Ulangi ini 15 kali.

4. Satu lagi paha slimming senaman yang mudah untuk dimasukkan ke dalam amalan, melibatkan mengawal apa yang anda masukkan ke dalam mulut anda. Betul – apa yang anda makan yang mempunyai kesan ke atas peha.
Secara beransur-ansur mengubah diet anda tetap yang merangkumi beberapa berfungsi daripada sayur-sayuran dan buah-buahan hari, protein tanpa lemak pada setiap hidangan, roti wholegrain dan bijirin. Ini adalah salah satu daripada kehilangan berat badan yang semulajadi yang terbaik.

5. Berdiri lurus dengan kaki anda selain. Masa ini Bilakah anda bengkok ke bawah, anda bengkok lutut anda, tetapi masih menjaga bahagian belakang anda lurus. Memegang jawatan bercangkung selama beberapa saat dan kemudian kembali ke posisi. Ulangi ini 15 kali.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *