5 Cara terbaik untuk menghilangkan OCD anda

5 Cara terbaik untuk menghilangkan OCD anda

Kebenaran pertama ialah: pakar-pakar akan mengajar anda bahawa OCD tidak boleh sembuh tetapi hanya berjaya dengan ubat-ubatan. Ini adalah satu penipuan. Anda perlu membuka minda anda dengan kemungkinan bahawa anda boleh menjadi percuma OCD sebelum ia boleh berlaku.

Kebenaran kedua: saya tahu ia adalah mungkin kerana saya telah melakukannya sendiri. Jika anda masih mengalami OCD, anda hanya tidak mempunyai maklumat yang cukup dan itu adalah masalah terbesar anda.

Kebenaran ketiga: kebenaran tentang OCD sebenarnya ia mengambil kerja menjadi OCD percuma. Ia mengambil OCD sementara untuk membangunkan dalam kehidupan anda dan anda tidak boleh membuangnya dalam sekelip mata. Jangan menjadi mangsa kepada program-program yang memberitahu anda bahawa anda boleh menjadi OCD percuma serta-merta atau dalam masa sejam. Anda boleh bagaimanapun, membuangnya dengan cepat melalui tindakan besar-besaran ke arah matlamat anda.

Kebenaran keempat: mengubati OCD diperlukan latihan mental yang anda perlu mengulangi supaya anda boleh mengubah tabiat buruk, tabiat anda menjalankan ritual.

Kebenaran kelima: anda mestilah melatih minda anda untuk berfikir seperti seseorang yang tidak mempunyai OCD. Orang tanpa OCD menghabiskan sedikit atau tiada masa memikirkan OCD sekalipun.

Jadi di sini adalah kebenaran lima: satu: percaya bahawa ia adalah mungkin untuk menjadi OCD percuma. dua: anda perlu mendapatkan maklumat yang tepat supaya anda boleh mengetahui bagaimana untuk menjadi OCD percuma. tiga: ianya bukan mudah untuk menjadi OCD percuma. Ada ada formula yang ajaib. Anda akan mendapati bahawa biasanya rahsia besar ialah bahawa terdapat tiada rahsia, hanya banyak penentuan dan tindakan. Ini adalah apa akan mendapat hasil yang nyata. empat: anda perlu melakukan latihan mental yang boleh anda gunakan untuk membantu anda mengubah tabiat anda menjalankan ritual OCD. lima: anda mesti belajar bagaimana untuk berfikir seperti seseorang yang tidak mempunyai OCD.

Jika anda menggunakan apa yang disenaraikan dalam kebenaran di atas, saya menjamin bahawa anda akan mula menjadi OCD percuma. Anda perlu sedar bahawa kebanyakan orang yang hanya terlalu malas untuk berbuat apa ia mengambil masa untuk menjadi OCD percuma dan jadi mereka akan terperangkap. Saya telah bertemu dengan orang-orang yang hanya digunakan untuk OCD mereka dan mereka benar-benar tidak mahu menjadi OCD percuma, mereka berasa mereka adalah sebahagian daripada Kumpulan.

Menjauhkan diri daripada OCD komuniti dalam talian di mana orang bercakap tentang OCD mereka sepanjang hari dan pada dasarnya membolehkan antara satu sama lain. Niat penulis masyarakat ini baik kehendaki, tetapi keputusan yang mereka mahu biasanya adalah bertentangan dengan. Jika anda terus bercakap kepada orang lain yang mempunyai OCD, apa yang membuatkan anda berfikir bahawa anda akan tiba-tiba menjadi OCD percuma?

Tidak, sebaliknya, mengelilingi diri anda dengan orang-orang yang tidak mempunyai OCD dan anda akan mendapati bahawa anda adalah setara dengan lima orang anda melepak dengan, jadi jika anda ingin menjadi OCD percuma, anda perlu bergaul dengan orang-orang yang tidak mempunyai OCD.

Tindakan: Adakah apa yang disenaraikan di atas dan mendapatkan sekitar orang-orang yang OCD percuma. Anda kemudiannya akan dapat model tindakan mereka dan lihat bagaimana mereka berfikir tentang perkara-perkara dan bagaimana mereka mendekati dan bertindak balas kepada perkara-perkara dan ini akan mengajar anda beberapa cara untuk mengubah pemikiran anda.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *