5 Cakera Golf beg keperluan

5 Cakera Golf beg keperluan

Beg golf cakera adalah satu bahagian yang penting pengalaman frolf. Walau bagaimanapun, Terdapat banyak perkara selain daripada hal-hal yang sudah jelas–cakera–yang menambah kepada keseluruhan kegiatan mana-mana cakera permainan golf, dan setelah mereka di tangan pergi jauh ke arah menjadikan pengalaman yang lebih mudah, lebih selamat dan lebih menyeronokkan.

Kit pertolongan cemas

Ia mungkin kedengaran pelik, tetapi terdapat banyak kes-kes apabila kit pertolongan cemas aksesori penting. Ada apa-apa lebih teruk daripada perlu pergi ke dalam hutan selepas untuk membuang misjudged cakera dan akan datang dengan luka dan calar dari cawangan. Kit pertolongan cemas yang mengandungi penyembuhan ejen tersebut dan beberapa bandages pergi jauh ke arah mengekalkan orang-orang yang nagging nama samaran dan luka daripada gangguan yang. Semburan pepijat adalah penambahan yang popular kepada kit kerana baik, dan pemain dengan apa-apa keadaan perubatan yang khas akan mahu ingat untuk membawa ubat-ubatan yang diperlukan semua dengan mereka pada setiap masa.

Air botol atau minuman sukan

Ini adalah satu bahagian yang penting dalam semua cakera golf beg, terutama dalam kepanasan musim panas. Ramai pemain menghabiskan seluruh waktu petang keluar di matahari pada bahagian yang paling hangat hari ini, dan tinggal terhidrat adalah satu langkah penting ke arah prestasi yang optimum dan kesihatan secara keseluruhan. Tidak kira tahap fizikal udara, ia adalah penting untuk diminum pada setiap masa, dan tidak selalu mungkin untuk kembali ke sebuah rumah Kelab atau di kawasan lain.

Makanan ringan yang sihat

Berada di Padang untuk tempoh yang panjang sukar untuk sesiapa sahaja, dan pelbagai makanan ringan yang sihat yang baik boleh memberi tenaga yang diperlukan untuk menghabiskan satu pusingan yang kukuh. Menjauhkan diri daripada pilihan yang tidak sihat, seperti gula-gula yang manis dan makanan ringan yang masin. Sebaliknya, pilih kekacang atau daging dan menyentak.

Kad Skor dan pensel

Jelas sekali, ia adalah sukar untuk memastikan skor tanpa peralatan yang betul, dan ramai orang terlepas pandang aspek permainan semata-mata. Walaupun ianya hanya satu pusingan yang mesra antara rakan-rakan, hampir semua orang mahu simpan rekod yang tepat bagi markah mereka. Walaupun ia mungkin untuk menyimpan kiraan kepala, ia adalah lebih mudah untuk menulis skor selaras dengan langkah permainan.

Cakera lain berkaitan bekalan
Bergantung kepada keadaan, mungkin ada masa apabila terdapat pelbagai item lain dalam beg cakera. Sebagai contoh, sesetengah memilih untuk menyimpan besbol yang di tangan sebagai satu cara untuk mengeluarkan cakera dari pokok. Lain menggunakan tuala atau tangan wipes untuk menjaga kedua-dua tangan dan cakera yang segar pada setiap masa. Bagi kursus-kursus yang lebih panjang, penggunaan penanda yang juga disyorkan.

Kandungan sebenar beg akhirnya ditinggalkan untuk setiap individu, tetapi senarai ini memberikan beberapa petunjuk pertama timer atau orang-orang yang memerlukan bantuan hanya sedikit bermula.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *