4 Kelebihan utama tambahan kredit Pemegang Kad

4 Kelebihan utama tambahan kredit Pemegang Kad

Faedah mempunyai seorang pemegang kad kredit tambahan seperti berikut: sebagai alternatif, apabila pajakan Kereta, untuk tujuan perniagaan, dan apabila membeli keperluan ahli keluarga.

Pemegang Kad kredit tambahan yang dianggap sebagai seseorang yang anda bergantung kepada pegangan kad kredit yang anda miliki. Ini adalah sangat berfaedah kerana anda boleh menguntukkan individu ini untuk melakukan keperluan membeli-belah anda tanpa kehadiran anda.

Sebagai pengganti

Mempunyai seseorang untuk memegang kad bank, menawarkan anda satu penyelesaian alternatif sekiranya tidak dijangka bahawa anda sudah berkurangan atau musnah kad kredit anda membawa bersama anda. Anda mungkin mempunyai beberapa Kad yang dimasukkan ke dalam sisipan dompet anda, tetapi apabila beg anda diambil bersama-sama dengan kad kredit anda, anda akan dibiarkan tanpa kad kredit untuk berhenti seketika. Ini adalah kerana ia boleh mengambil beberapa waktu sebelum bank anda sendiri boleh menghantar anda satu sama lain. Oleh itu, apabila anda ingin mengenakan beberapa perkara, pemegang kad kredit tambahan yang akan menyelamatkan anda dari perampasan sendiri bil perkara-perkara yang anda perlu atau mahu. Dan juga, anda tidak perlu menunggu sehingga anda sendiri Kad gantian tiba dalam peti mel.

Apabila menyewa kereta

Satu lagi faedah untuk mendapatkan pemilik kad kredit tambahan berlaku apabila pajakan kereta. Kebanyakan kereta sewa permintaan pelanggan mereka untuk meninggalkan kad kredit mereka sendiri sehingga kereta kembali. Dengan memiliki seorang pemegang kad kredit tambahan, anda tidak perlu risau tentang mendapat tiada kad kredit untuk membuat penggunaan. Ini adalah sangat berguna dalam kes tersayang, seperti anak anda, yang boleh anda pemegang kad tambahan, yang tinggal di kawasan yang jauh dan memerlukan untuk menyewa kereta. Beliau boleh menyewa sebuah kereta yang dia telah dipilih tanpa kehadiran anda dan anda tidak perlu bimbang tentang mempunyai tiada kad kredit untuk digunakan.

Sebab-sebab perniagaan

Anda juga boleh mendapat manfaat daripada pemegang kad kredit tambahan untuk perniagaan anda. Jika anda mempunyai kakitangan, yang anda telah ditugaskan untuk menjadi pemegang kad tambahan anda, anda tidak perlu membeli barangan keperluan untuk syarikat anda sendiri, atau pekerja anda sendiri menggunakan wang di dalam Daftar Wang Tunai anda. Anda boleh hanya membenarkan caj pekerja anda perkara-perkara untuk kad kredit tambahan anda sendiri. Sekutu perniagaan, jika anda juga mempunyai satu, juga tidak memerlukan kehadiran anda dalam kes beliau percaya terdapat item penting untuk Syarikat dan memutuskan untuk membeli mereka.

Apabila membeli-belah untuk keperluan isteri dan anak-anak

Satu manfaat yang lebih banyak mempunyai pemegang kad tambahan yang berlaku dengan ahli keluarga anda, jika anda pemegang kad tambahan. Sama ada digunakan untuk membeli perkara yang hadir atau penting untuk keperluan sekolah mereka sendiri, khusus apabila dari kolej, mereka boleh hanya memilih item yang mereka perlukan atau mahukan. Tanpa kehadiran anda tidak akan menafikan mereka mempunyai apa yang mereka perlukan semasa hari istimewa mereka atau mana-mana barangan sekolah yang mereka perlukan.

Hampir semua Bank akan memberikan anda alternatif berapa banyak wang tunai untuk memperuntukkan pada kad kredit pemegang kad kredit tambahan anda. Oleh itu, walaupun jika anda memberikan pemegang kad kredit tambahan anda kebebasan untuk menggunakan kad kredit anda, anda tidak akan bimbang mereka overspending.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *