4 Jam badan oleh Tim Ferriss – menukar bentuk Kecergasan

4 Jam badan oleh Tim Ferriss – menukar bentuk Kecergasan

Salah satu jam yang menakjubkan bagi saya dan banyak ulama kecergasan lain akan apabila Tim Ferriss pelancaran bukunya yang canggih – 4 jam badan.

Buku baru Ferriss’ akan memberikan kita semua satu percikan modernistic harapan pembaharuan dan yang akan mengekalkan beberapa kita untuk membebaskan diri dari perkara-perkara yang salah tentang kecergasan yang telah berakar umbi kepada minda masyarakat ini.

Untuk membuat segala-galanya diperolehi, media perlu memainkan peranan yang kritikal ini, bahawa mereka perlu untuk keadaan rakyat tentang isu-isu kecergasan ini dan cara untuk menyelesaikan ini dengan memperkenalkan satu kaedah moden kecergasan lebih bijak dan lebih produktif. Banyaknya ini teknik yoga canggih akan diperkenalkan oleh Timothy Ferriss yang terkenal, pendekatan yang dianggap jauh lebih berkesan, berharga, dan lebih-lebih lagi bebas daripada bahaya.

Disusun mengikut kepentingannya, taktik yang disebutkan di atas adalah seperti berikut:

* Kardio senaman: Ferriss akan menyediakan anda dengan beberapa pandangan yang berasaskan dari percubaan dan kesilapan yang membuktikan mengapa latihan kardio akan pasti kritikal. Selama 40 tahun yang lalu, kita telah melihat apa-apa tetapi pemasaran gembar-gembur faedah latihan kardio. Ini akan menjadi teruk boleh dibahaskan tetapi jelas diperlukan untuk semua orang untuk melihat.

* Kebenaran di sebalik majalah kesihatan: Apa yang kita lihat di media kecergasan sepanjang 30 tahun lalu adalah hanya gambar dan imej-imej individu-individu yang kononnya dengan sempurna, otot, dan terutamanya dikoyakkan badan. Walau bagaimanapun maklumat tentang bagaimana ia boleh menjadi benar-benar mencapai dan kesan sampingan negatif itu pada kesihatan telah tidak telah dihantar.

* Membuang masa di gimnasium: untuk melihat selepas kedudukan kecergasan yang tinggi, dengan purata lelaki dan gentlewoman perlu membelanjakan sekurang-kurangnya 6 jam di gimnasium setiap minggu. Tipikal adalah kira-kira 4 jam.

Hakikatnya pelaburan jenis ini adalah tidak perlu jelas dan ia mempunyai implikasi yang negatif pada kesihatan anda, tahap kecergasan dan sudah tentu kedudukan tenaga anda (rasa letih).

Discovering mengenai menghapuskan tabiat yang tidak sihat: Terdapat banyak tabiat yang seperti biasa diajar dalam pendidikan kecergasan walaupun analisis membuktikan bahawa mereka telah tiada keputusan positif dan mereka meningkatkan risiko kecederaan. Jika hanya fakta-fakta ini akan berinteraksi dalam masyarakat, tidak terkira kecederaan mungkin dikecualikan di tempat-tempat tertentu.

Kawasan-kawasan lain akan dijelaskan sepenuhnya dalam buku “The 4 jam badan” Timothy Ferriss’.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *