4 Fakta mengenai kematian maklum episod

4 Fakta mengenai kematian maklum episod

Jika anda adalah peminat manga Jepun dan telah sentiasa telah mencari maklumat fakta mereka kerana anda berfikir bahawa ilmu kekayaan maka anda telah datang ke tempat yang betul kawan saya. Jika anda bertanya-tanya tentang siri Nota maut dan tidak dapat mencari banyak maklumat tentang perkara yang sama melalui internet, maka ini akan menjadi anda pit stop. Kerana saya telah membawa bersama-sama 4 fakta mengenai Nota maut yang anda akan mendapati maklumat.

Asal-usul
Siri manga Jepun “Nota maut” pertama nombor siri dalam sebuah majalah manga Jepun ke episod 108. Dan penulis terkenal Jepun Tsugmi artis Jepun terkenal Takeshi Obata dicipta ini. Siri ini diterbitkan dalam majalah dari Disember 2003 sehingga Mei 2006. Ini adalah batu loncatan bagi manga ini menarik. Sejak itu ia telah diadaptasi semula ke dalam siri TV, filem tindakan, sebuah novel ringan dan episod Nota kematian telah menemui cara mereka ke dalam permainan video yang sama menarik.

Cerita
Watak Light Yagami yang mempunyai kuasa luar biasa yang jatuh pada notebook mengenai cerita ini. Beliau kemudian mendapati bahawa dia sebenarnya mempunyai hadiah untuk membunuh orang-orang yang nama-nama yang dia menulis ke dalam buku. Kedua-dua hujung cahaya dan Kitab adalah diterangkan selepas ranjau dan giliran yang terdapat dalam cerita ini yang tertentu.

Diharamkan di China
Di Republik China pegawai-pegawai kerajaan diharamkan pembebasan dan paparan Nota maut. Satu-satunya alasan kerana, kanak-kanak sekolah yang banyak telah disesuaikan episod Nota maut dalam realiti dan mula mengekalkan notebook. Mereka menulis nama-nama segala dan orang-orang yang memberi masalah kepada mereka. Senarai ini juga termasuk nama-nama guru-guru mereka untuk dibunuh di awal. Untuk melindungi kedua-dua kesihatan fizikal dan mental kanak-kanak negara mereka episod Nota kematian terpaksa diharamkan seperti tuntutan oficials Republik Rakyat china.

Persamaan
Adalah dipercayai bahawa versi 2006 Nota maut adalah sedikit versi “The ajaib Notebook” yang diterbitkan pada tahun 1973 di majalah komik misteri. Halaman 24 yang digambarkan one-shot adalah apa ini. Shigeru Mizuki menulis ini. Satu-satunya perbezaan adalah bahawa dalam Nota maut Tuhan Jepun kematian Shinigami jatuh riba ghaib yang bertajuk “Nota maut” di bumi yang kemudian ditemui oleh watak Light Yagami.

Seorang lelaki berusia 44 tahun dengan lebih banyak naik dan turun dalam hidupnya ialah watak dalam buku mirculous apabila solat telah ditawarkan olehnya pada yang kemalangan dia jatuh atas riba ajaib ini. Buku ini dijumpai di sebelah orang mati namanya ini ditulis buat pada buku.

Peristiwa-peristiwa adalah sama seperti dalam Nota maut dan The Notebook ajaib kecuali dewa kematian, Shinigami.
Untuk tempahan dalam satu laman mestilah les maklumat daripada ini. Percayalah apabila saya mengatakan bahawa episod Nota maut mengambil nafas yang mendebarkan. Tonton mereka untuk diri sendiri dan anda akan tahu betapa hebatnya kerja penulis, artis dan Pengarah. Anda perlu menonton kematian perhatikan diri anda untuk memahami apakah ia rasional di sebalik mengharamkan episod Nota kematian yang yang tertanya-tanya anda. Gembira melihat…

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *