4 Cara yang bijak untuk menggantikan makanan yang memuaskan, sihat untuk sarap menyebabkan jerawat

4 Cara yang bijak untuk menggantikan makanan yang memuaskan, sihat untuk sarap menyebabkan jerawat

Artikel terakhir kami menjelaskan mungkin sambungan antara diet miskin pilihan dan jerawat. Walau bagaimanapun, hanya mengetahui bahawa makanan ringan memainkan peranan mungkin tidak cukup. Menukar diet seseorang adalah salah satu pelarasan yang paling sukar untuk membuat. Ia memerlukan disiplin yang tinggi semasa peringkat awal dan pengorbanan menggunakan kemudahan. Selalunya, cara terbaik untuk mula makan diet yang sihat adalah untuk peralihan ke dalamnya. Itulah, anda menggantikan makanan sihat yang memuaskan hati anda dengan cara yang sama untuk sarap yang berharap untuk berhenti makan. Ini membantu badan anda melakukan pekerjaan dalam dua cara: memberikan percutian dari menapis remeh, dan memberikan nutrien penting yang ia sangat-sangat kekurangan. Berikut adalah empat makanan yang tidak sihat, banyak kulit jelas pencari mengambil terlalu banyak, bersama-sama dengan cadangan kepada perkara-perkara yang sihat untuk menggantikan.

Makanan ringan #1: Kerepek Ubi, pretzels, Doritos atau popcorn

Mengapa anda disambungkan: ketagihan untuk kerepek ubi yang berkisar kepada beberapa perkara. Ramai berpuas hati dengan kegaringan dan tekstur cip sendiri. Sesuatu tentang cara merasa kerepek di mulut anda hanya membuatkan anda berfikir mereka apabila anda lapar atau bosan. Orang lain benar-benar sama seperti rasa; Mari kita bersikap jujur, Terdapat banyak merasa besar kerepek kentang sana, dan saya masih belum bertemu orang yang tidak menikmati beberapa Smartfood. Dan semua ini adalah baik dalam kesederhanaan. Walau bagaimanapun, ramai orang dengan jerawat gemuk-makan makanan ini dan diet mereka sedang menderita daripada ia.

Bagaimana untuk pengganti: Seorang pengganti yang hebat untuk makanan ini adalah bayi lobak merah yang menurun dalam vinagrette balsamic yang manis, masam. Lobak merah yang menyediakan luluh ini, dan balsamic vinagrette menawarkan tang ini. Sebagai manfaat tambahan, lobak merah adalah positif dimuatkan dengan nutrien penting seperti Vitamin A dan beta-carrotine. Anda juga akan gembira untuk mengetahui bahawa anda tidak akan berasa sakit atau kembung selepas memakannya.

Makanan ringan #2: Oreo cookies, kerepek ke Ahoy, apa-apa jenis coklat bar atau Snek manis

Mengapa anda disambungkan: biskut dan makanan ringan yang manis memenuhi kami “sweet tooth” yang lebih kuat pada sesetengah orang daripada yang lain. Tidak semua orang yang binges pada Kerepek Ubi, contohnya, perlu bimbang tentang binging pada cookies, walaupun banyak binge pada kedua-duanya. Dalam kedua kes, ia boleh menjadi sangat sukar untuk menendang tabiat makan terlalu banyak makanan ringan yang manis. Mereka adalah satu bentuk “comfort makanan” yang kami lebih banyak kerana kita menjadi tertekan atau bimbang. Malangnya, mereka menawarkan tiada nilai nutrisi dan mengandungi banyak bahan-bahan yang tidak sihat.

Bagaimana untuk Gantikan: Nasib baik untuk anda, ada pengganti semulajadi yang akan memberi anda semua gula yang sihat yang anda perlukan: anggur! Selain menjadi sejuk dan agak rangup, anggur sebenarnya memenuhi banyak keinginan “sweet tooth” bahawa anda sedang memenuhi dengan biskut dan candy Bar. Jika anda boleh mendapatkan di atas keinginan awal untuk makanan ringan dan hanya cuba untuk makan anggur sebagai ganti, anda akan mendapati diri anda cukup berpuas hati dan penuh selepas makan mereka- dan badan anda akan menghargai gentian!

Makanan ringan #3: Pizza sejuk beku (atau Tempahan dihantar pizza)

Mengapa anda disambungkan: Pizza boleh menjadi salah satu makanan yang disukai Tempahan serata dunia di bumi. Sedikit boleh menentang keju yang lazat, sos, rempah ratus dan topping mempunyai sepotong pizza yang lazat. Tidak perlu anda, dalam semua kes. Pizza adalah benar-benar salah satu kesenangan hidup, dan anda harus menikmatinya secara sederhana. Masalahnya ialah bahawa ramai orang beralih kepada murah, pizza sejuk beku yang besar-besaran yang mengandungi bahan pengawet dan bahan-bahan pelbagai badan anda despises. Ditto untuk pizza Tempahan dihantar seperti Dominoes.

Bagaimana untuk Gantikan: Pengganti terbaik untuk pizza sejuk beku adalah untuk menyediakan pizza buatan sendiri menggunakan bahan-bahan yang segar dan lazat. Anda sebenarnya boleh membeli sendiri doh, sos, keju, rempah ratus, dan topping yang tidak beku dan tidak telah duduk atas rak bulan. Disediakan dengan cara ini, pizza sebenarnya boleh cukup sihat dan banyak better-tasting! Demi Kemudahan ini, anda boleh juga membuat pizza berbilang pada satu masa, Makan beberapa dan penyimpanan yang lain supaya anda boleh makan kemudian, hanya seperti mudah sebagai pizza sejuk beku anda lama.

Makanan ringan #4: Pop-tart, pembakar roti strudles, doughnuts atau lain-lain makanan Sarapan Pagi yang manis

Mengapa anda disambungkan: apabila anda bangun pagi, badan anda benar-benar merasakan seolah-olah ia hanya mengalami kebuluran. Ia tidak dimakan di 8 jam. Sebab itulah makanan adalah sangat menarik dan kelihatan memberi rangsangan tenaga yang hebat selepas anda makan mereka. Malangnya, dorongan tenaga adalah tidak kekal lama, diikuti oleh kemalangan, dan hanya meningkatkan jumlah sampah yang badan anda perlu menapis. Seperti yang kita telah bahas, remeh ini sering muncul dalam bentuk jerawat atau masalah kesihatan yang lain.

Bagaimana untuk Gantikan: Anda tidak perlu mengorbankan makanan Sarapan Pagi yang manis-merasa benar-benar. Anda hanya perlu makan orang-orang yang sihat. Sebagai contoh, lawati bahagian makanan semula jadi kedai runcit tempatan anda sehingga anda menemui Bran Raisin makan serat atau bijirin Cranberry luluh. Percaya atau tidak, bijirin sihat ini benar-benar lazat dan akan membuatkan anda berasa benar-benar penuh apabila anda berjalan keluar pintu. Pisang dan epal adalah makanan pagi yang sangat baik yang lain, menyampaikan melonjak serat dan kalium yang tiada sampah tersebut boleh memberikan.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *