30 Plus Kesihatan penting untuk wanita

30 Plus Kesihatan penting untuk wanita

30 Plus adalah dirumus secara saintifik asli dan hormon percuma tambahan untuk wanita.

Peratusan besar daripada wanita mengalami perubahan hormon yang mendadak boleh menjejaskan mereka setiap hari kehidupan dan hubungan dengan keluarga.

Rasa sensasi. Sekali lagi! Ramai wanita mengalami perubahan hormon. Kebanyakan orang tidak sedar tempoh pre-menstrual dan menopaus Walau bagaimanapun beberapa orang menyedari bahawa ramai wanita boleh mengalami perubahan hormon. Isu-isu umum: emosi yang tidak terkawal, keresahan, perubahan mood yang berterusan, tekanan, kemarahan, isu-isu hormon, tempoh turun naik/menyakitkan, dominasi oestrogen, keletihan, kesukaran tidur, retensi cecair dan rasa.

Ini akan sering meletakkan bekerja terlalu keras, kanak-kanak atau perhubungan masalah. Aspek isu-isu yang menarik adalah bahawa mereka boleh menghubung kaitkan baki hormon tidak normal atau dominasi oestrogen.

30PLUS menggabungkan Antarabangsa dikaji dan terbukti keberkesanan cimicifuga racemosa dengan kesemua asid amino semulajadi, nutrien dan vitamin untuk membantu keseimbangan hormon semulajadi.

Berapa lama sebelum saya boleh mengharapkan untuk melihat hasil? Biasanya ia akan mengambil masa 2 kitaran haid (6-8 minggu) bagi 30PLUS untuk membantu keseimbangan sistem hormon anda. Sesetengah wanita melaporkan hasil yang besar dalam tempoh 2-3 minggu tetapi kerana setiap orang berbeza kami amat mengesyorkan bahawa anda menginap di 30PLUS selama sekurang-kurangnya 6-8 minggu untuk keberkesanan yang penuh. Anda mungkin mengalami keputusan lebih awal atau ia mungkin mengambil sedikit masa.

Adakah tablet AM dan PM yang lain? tidak. Mereka yang betul-betul sama, namun dibungkus dalam dos pagi/petang untuk kemudahan anda. Ia adalah yang terbaik untuk mengambil 1 tablet pada waktu pagi dan 1 tablet pada waktu malam dengan makanan. Anda boleh mula mengambil 30PLUS pada bila-bila masa sepanjang kitaran anda.

Bolehkah saya mengambil 30PLUS sekiranya saya pil? Ya. 30PLUS tidak akan berinteraksi dengan pil kontraseptif.

Saya boleh mengambil 30 PLUS jika saya di bawah umur 30 tahun? Ya. Ramai wanita mereka semasa remaja juga mendapati 30 PLUS bermanfaat.

30 Plus formula adalah dirumus khas secara saintifik untuk wanita oleh pakar pemakanan klinikal dan naturopaths. Gabungan nutrien dan ramuan herba ini unik telah digubal untuk membantu keseimbangan hormon yang biasa.

Cimicifuga racemosa (black cohosh) adalah ekstrak herba yang membantu keseimbangan hormon yang biasa. Keseimbangan halus wujud antara oestrogen dan progesteron di dalam badan wanita. Apabila keseimbangan ini berasa kecewa, berbagai-bagai isu-isu yang mungkin berlaku. Tekanan, perubahan mood, cepat marah, haid, letusan kulit, retensi cecair dan ketegangan saraf akan hadir. Black cohosh ekstrak yang digunakan dalam 30PLUS (Cimi-Max) dipiawaikan, stabil dan kualiti yang tinggi yang tersedia.

Tyrosine adalah asid amino penting yang mempunyai beberapa fungsi yang boleh membantu wanita yang mengalami perubahan hormon atau ketidakseimbangan yang berkaitan dengan gejala-gejala PMS. Tyrosine adalah pelopor kepada neurotransmitters semulajadi otak, Endorfin. Endorfin akan bahan-bahan yang membuat kita merasa baik; oleh itu tyrosine boleh membantu melegakan gejala perubahan mood yang biasanya dirujuk sebagai perubahan mood, cepat marah, ketidakstabilan emosi, ringan kebimbangan dan ketegangan saraf. Hasilnya kita berasa penat dan mungkin mengalami Keletihan kronik. Tyrosine menyokong fungsi Tiroid yang semula jadi dan juga mungkin berguna untuk pengurusan berat badan dan keletihan.

Vitamin B6, asid folik dan Vitamin B12 juga terkandung dalam formula ini. Vitamin Kumpulan B yang menyokong keseimbangan semulajadi tubuh dan sintesis hormon.

Kromium. Apabila gula dalam darah anda turun naik anda dijangka mengalami perubahan tenaga, ketagihan, sakit kepala, lebih makan, perubahan mood dan cepat marah. Kromium, bersama-sama dengan vitamin B yang membantu dan menyokong tahap gula dalam darah yang normal, memberikan anda lebih banyak tenaga dan membuat anda lebih berkesan dalam aktiviti harian.

Setiap 1 tablet yang mengandungi ekstrak terpiawai rhizome Black Cohosh (cimicifuga racemosa) menumpukan perhatian kering (4-9:1) 50% E:W setara 2.75% Triterpene glycosides Kerak 27 –deoxyactein dan. 25% cimiracemosides. Cimi-Max dipiawaikan kepada tahap yang menjamin potensi dan aktif yang diperlukan untuk keberkesanan yang maksima, sampai ke tahap yang lebih tinggi daripada bahan-bahan herba yang asas. Bahan-bahan setiap 1 tablet: Cimi-Max 390mg, Tyrosine 150mg, kromium Picolinate 200mcg (setara kromium 24.86mcg), Pyridoxine hydrochloride (B6) 25 mg, asid folik (B9) 99mcg, 25mcg Cyanocobalamin (B12), hidrogen kalsium fosfat 24.23 mg. Tiada tambahan kanji gluten, Yis, laktosa, pewarna tiruan atau garam.

Dos yang disyorkan ialah 2 tablet setiap hari sebaik-baiknya diambil dengan makanan. Satu tablet di waktu pagi dan satu petang atau seperti yang ditetapkan. 30PLUS perlu diambil untuk sekurang-kurangnya dua kitaran haid sebelum menilai keberkesanannya.

Amaran: Semua produk yang mengandungi Black Cohosh perlu panas pengguna mungkin pautan dengan masalah hati. Oleh itu kami menyarankan bahawa jika anda mengalami sebarang masalah hati anda perlu mendapatkan nasihat pakar kesihatan anda sebelum mengambil sebarang produk yang mengandungi Black Cohosh. Sekali-sekala upset gastrousus atau hipersensitif (ruam atau kerengsaan) mungkin kedengaran. Jika anda hamil atau payudara makan, ia adalah amalan penjagaan kesihatan yang baik untuk tidak mengambil sebarang makanan tambahan, tanpa nasihat kesihatan anda profesional.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *