30 Minit untuk pencerahan dengan Holosync

30 Minit untuk pencerahan dengan Holosync

Bilakah orang lain mendengar Guns N’ Roses, memakai seluar jeans yang ketat dengan but besbol dan perming rambut mereka Kacip, seorang lelaki yang bernama Harris Rang undang-undang adalah sibuk mencipta satu produk yang benar-benar unik pembangunan peribadi.

Sejak tahun 1980-an produk pembangunan peribadi yang benar-benar unik ini telah tersedia dari sebuah syarikat yang dipanggil Centerpointe. Produk ini adalah satu set CD yang membolehkan anda untuk memasukkan negeri-negeri yang sangat mendalam menuntut ilmu kebatinan dengan usaha tidak lain daripada anda mendengar ia.

Harris Rang undang-undang dicipta Holosync dengan tujuan untuk mewujudkan syarikat sedemikian dalam meditasi, dengan mudah, bahawa pengalaman akan menjadi betul-betul seperti sami Budhhist Zen.

Sebelum kita lihat teknologi di sebalik itu, faedah-faedah menggunakan ia dan potensi diri daripada perangkap yang ia mungkin ada, ia adalah yang terbaik untuk mempunyai kefahaman yang jelas tentang manfaat meditasi. Dengan cara ini, anda boleh menentukan sama ada teknologi seperti merupakan manfaat kepada anda dalam pengalaman peribadi anda dan kehidupan anda.

Berikut adalah beberapa faedah terbukti banyak meditasi:

-Membawa kepada tahap yang lebih mendalam yang merehatkan. -Mengurangkan serangan kebimbangan.
-Merendahkan tekanan darah.
-Penurunan kesakitan akibat ketegangan otot seperti sakit kepala.
-Membantu dengan penyakit-penyakit seperti radang sendi dan mengurangkan gejala-gejala Alergi.
-Kelajuan masa pemulihan selepas operasi.
-Meningkatkan sistem imun
-Mengurangkan dan menghilangkan tekanan emosi.
-Melambatkan dan mengurangkan aktiviti virus dalam badan. -Bantuan semulajadi badan defences dan membolehkan mereka lebih mudah membunuh bakteria dan kanser sel-sel.
-Ia membantu menyelesaikan fobia.
-Meningkatkan serotonin yang mempengaruhi perasaan dan tingkah laku.
-Membantu menghilangkan tekanan emosi yang negatif dan membuang emosi negatif yang sengit dari kenangan.
-Mengurangkan kemarahan.
-Menghapuskan tabiat tidak diingini & tingkah laku.
-Kesedaran dan rasa Kesatuan yang berkaitan dengannya.

Salah satu kelebihan terbesar meditasi adalah penurunan tekanan.Apabila meditasi dilakukan kerap ia telah ditunjukkan untuk benar-benar dan positif mengubah reaksi seseorang kepada situasi tekanan dan merengsa. Seperti yang anda maju dalam amalan anda menuntut ilmu kebatinan, anda mendapati bahawa kurang dan perkara-perkara yang kurang mengganggu anda.

Ia boleh dengan jelas telah dilihat hanya bagaimana berkuasa dan memberi manfaat kepada badan dan minda melaksanakan pengantaraan biasa boleh. Walau bagaimanapun, untuk berjaya sampai ke titik yang anda boleh bermeditasi dari sambungan emosi untuk melepasi kenangan, mengurangkan tekanan darah anda dan menyelesaikan fobia memerlukan bertahun-tahun, banyak – dalam beberapa kes seumur hidup!

Masukkan Centerpointe dan Holosync!

Holosync dicipta sebagai benar-benar abad ke-21 alat yang memudahkan meditasi. Ia menggunakan teknologi entrainment otak melalui penggunaan binaural rentak. Rentak Binaral adalah nada individu yang berasingan, yang bergema di frekuensi-frekuensi yang berbeza slighly, dibentangkan pada telinga kiri dan kanan. Rentak ini direkodkan dalam apa-apa cara bahawa mereka membuat negeri-negeri yang diubahsuai kesedaran dengan menukar corak itu ilham pendengar. Tanpa ingin mendapatkan terlalu teknikal saya akan mengatakan bahawa ini rentak binaural mampu menghasilkan alpha, theta, delta dan Negeri beta harian yang biasa. Ringkasnya Holosync dicipta dalam apa-apa cara bahawa ia menghasilkan negeri-negeri yang mendalam meditasi dalam masa beberapa minit.

Jika anda rasa anda boleh mendapat manfaat daripada meditasi dan percaya bahawa ia menghasilkan keputusan akan menjadi kelebihan kepada anda tetapi anda tidak mempunyai masa atau disiplin untuk mempelajari dan mengamalkan teknik-teknik menuntut ilmu kebatinan yang konvensional maka anda jelas akan mendapat manfaat daripada teknologi seperti Holosync.

Sisi negatif amalan meditasi dan juga menggunakan Holosync ini diabaikan. Anda perlu untuk memberikan kira-kira 40 minit untuk sehari-hari hari. Juga, anda mungkin mengalami sedikit ketidakselesaan emosi semasa sesi anda sebagai kenangan lama, dan perasaan yang berkaitan dengan mereka, akan dikacau-up dalam kesedaran anda. Ini adalah suatu kejahatan perlu kerana otak anda adalah benar-benar menghapuskan emosi negatif dari memori supaya anda dibiarkan dengan memori tetapi dengan tiada sebarang hubungan emosi yang negatif itu.

Program Centerpointe, Holosync, direka untuk dilengkapkan secara berperingkat-peringkat. Setiap peringkat mengalih keluar ruang emosi yang tidak diingini daripada kesedaran anda dan meninggalkan anda dengan sebuah negara yang kekal Aman meningkat, kesihatan dan keharmonian dalam. Ianya tidak diperlukan anda untuk menyelesaikan turun program. Selepas setiap peringkat selesai faedah-faedah yang anda telah menerima daripada matlamatnya adalah kekal.

Walau bagaimanapun, untuk mendapatkan faedah yang maksimum daripada Holosync adalah dinasihatkan untuk melengkapkan semua peringkat kerana anda akan boleh berubah, lebih baik, dengan cara yang anda boleh sekarang hanya bayangkan atau tidak bayangkan. Seluruh hidup anda akan mendapat manfaat.

Jika anda ingin mengetahui lebih lanjut mengenai teknologi ini dan binaural rentak melawat laman web yang disenaraikan di bawah. Anda akan menemui penjelasan yang penuh dan Ulasan setiap teknologi dan lain-lain lagi.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *