3 Rahsia untuk kewujudan percuma tekanan yang

3 Rahsia untuk kewujudan percuma tekanan yang

Ramai di antara kita tertekan seterusnya belief, tetapi kita tidak boleh memahami mengapa. Dan, melihat jualan runcit bagi ubat-ubatan kebimbangan dan over the counter dadah, kita sedang hidup dalam salah satu tekanan yang dipenuhi paling banyak dalam sejarah manusia. Ia boleh menjadi takut bahawa kita sudah kehilangan wang persaraan kita di pasaran saham tanking. Atau mungkin ia adalah hakikat bahawa satu kelima kerja tentera di mana kita bekerja mempunyai telah melepaskan dan kami fikir ada peluang yang baik bahawa kita mungkin akan datang. Atau mungkin ia adalah hanya tertanya-tanya bagaimana kita mungkin boleh Abaikan pengaruh negatif semua yang ada di sekeliling kita dan membesarkan anak-anak kami dalam persekitaran moral. Perkara-perkara ini, dan banyak lagi, perlahan-lahan mula memakai kami dan fray saraf kita ke titik di mana kami akan sedaya upaya mencari penyelesaian untuk mengambil beberapa tekanan daripada kehidupan kita.

Punca utama bagi orang-orang yang yang begitu tertekan adalah perasaan bahawa mereka telah entah bagaimana kehilangan kawalan ke atas perkara-perkara yang penting dalam kehidupan mereka. Untuk mendapatkan atau mengembalikan kawalan tersebut, Terdapat tiga perkara utama yang perlu ada dalam hidup anda – Wang, kesihatan dan Keselamatan. Ia adalah mudah untuk dilonggarkan dan tekanan percuma apabila anda berada dalam kawalan. Apabila anda mempunyai tiga perkara ini – anda dalam kawalan, dan santai.

Wang – ia adalah rahsia lagi bahawa wang adalah gris yang membuat masyarakat moden yang bekerja. Dengan wang yang cukup, anda mampu untuk Pindahkan keluarga anda ke persekitaran yang dihormati, dan tidak perlu bimbang tentang jenayah atau keselamatan. Dengan wang yang cukup, anda tidak perlu bimbang tentang penjagaan kesihatan. Anda akan mempunyai polisi insurans kesihatan yang baik, pergi ke doktor-doktor yang terbaik, dan pada amnya mempunyai akses kepada penjagaan kesihatan yang terbaik boleh didapati. Dan, dalam ekonomi ini, di mana orang akan menghadapi masalah mencari pekerjaan, bagaimana anda boleh yakin bahawa anda akan mempunyai semua wang yang anda perlukan? Jawapannya ialah, jika punca pendapatan anda bergantung pada orang lain, maka anda tidak boleh. Jika anda mahu mempunyai wang yang diperlukan untuk memberikan anda kehidupan yang bebas tekanan yang anda perlukan, anda perlu mengawal kebajikan kewangan anda daripada majikan anda tangan dan memasukkannya ke dalam anda sendiri. Untuk berbuat demikian, mengambil Perancang. Dengan perancangan, anda boleh menentukan jika anda perlu pergi ke sekolah untuk mendapatkan lebih banyak kemahiran, jika anda perlu untuk rangkaian untuk mendapatkan lebih banyak wang yang membuat peluang, atau jika anda perlu memulakan perniagaan anda sendiri.

Kesihatan – tanpa Kesihatan, kehidupan ini tidak menyeronokkan. Sakit, adalah tekanan bukan sahaja pada tubuh dan minda anda, tetapi ia boleh menjadi kewangan penyaliran juga. Tidak terdapat cara bahawa mana-mana kita boleh menjamin diri kita wujud percuma untuk kecederaan dan penyakit. Tetapi apa yang kita boleh lakukan untuk mengawal makanan yang kita makan dan bagaimana kita menjaga diri kita sendiri. Penyelidik menganggarkan bahawa banyak penyakit-penyakit bencana yang memendekkan jangka-hayat kami – penyakit jantung, kanser, angin ahmar, tekanan darah tinggi, kencing manis – sebahagian besarnya yang dicetuskan oleh pilihan makanan dan gaya hidup.

Keselamatan – semua orang, bahkan haiwan, merasa kurang tertekan apabila mereka mempunyai Keselamatan. Kami mempunyai polis agar kami bandar-bandar dan bandar-bandar yang selamat. Kami mempunyai tentera agar negara kita selamat. Dan kami mempunyai bangunan Pengawal Keselamatan untuk membuat rumah dan pejabat kami selamat. Dan hasilnya, kita kurang tertekan.

Jadi jika anda mahu untuk hidup hidup bebas tekanan, utama adalah untuk mendapatkan ketiga-tiga perkara – Wang, kesihatan dan Keselamatan – ke dalam hidup anda. Jika anda mendapatkan mereka, tidak kira bagaimana, anda cukup banyak dijamin untuk hidup kewujudan percuma satu tekanan yang cantik.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *