3 Pelan-pelan insurans kesihatan kreatif untuk perniagaan kecil

3 Pelan-pelan insurans kesihatan kreatif untuk perniagaan kecil

Memiliki perniagaan kecil atau mengejar impian anda keusahawanan adalah penuh dengan manfaat. Walau bagaimanapun, salah satu isu yang kecil Perniagaan, penterjemah dan usahawan sering berjuang dengan adalah insurans kesihatan. Berikut adalah beberapa fakta tentang rakyat Amerika yang tidak mempunyai insurans kesihatan:

-3.5 juta orang uninsured yang bekerja sepenuh masa dan menjana lebih $75.000 setahun
-60% rakyat tanpa insurans kesihatan adalah orang-orang yang mempunyai pekerjaan sepenuh masa
-18% berasa orang berkata mereka tidak mempunyai insurans kesihatan kerana mereka merasakan mereka adalah “kebal”
-Orang-orang yang tidak merasa bimbang kebal kecemasan perubatan yang boleh memusnahkan masa depan mereka kewangan.

Selepas cuba quote atau dua dalam talian dan menjadi tawar hati dengan kos pelan insurans kesihatan individu, pemilik perniagaan kecil yang banyak dan usahawan menguruskan penjagaan kesihatan mereka oleh “berharap” bahawa mereka tidak akan jatuh sakit. Manakala harapan untuk kesihatan yang baik mungkin membantu untuk sementara waktu, ia bukanlah satu penyelesaian yang kekal dan yang sentiasa berat pada fikiran yang tidak diinsuranskan.

Walau bagaimanapun, terdapat lebih banyak pilihan untuk individu dan perniagaan kecil Kumpulan penjagaan kesihatan daripada ramai orang sedar. Dalam artikel ini, kita akan membincangkan tiga pelan insurans kesihatan kreatif untuk pemilik perniagaan kecil:

Pelan Kumpulan

Ramai orang tidak menyedari ini, tetapi perniagaan yang diusahakan oleh seorang usahawan perseorangan boleh kualiti pelan Kumpulan kesihatan di negeri-negeri yang banyak! Kelebihan pelan penjagaan kesihatan Kumpulan adalah bahawa ia adalah lebih berpatutan berbanding pelan individu. Apabila perniagaan anda menawarkan pelan penjagaan kesihatan Kumpulan ia adalah satu insentif yang menarik untuk kakitangan untuk menyertai Syarikat anda supaya anda boleh menarik bakat terbaik dan mengembangkan perniagaan anda seperti yang diperlukan. Di beberapa Negeri, ia adalah mustahil untuk melindungi pekerja-pekerja kontrak 1099 dengan pelan penjagaan kesihatan Kumpulan.

Perbelanjaan penjagaan kesihatan (HSA) akaun

Ramai orang tidak pernah mendengar akaun perbelanjaan penjagaan kesihatan. Orang-orang yang telah mendengar di HSA adalah sering di bawah kesan bahawa akaun-akaun perbelanjaan penjagaan kesihatan adalah hanya satu pilihan untuk kaya dan sihat tetapi ini bukanlah kes!

Akaun perbelanjaan penjagaan kesihatan yang menyediakan tempat bebas cukai untuk menyimpan wang yang akan digunakan untuk perbelanjaan perubatan yang layak untuk anda dan keluarga anda. Dengan sukarela, sumbangan cukai percuma untuk anda HSA, anda mempunyai wang di tangan untuk membayar perbelanjaan perubatan yang bebas cukai atas pengeluaran. Kerana penjimatan cukai, anda akan mungkin membayar kurang dengan HSA berbanding dengan rancangan penjagaan kesihatan individu yang tradisional.

Faedah-faedah yang ukiran

Di beberapa Negeri, anda boleh ‘Kementrerian’ mendapat manfaat daripada pakej penjagaan kesihatan yang piawai sebagai satu cara untuk premium bulanan yang lebih rendah. Mungkin ada ciri-ciri standard pakej penjagaan kesihatan yang anda tidak perlu dan oleh itu tidak perlu membayar premium bagi. Sebagai contoh, anda mungkin mahu untuk membina pelan yang membolehkan anda Lawatan doktor 2 setiap tahun bagi yang co-pay rendah dan bersetuju untuk membayar jumlah penuh bagi mana-mana Lawatan luar anda jumlah yang diperuntukkan. Mana-mana nombor gabungan yang kreatif dan perlawanan pilihan disediakan untuk tiba pada premium yang sesuai untuk anda.

Penjagaan kesihatan dengan harga yang berpatutan adalah satu realiti dengan pelan yang kreatif

Ejen-ejen insurans kesihatan yang memahami pelan penjagaan kesihatan dalam dan keluar boleh membantu anda mencari pelan yang memenuhi keperluan anda dan julat harga. Dengan mendapatkan sebut harga diri anda dalam talian, anda mungkin kehilangan cara untuk mengurangkan kos.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *