3 parti Usana kajian – perjanjian sebenar atau hanya gembar-gembur?

3 parti Usana kajian – perjanjian sebenar atau hanya gembar-gembur?

Jika anda ingin menyemak artikel ini, peluang yang anda sedang mencari maklumat tentang Usana. Jika demikian, maka saya cadangkan anda membaca keseluruhan artikel ini kerana saya akan pergi ke Syarikat, barisan produk, membayar pelan dan apa yang benar-benar diperlukan untuk berjaya di dalam Syarikat.

Perkara pertama pertama, Usana telah diasaskan pada 1992 oleh Dr Myron Wentz. Wentz merupakan turut diiktiraf di peringkat antarabangsa, imunologi dan peneraju dalam pembangunan Teknologi sel manusia budaya dan diagnosis penyakit berjangkit. Beliau memiliki Ijazah Sarjana Muda biologi dari Kolej Central North di Illinois, Ijazah Sarjana dalam Mikrobiologi dari Universiti Utara Dakota dan Ph.D. dalam Mikrobiologi dan imunologi dari Universiti Utah. Beliau adalah seorang tokoh yang dihiasi dalam masyarakat perubatan. Malah pada tahun 2007, beliau telah menerima Anugerah Albert Einstein bagi pencapaian yang cemerlang dalam bidang Sains hayat.

Selain Wentz, pasukan korporat Usana yang dipenuhi dengan pemimpin-pemimpin yang berpengalaman dan didokumenkan dalam perniagaan dan dalam masyarakat perubatan.

USANA beroperasi di 14 buah negara di Amerika Utara, Eropah dan Asia. Sepanjang dekad yang lalu, Usana telah didokumentasikan dalam beberapa majalah dan telah diberikan Anugerah bagi mengekalkan piawaian yang tinggi dalam bidang kesihatan. Di samping itu, terdapat 130 pengedar Usana yang menjadi ahli Syarikat juta Dollar Club. Sudah cukup jelas untuk melihat Syarikat berkembang dan berkembang.

Sepertimana produk-produk Usana di pergi, terdapat barisan lengkap produk-produk kesihatan. Barisan produk USANA ini termasuk:

1. Nutritionals – berkualiti tinggi vitamin, mineral dan antioksidan yang diperlukan oleh tubuh untuk kesihatan yang baik.
2. Diet dan produk tenaga – minuman Kesihatan, penggantian hidangan dan makanan ringan untuk membantu dalam penurunan berat badan dan membekalkan tubuh anda dengan tenaga.
3. Penjagaan peribadi – garisan berkualiti tinggi produk-produk penjagaan rambut dan kulit

Berdasarkan Laman web Syarikat, seolah-olah sejumlah besar Sains di sebalik semua produk mereka. Jelas sekali, ini adalah plus utama jika anda berfikir tentang menjadi Pengedar Usana.

Sekarang, mari kita pergi ke atas peluang perniagaan Usana. Rancangan berbayar beroperasi pada struktur perduaan dan memberikan pengedar enam kaedah yang berbeza untuk memperoleh pendapatan. Semua dalam semua, ia seolah-olah bahawa terdapat keseimbangan saksama pendapatan terlebih dahulu, serta-merta dan pendapatan yang berterusan, baki. Ianya juga penting untuk ambil perhatian bahawa pelan pampasan lancar, yang adalah baik jika anda berminat untuk membina sebuah perniagaan antarabangsa.

Secara ringkasnya, Usana adalah sebuah syarikat yang amat boleh dipercayai untuk menjadi rakan kongsi.Mereka mempunyai satu pasukan korporat yang kukuh, satu barisan produk yang berkualiti tinggi dan sangat lumayan membayar pelan.

Tetapi, Usana tidak akan membuat anda kaya. Walaupun syarikat itu sendiri adalah sebuah syarikat yang besar dengan produk-produk berkualiti tinggi, Syarikat akan lakukan adalah memberikan anda sebuah kenderaan dan peluang. Dan secara jujur, itu adalah apa yang sepatutnya mereka lakukan. Pada penghujung hari, kejayaan anda bergantung pada keupayaan anda untuk merekrut orang, memasarkan produk dan membina sebuah organisasi yang produktif. Dan untuk melakukan perkara-perkara dengan berkesan, anda mesti berupaya untuk menjana Lead. Jika anda gagal untuk menjana Lead, anda akan berjuang dalam perniagaan Usana anda. Jadi, jika anda ingin berjaya dengan perniagaan Usana anda, ia adalah penting bahawa anda belajar bagaimana untuk menjadi seorang pemasar profesional jadi anda boleh menjana 25-50 + membawa sehari untuk perniagaan anda.

Cadangan saya adalah bahawa anda menggunakan sistem pemasaran diri berjenama untuk menjana Lead anda. Jika anda boleh menggabungkan sistem generasi peneraju berkuasa dengan pelan comp di Usana, anda berpotensi boleh menjadi cara untuk membina perniagaan yang berjaya wildy untuk diri sendiri.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *