3 Matlamat latihan Leader

3 Matlamat latihan Leader

Mudah-alih insurans kesihatan dan akauntabiliti Akta telah diluluskan pada tahun 1996 oleh Kongres Amerika Syarikat untuk melindungi pesakit dan rekod-rekod kesihatan mereka. Terima kasih kepada Akta ini, penyedia penjagaan kesihatan di seluruh Amerika Syarikat diletakkan pelbagai perlindungan dan dasar-dasar untuk memastikan bahawa rekod-rekod perubatan pesakit kekal rahsia dan selamat. Ini adalah dari perlindungan fizikal seperti dasar dan prosedur yang mentadbir yang dapat mengakses rekod-rekod pesakit yang sulit untuk langkah-langkah elektronik yang melindungi tidak dibenarkan mengganggu atau pencarian maklumat kesihatan pesakit yang sedang dihantar melalui cara elektronik.

Leader juga telah membawa kepada penyedia penjagaan kesihatan yang memerlukan ahli-ahli tenaga kerja mereka untuk menjalani latihan Leader. Untuk bersaing dengan keperluan profesional terlatih Leader, Leader pelbagai latihan dan pensijilan kursus telah muncul sehingga kedua-dua dalam talian dan luar talian. Orang-orang yang ingin bekerja dalam industri penjagaan kesihatan akan berbuat baik untuk melihat kursus-kursus dan serius mempertimbangkan untuk menjalani latihan.

Berikut adalah beberapa matlamat yang Leader latihan berusaha mencapai.

1. Dengan menjalani latihan dan mendapat sijil, ahli-ahli industri penjagaan kesihatan Leader boleh menjadi lebih well-quipped untuk berurusan dengan pelbagai pertanyaan yang pesakit secara profesional, cekap, dan paling penting, dengan betul. Ini boleh terdiri daripada soalan-soalan mengenai maklumat berkaitan bagaimana dikendalikan untuk yang boleh mencapai maklumat ini.

2. Kursus persijilan Leader mengambil keputusan menjadi dilatih dengan cara yang betul dalam mengendalikan rekod-rekod perubatan pesakit. Ini boleh dilanjutkan dengan cara yang betul membuat kembali up bagi dapatan semula data yang mudah bagaimana untuk melupuskan apa-apa maklumat yang menjadi ketinggalan zaman atau perlu dikemas kini. Mengetahui cara-cara pengendalian data yang membawa kepada prosedur-prosedur yang lebih cekap supaya doktor dan pesakit mempunyai masa yang lebih mudah mendapat akses kepada data yang mereka perlukan.

3. Oleh kerana Leader adalah undang-undang Persekutuan, ia boleh menjadi sukar untuk memahami. Ia mempunyai pelbagai Fasal dan peruntukan-peruntukan yang mengawal pengendalian dan penyebaran maklumat kesihatan pesakit. Semata-mata amaun polisi, prosedur, dan larangan yang melibatkan Leader boleh menggalakkan tanpa latihan yang betul. Ia juga boleh menjadi agak mudah untuk ahli-ahli yang terlatih daripada tenaga kerja penjagaan kesihatan untuk misinterpret apa yang undang-undang tidak atau tidak membenarkan. Kursus latihan Leader jaga terhadap dengan meletakkan tajuk-tajuk latihan dalam konteks situasi sebenar mudah difahami supaya pelatih lebih baik boleh mengendalikan apa-apa kemungkinan masalah yang datang.

Penyedia penjagaan kesihatan biasanya meletakkan premium tinggi pada ahli kedua-dua semasa dan potensi tenaga kerja yang telah menjalani latihan Leader dan Perakuan. Yang mahir dalam selok-belok Leader adalah penting bukan sahaja untuk doktor dan profesional penjagaan kesihatan lain, Walau bagaimanapun. Orang yang menutup perniagaan dengan industri penjagaan kesihatan seperti syarikat-syarikat perubatan transkripsi dan panggilan Pusat akan turut baik untuk mempunyai pekerja terlatih Leader. Kerana banyak maklumat pesakit pergi melalui ini dan sama syarikat-syarikat, Syarikat yang menawarkan perkhidmatan ini dan menggaji orang-orang yang mempunyai latihan Leader akan lebih cenderung untuk direbut oleh ahli-ahli industri penjagaan kesihatan untuk memberi perkhidmatan mereka.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *