3 Hujah bagi merendahkan umur minum di Amerika

3 Hujah bagi merendahkan umur minum di Amerika

Pengambilan alkohol telah menjadi sebahagian daripada kehidupan manusia merentasi sempadan budaya bagi beribu-ribu tahun. Banyak negara mempunyai alkohol pengeluaran dan penggunaan yang tertanam dalam sejarah itu. Roh-roh seperti bir, wain, Scotch, Bourbon dan Vodka mempunyai akar yang berbangga, nasionalisme yang satu sumber kebanggaan kepada orang-orang di negara ini. Tidak perlu dikatakan, ia telah menjadi bahagian yang penting dalam tamadun manusia, terutama dalam masa penyakit air-ditanggung mengancam kehidupan. Bir Diambil daripada arak kerana sebab-sebab kesihatan semasa wabak sejarah yang banyak.

Dalam zaman moden, undang-undang alkohol telah memperketatkan untuk lebih keselamatan masyarakat. Minum yang bawah umur dan undang-undang DUI adalah lebih ketat daripada sebelumnya. Satu alkohol tertentu berkaitan undang-undang yang keuntungan jumlah kontroversi yang baik zaman minum semasa di Amerika. Sebagai peguam jenayah di Seattle saya kenalan lebih pada Bradley Johnson peguam memberitahu saya, negara sekurang-kurangnya minum umur Akta 1984 mandat bahawa setiap negeri di Amerika Syarikat menguatkuasakan undang-undang umur minum yang berusia 21 tahun. Ramai orang berfikir ini adalah terlalu keras, dan akan secara aktif berusaha menurunkan undang-undang yang minum umur 18. Berikut adalah tiga hujah-hujah yang paling biasa untuk mengurangkan umur minum di Amerika.

1. Seseorang diterima secara meluas sebagai seorang dewasa pada umur 18 tahun.
Terdapat banyak keistimewaan yang seseorang mendapat apabila mereka berpaling berumur 18 tahun. Pertama, dan yang paling penting, mereka mengikut undang-undang dianggap seorang dewasa. Mereka boleh mengundi dan mendapatkan dalam tentera. Sejak 18 adalah titik penting dalam kehidupan seseorang yang muda, orang-orang yang banyak mengingat pada alkohol menjadi haram. Ia adalah sukar untuk berhujah terhadap baris “anak lelaki/anak perempuan saya boleh pelayan negara mereka selama tiga tahun tanpa dapat minum undang-undang” penaakulan. Jika seseorang itu sanggup mati untuk negara mereka, mengapa tidak kita menganggap mereka tidak bertanggungjawab to have a beer?

2. Mengurangkan umur minum akan memberikan ibu masa untuk mengajar remaja bagaimana untuk minum responsibly.
Kebanyakan remaja dalam masyarakat moden bertukar 21 di Kolej. Ini boleh menyusahkan kerana mereka sendiri. Mereka belajar tentang pengambilan alkohol dari rakan-rakan mereka, yang tidak tahu banyak lagi daripada apa yang mereka lakukan. Orang ramai membuat hujah bahawa dengan mengurangkan umur minum hingga 18, ibu bapa masih mempunyai masa untuk mengajar mereka remaja tentang minum bertanggungjawab. Sebagai peguam jenayah di Seattle saya memberitahu saya, kemalangan yang melibatkan gemuk minum pelajar kolej mempunyai kadar kematian yang lebih tinggi daripada alkohol berkaitan kemalangan yang berkaitan dengan usia yang lebih tua.

3. Mengurangkan umur minum merancakkan ekonomi yang lemah.
Mari kita hadapi itu… kerajaan kita mahukan wang dari mana-mana mereka boleh mendapatkannya. Wang yang baik dibuat dari penjualan bir, wain dan minuman keras lain. Jika anda mengambil fakta ini bersama-sama dengan hujah yang umur 18-21 ground mempunyai pendapatan lebih daripada cukup dibuang, merendahkan umur minum seolah-olah seperti bijak ekonomi bergerak. Ia akan menjadi sukar untuk mencari golongan yang berbelanja lebih daripada pendapatan mereka pada hiburan peribadi daripada sekolah tinggi dan Kolej yang berumur.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *