3 Cara semulajadi untuk mengandung bayi lelaki – Tips penting untuk mendapatkan lelaki yang anda mahu

3 Cara semulajadi untuk mengandung bayi lelaki – Tips penting untuk mendapatkan lelaki yang anda mahu

Pasangan seluruh dunia mahu belajar bagaimana untuk hamil seorang budak lelaki bayi tanpa perlu menggunakan prosedur perubatan yang mahal. Jika anda mempunyai pilihan untuk mengandung seorang budak lelaki, maka di sini adalah 3 tips untuk membantu anda. 3 Tips ini akan membantu membawa gen lelaki yang membawa kromosom XY dengan yang adalah penting untuk menentukan seorang budak lelaki bayi dan akan meningkatkan peluang untuk sampai ke telur terlebih dahulu.

1. Memastikan bahawa lelaki tidak ejaculate dari 4-5 hari sebelum wanita dalam tempoh ovulasi. Ini akan memastikan bilangan sperma yang maksimum dari gen lelaki ke dalam faraj semasa persetubuhan, memperbaiki peluang untuk mencapai telur terlebih dahulu. Jika pasangan itu bersetuju untuk cuba untuk mempunyai seorang bayi lelaki, maka kedua-dua pihak perlu melakukan bahagian mereka.

2. Semasa persetubuhan, pasangan harus bertujuan untuk memastikan bahawa di puncak syahwat wanita sebagai membantu ini peningkatan tahap yang beralkali dalam persekitaran pembiakan. Ini juga akan membantu untuk meningkatkan kelajuan di mana sperma lelaki bergerak di sepanjang tiub fallopio ke arah telur. Puncak syahwat juga membantu untuk mengurangkan tahap asid yang memudahkan sperma lelaki untuk menembusi telur.

3. Satu lagi perkara yang wanita boleh lakukan sendiri dengan mengubah pemakanan beliau termasuk makanan yang tinggi dalam kalium dan natrium seperti pisang, Strawberi, daging merah, dan dibakar kentang. Pemakanan yang betul juga akan membantu untuk mewujudkan persekitaran yang lebih beralkali untuk sperma yang membawa kromosom XY dengan kerana ia akan membantu untuk bertahan lama dan meningkatkan peluang mereka untuk membaja telur.

Ingin hamil bayi adalah satu keputusan yang indah dan tidak benar-benar apa yang salah dengan ingin mempunyai seorang bayi lelaki. Malah, oleh seorang budak lelaki mengandung secara semulajadi anda akan mengelakkan perbelanjaan perlu pergi dengan rawatan perubatan atau permanian beradas.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *